kızlar merak edenlere duyurulur nişanlım resmi olarak işten ayrılmış bulunuyor bugün.istifasını da verdi ve biz en mutlu olmamız gereken dönemde en mutsuz ve huzursuz günlerimizi yaşıcaz ne güzel demi?hepinize yorumlarınız için tek tek teşekkür ederim.allahtan ümit kesilmez bakalım ne olacak.
artı belirteyim nişanlımla o kız gece nöbette aynı odada yatacaktı.bunu hanginiz kabul eder bilmiyorum ama ben etmem!!!!bunun güvenle alakası yok çünkü!
kızlar merak edenlere duyurulur nişanlım resmi olarak işten ayrılmış bulunuyor bugün.istifasını da verdi ve biz en mutlu olmamız gereken dönemde en mutsuz ve huzursuz günlerimizi yaşıcaz ne güzel demi?hepinize yorumlarınız için tek tek teşekkür ederim.allahtan ümit kesilmez bakalım ne olacak.
artı belirteyim nişanlımla o kız gece nöbette aynı odada yatacaktı.bunu hanginiz kabul eder bilmiyorum ama ben etmem!!!!bunun güvenle alakası yok çünkü!
haktanncığım doğru olabilir seninki iki parça ise çünkü geçen sene ev arkadaşım iki parça aldı hatta düşer diye ince askılar yaptırdı.. düğünün ilk 10dk da askıların dikişi attı o da çıkarttı hem hiç düşme falan olmadı çokta güsel oturmuştu üzerine:)))
benim gelinliğim tek parça olacak ondan belki benim öyle almam gerek... aman hangisinin ne dediği belli deil
ama belkide modele göre fikir veriyorlardır...
evet canım kesinlikle modele göre fikir verıyolar, dedimya banada bu iki parça tek parça olayı mantıklı geliyo cidden etek aşağı doğru çekebilir gelinliği,o yuzden sna tavsıye etmemişlerdir.bak tezimiz doğru çıktı seninki tek parçaymış ve sana tavsıye etmemişler:1rolleyes:
ay bu askı kopmasınıda herkes yaşıyo yaa ablamınkilerde halay çekerken fırlamıştı:roflol:
sonra bi diğer tanıdıgım askılarıda daha salona girerken kopmuştusırnaşık şey
en iyisi askısız olsun ama düşmesinkaydirigubbakcemile3
aslında en önemlisi o gün ve o günden sonrası hep güzel geçsin:Saruboceq:
daha o gün neler yaşadıgımızı bile hatırlamıcaz ama gelinlik işte nede olsa kim olursa olsun önem verıyo şu gelinliğekaydirigubbakcemile3
bi kere ben hayatta onun nöbetçi olduğu günlerde evde uyuyamazdım ki!
bi kere ben hayatta onun nöbetçi olduğu günlerde evde uyuyamazdım ki!
günaydın kızlar. ne zamandır uğrayamadım buraya halbuki bende yazın göbeğinde evlenicem
günaydın canım ben de yeni takılmaya başladım belki çeyiziçin fikrim olur diye bnm gibi elenecekler olanlar nasıl hazırlanıyorlar.daha önceki yazılarımımokuyanlar belki bilir aileler ve nişanlımın uzakta olmasından ve bundan dolayı ceyiz eşya bakamamktan muzdariptim ama burada bnm durumumda olanları görünce rahatladım umarim işimiz rsat gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?