2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben gün boyu foto çekenlerle anlaşan birini hatırlıyorum aramızda ama kimdi yaaa üff hatırlamıyorum bir türlüüüü CADIARZUlaelaelaelaelae

hatta ben bu görevi kızkardeşime vericem diye de yorum yapmıştım sanki laelaelaelaelae

benim nişanlımında evde de proje çizmesi gerekeceği için bizimde öyle yapmamız gerkiyor. ama bende gardrobu koyup bi boy aynası ütü masası falan giyinme odası yapmak istiyorum.hala karar veremedim.şizce hangisi daha kullanışlı olur?

kızlaaaaarrr
ben kaçıyorum yine
nişanlımla koçtaş-praktiker-ikea üçgeni yapcaz hihoyyyt
ay alışveriş yapcam yineeee :teytey:
çok heyecanlandımmmm
hadi öptüm hepinizi

kızlaaaaarrr
ben kaçıyorum yine
nişanlımla koçtaş-praktiker-ikea üçgeni yapcaz hihoyyyt
ay alışveriş yapcam yineeee :teytey:
çok heyecanlandımmmm
hadi öptüm hepinizi

hadi kolay gelsin güzel şeyler alll:icecream:

geceyimben, ben tuttum canim. Hani bütün gün Resim cekenlerden. ;=))) Ben Esra Pozani tuttum, cokta memnunum. 1000YTL tutacak ama bütün jpg leri bize verecek, ve 1200-1500 arasi resim cekecek. 30 tanesinide program ile isletecek.

ay koptum kızlar yaaa
az önce telefon çaldı diğer arkadaşların hepsi telefonda ben aldım telefonu.
rus bi adam arıyo ama çat pat türkçesi var. bi yükünüz varmış dedi. bende yani m.. hanım şu an telefonda dedim. adam yine başka yükleriniz varmı dedi. yada görüşebilceğim biri dedi. ben adamı başımdan savmak için ; ben pek konuya hakim değilim dedim. adamda ne hakim beymi ? dedi :) yok konuya hakim değilim dedim. Adam yine hakim beylemi görüşücem dedi. hahahahaha
bende m... hanım bilir dedim. siz 10 dk sonra arayınn :)))kaydirigubbakcemile3

geceyimben, ben tuttum canim. Hani bütün gün Resim cekenlerden. ;=))) Ben Esra Pozani tuttum, cokta memnunum. 1000YTL tutacak ama bütün jpg leri bize verecek, ve 1200-1500 arasi resim cekecek. 30 tanesinide program ile isletecek.

hııımmmm benim için pahalıymış canım, ama daha isimsiz birini belki bulabilirim daha ucuza?

kızlar ben çıkıyorummm yarında sabahtn olmıcam guatr varmı yokmu bende diye doktora gidicem inşallah yokturr senağlama

öptüm sizi

kızlar ben çıkıyorummm yarında sabahtn olmıcam guatr varmı yokmu bende diye doktora gidicem inşallah yokturr senağlama

öptüm sizi

iinşallah bişi yoktur canım bende yarın şu nikah günü işini halledip gelicem kısacası sabahtan bende yokummmm laelaelaelaelae

hııımmmm benim için pahalıymış canım, ama daha isimsiz birini belki bulabilirim daha ucuza?

tatlımmm bende çok isterdim ama daha ucuza nasıl hhalledilir ki acaba Juli fiyatı söyler söylemez vazgeçmiştim zaten ben laelaelaelaelae

öptüm sizi

yaaa ne quatr ı yaaa nerden çıktı tatlımm benim pırpırım umarım yoktur :a015:

iinşallah bişi yoktur canım bende yarın şu nikah günü işini halledip gelicem kısacası sabahtan bende yokummmm laelaelaelaelae

canım takip ediyorum seni de ama bi yazamadım yaawww inşallah halledersin canım iyi haberlerle gel inş Şeniz

slm kızlar nasılsınız:)))
kaç gündür giremiyordum foruma... neler neler olmuş...
hepsini okuyamadım bitmez yanii:)))
elifciğim üzüldüm nişanlının işten istifa etmesine... nedir cnm son zmnlarda senin bu başına gelenler... biras aşırı kıskançlık yapmışsın tatlım... umarım başka bir iş bulur hemde eskisinden daha da ii:)))

