2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım geçmiş olsun tekrar ama herşeyde bi hayır vardır bence.belkide sizin sınavınızda budur ,eğer bu sınavı birbirinize kenetlenerek geçirirseniz kazanan siz olursunuz. bana öyle geldi.elbetteki üzülme demekle olmuyo,insan içinde olunca olayın böyle sağlıklı düşünemyıyo günlük düşünebiliyo ama ben çok çok eminimki herşey daha güzel olacak...:Saruboceq:

daha once yazmıstım gördünmü bilmiyorum ama sizin durumunuzda bi arkadasım vardı onlar şuan çok iyiler o kadar sıkıntı çektiler ama şimdi iyiler.unutma allah yuva kurana ve kalbi doğru olana herzaman yardım eder.nacizane tek tavsiyem ümidini yitirme,ve bu sınavı birbirinize destek olarak atlatın...

Canım geçmişi okuyamadım.ne oldu anlamadım.ama dediğin duruma bende dayanamazdım.güven meselesi değil haklısın.inşallah en kısa zamanda iyi bir işe girer nişanlın :teselli:

canım arkadaşım bu günde okudum ama üzülürsün diye yorum yapmadım :teselli:
bitanem mesleği ne bilmiyorum ama sanırım sağlık sektörüyle ilgili bir alan anladığım kadarıyla. durum böyle olunca insan doktorlara hemşirelere hasta bakıcılara bile kardeş gözüyle bakıyor. haa kötü niyetli insanlar yokmu var elbette. ama bence nacizane fikrim hayatım şu dönem ne senin ben böyle bir durumu kabul edemem şeklinde tatlı bir kaprise,nede nişanlının madem öyle çeker giderim diye rest çekecek şansa sahip değilsiniz diye düşünüyorum. çünkü çektiğiniz zorlukları biliyorum. hepimiz birbirimizinkini biliyoruz:teselli: keşke bu kadar fevri olmasaydınız ikinizde.yine söylüyorum işin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum tatlişim. ama en nihayetinde olan olmuş balım. sağlık olsun ne demişler allah gümüş kapıyı kapatır altın kapıyı açar lütfen şu günleri kendine zehir etme balımm :1hug:a.s.

haktanncığım doğru olabilir seninki iki parça ise çünkü geçen sene ev arkadaşım iki parça aldı hatta düşer diye ince askılar yaptırdı.. düğünün ilk 10dk da askıların dikişi attı o da çıkarttı hem hiç düşme falan olmadı çokta güsel oturmuştu üzerine:)))
benim gelinliğim tek parça olacak ondan belki benim öyle almam gerek... aman hangisinin ne dediği belli deil
ama belkide modele göre fikir veriyorlardır...

elifciğim, aynı oda da kalacaklarsa kıskançlık yapman normal yani!!! ben olsam bende yapardım!!! ndn öle bi uygulama var ya... kızda rahat edemezki... neyse cnm yaa üzülme halledilir herşey yoluna girer eminim... her işte bir hayır vardır... olumlu düşün tatlım...

ewt cnm önem veriyoruz ama işte güsel görünelim... haklısın bi de düşmesin çekiştirip durmayalım afakanlar basar yoksa bana:)))

yok yok çekiştirip durmazsın merak etme , gelinliği diken terziye guveni herkes kendi malını bilir dimihihoyyyt
ay içime doğdu birden bu yaza nekadar düğün varsa sen ben dahil hem gelinlikleri çok güzel olcak hem kendileri hemde düğünleri ,bence herşey gönlümüze göre olucak:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aaa bu arad asende ankaradaymışsın, yoksa gelinlikçilerimiz aynımıkaydirigubbakcemile3 düşünsene gelinlikçimiz aynıymış ama farklı şeyler sölüyolarmmış bizekaydirigubbakcemile3
benimki and çarşısında rüyam gelinlik

HAKTANN umarım dediğin gibi olurda iyi bi iş bulur bizimki de.
burcucum nişanlım hayvan hastanesinde veterinerlik yapıyo.gece hayvanlar ve 2 si kalacak sadece hastanede.kız sürekli orda kalacağı için nöbete kalanlarda gece 3 ten sonra kızla aynı odayı paylaşacaklar.ertesi gün öğlen yine işe başlayacakları için gece yatmak zorunda.e kız milleti abi gece neyle yatacağı,yatarken biyerlerinin açılıp açılmayacağını bilemezsin.kız orayı evi gibi kullanıcak.banyosunu falan orda yapacak.yani lütfen hanginizin buna gönlü razı gelir yaa.bi kendinizi yerime koyun bide bu pozisyonda nişanlınızı düşünün.adama ne kadar güvenirsen güven.huzur muzur kalmaz dı bizde.