kızlar bu arada cmt günü gelinlikçiye gittim ve sipariş verdim hftaya ilk provama gitcem bi aksilik olmazsa:)))
bu arada gelinlik içine reflection marka iç çamaşırı aldım... sütyen ve külot... gelinlikçi korseli modele gerek yok sana belin ztn ince, hem straplezlerde giydirilmesi düzgün olmazsa straplezi düşürüyor onlar falan dedi... bende öle almadım... ama hevesim war ayrı bi alacam hahaha:))))

kızlar bu arada cmt günü gelinlikçiye gittim ve sipariş verdim hftaya ilk provama gitcem bi aksilik olmazsa:)))
bu arada gelinlik içine reflection marka iç çamaşırı aldım... sütyen ve külot... gelinlikçi korseli modele gerek yok sana belin ztn ince, hem straplezlerde giydirilmesi düzgün olmazsa straplezi düşürüyor onlar falan dedi... bende öle almadım... ama hevesim war ayrı bi alacam hahaha:))))[/QUOTE]

gelinliğin hayırlı uğurlu olsun canım.benim gelinlikçide tam tersini söyledi,straplez gelinliği tutar korse dedi belimin çok ince olmasına ragmen korseli aldırdıkaydirigubbakcemile3
demekki gelinlikçiden gelinlikçiye fark var benimki korseli model tutar diyo seninki düşürüyo diyo.ama tabi herkes kendi diktigi gelinliği bilir dimia.sbize sadece onlara inanmak ve guvenmek kalıyo

benide ekleyin bu listeyeeee, benimkide 23 mayıs 2009 ,bende varım bende varım:teytey:

gelinliğin hayırlı uğurlu olsun canım.benim gelinlikçide tam tersini söyledi,straplez gelinliği tutar korse dedi belimin çok ince olmasına ragmen korseli aldırdıkaydirigubbakcemile3
demekki gelinlikçiden gelinlikçiye fark var benimki korseli model tutar diyo seninki düşürüyo diyo.ama tabi herkes kendi diktigi gelinliği bilir dimia.sbize sadece onlara inanmak ve guvenmek kalıyo[/QUOTE]

aaaa! öle mi dedi seninki şaşırdım canım... geçen sene kuzenim de straplez giydi, onunda gelinlikçisi korseli model önermişti... ama onunki çok fazla düştü... gelin odasından çıkmadan 20-25 kez giydirmek zorunda kaldım... onun nedenin o olduğunu söyledi benimki ben tereddüt edince... çünkü hep askılı yaptırıım düşmesin diodum... aman rahat hareket edelim ogün iyi geçsinde içimize ne giydiimiz önemli deil hahaha:)))
tşk ederim bu arada canım:)))

kızlar merak edenlere duyurulur nişanlım resmi olarak işten ayrılmış bulunuyor bugün.istifasını da verdi ve biz en mutlu olmamız gereken dönemde en mutsuz ve huzursuz günlerimizi yaşıcaz ne güzel demi?hepinize yorumlarınız için tek tek teşekkür ederim.allahtan ümit kesilmez bakalım ne olacak.
artı belirteyim nişanlımla o kız gece nöbette aynı odada yatacaktı.bunu hanginiz kabul eder bilmiyorum ama ben etmem!!!!
bunun güvenle alakası yok çünkü
!

aaaa! öle mi dedi seninki şaşırdım canım... geçen sene kuzenim de straplez giydi, onunda gelinlikçisi korseli model önermişti... ama onunki çok fazla düştü... gelin odasından çıkmadan 20-25 kez giydirmek zorunda kaldım... onun nedenin o olduğunu söyledi benimki ben tereddüt edince... çünkü hep askılı yaptırıım düşmesin diodum... aman rahat hareket edelim ogün iyi geçsinde içimize ne giydiimiz önemli deil hahaha:)))
tşk ederim bu arada canım:)))[/QUOTE]

rica ederim canım nedemekyerimseniben
valla ben benimkinin yalancısıyımkaydirigubbakcemile3 bende askılı bi gelinlik istiyodum rahat olayaım öle çekiştirmek falan istemediğim için incecik bi askı istıyodum ama gelinlikçi dediki bu gelinlik düşmez çünkü 2 parça etekle bir olmadığı için aşağı doğru çekme olmaz, ikinciside korseli iç çamaşırı gelinliği tutar dedikaydirigubbakcemile3
hangisi doğru kafam karıştı ama sanırım aşagı dogru düşme olayı etekten kaynaklanıyo olabilir oarası bana mantıklı geldı etek aşağı doğru çekerse düşme olabilir.
ayy ne çok konuşmuşum pardonkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…