HAKTANN umarım dediğin gibi olurda iyi bi iş bulur bizimki de.
burcucum nişanlım hayvan hastanesinde veterinerlik yapıyo.gece hayvanlar ve 2 si kalacak sadece hastanede.kız sürekli orda kalacağı için nöbete kalanlarda gece 3 ten sonra kızla aynı odayı paylaşacaklar.ertesi gün öğlen yine işe başlayacakları için gece yatmak zorunda.e kız milleti abi gece neyle yatacağı,yatarken biyerlerinin açılıp açılmayacağını bilemezsin.kız orayı evi gibi kullanıcak.banyosunu falan orda yapacak.yani lütfen hanginizin buna gönlü razı gelir yaa.bi kendinizi yerime koyun bide bu pozisyonda nişanlınızı düşünün.adama ne kadar güvenirsen güven.huzur muzur kalmaz dı bizde.

bi kere ben hayatta onun nöbetçi olduğu günlerde evde uyuyamazdım ki!

canım benim artık olan oldu giden gitti biten bitti,boşver ve sürekli düşünüp kendini üzme,haklısın tabiki kıskanmamak ve uykularının kaçmaması için y aduygusuz olman lazım ya da kocanı sevmıyo olman lazım.bunun güvenle alakası yok.bu biyolojik bişey.
neyse artık geçmişe bakma, ne demişler geçmişe rabet olsa bit pazarına nur yağardıyerimseniben

sen şimdiden sonraki günlerine bak ve dediğim gibi nişanlına destek ver,sakın en ufak bi imada bile bulunma bence.er ya da geç sizin için en güzeli olacaktır buna emin ol ve kendine ve birbirinize olan güvenini inancını hiç yitirme.
allah yuva kurana yardım ederr.mutlaka eder.sizi darda bırakmaz emin ol.bugunlerin tadını çıkar.şimdi hemen iş bulamasa bile bi müddet düğünle takılanlarla idare edersiniz.herşeyin bi çaresi var.üzülme.
emin ol bi gün buraya tekrar gelip kızlar kocam ya da nişanlım iş buldu diceksin ,müjde vericeksin..bu günler yakında inan...

bi kere ben hayatta onun nöbetçi olduğu günlerde evde uyuyamazdım ki!

elif çok üzüldüm cnm ama hayırlısı olsun belkide hayırlısı budur ve önüne öyle güzel işler çıkar ki iyiki istifa etmişim der çünkü ailenizin mutluluğu için bir şey yapmış..
Yalnız ben anlamadım o kız neden orda kalacakki sürekli evimi yok?

kızlarrr günaydınnnnnn:))))))

elifcim üzülme belkide böylesi daha iyi oldu bilemeyiz. bende senin durumunda olsam huzursuz olurdum aynı odada kalacaklar uyucaklar sonuçta

günaydın kızlarrrrrr hihoyyyt

elifcim sen üzme tatlı canını olan oldu zaten düşünme artık ama o kıza da yani bravo demek istiyorum ne rahatlık

günaydın kızlar. ne zamandır uğrayamadım buraya halbuki bende yazın göbeğinde evlenicem

günaydın canım ben de yeni takılmaya başladım belki çeyiziçin fikrim olur diye bnm gibi elenecekler olanlar nasıl hazırlanıyorlar.daha önceki yazılarımımokuyanlar belki bilir aileler ve nişanlımın uzakta olmasından ve bundan dolayı ceyiz eşya bakamamktan muzdariptim ama burada bnm durumumda olanları görünce rahatladım umarim işimiz rsat gider

cnm hep bi şaka olmasını bekledım veyahutta tekrar işe gırmesını nişanlısın..cok zor bı durum fakat bırlıkte olursanız aşarsınız artı nışanlın saglık sektörunde epey bı calısmış anlasılan yanı işe gırmesı iş bulması zor deıl elınde bı meslegı var sonucta hıc canını sıkma cnmcım en yakın zamanda daha iyi bi iş bulacak..buna inan..

aynı durumda ben kalsaydım ve nişanlım bı kızla kalıcak olsaydı ben fazla asırı tepkı göstermezdım fakat her kişiye göre degısır bu hanı herkes bı yorum yapmıs ya sonucta bende bı yorum yapım kendıme göre dedım ama herkesın kendı hayatı cnmcım herkesın kendı fıkırlerı kendıne göre degısır sen doru yaptıgına ınanıosan takılma fazla..herseyı hayıra yor..ne demısler her işte bi hayır vardır.

elifcim sen üzme tatlı canını olan oldu zaten düşünme artık ama o kıza da yani bravo demek istiyorum ne rahatlık[/QUOTE]

bencede yani. çok mu zor durumda kalacak evimi yok nasıl iş anlamadım

anladım cnm ama hiç takma bak benimde 3 ay kaldı ev yok ortada gelinlikte yok
ben gayet rahatım ama hepsi olur elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…