2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Günaydın kızlar.

Elifcim hayırlısı olsun cnm,belkide daha iyi şartlarda bir iş bulmasına sebep olur bu durum.

gunaydin...

Elifcim hayırlısı olsun... Bizim ne dediğimizin bir önemi yok, nişanlını da garip gelmiş ki bu durum o da istifa etmiş. Dediğin gibi aynı odada tanımadığı biri ile (gerçi tanısa daha kötü :) ) yatmasını gerektiren birşeyin olmaması gerekiyor iş ortamında. Biz sonuçta işe gidip geliyoruz, kadınlı erkekli ortamlarda çalışıyoruz, ama biri de bana gelip bu gece X beyle beraber nöbetcisiniz, uykunuz gelince de şu odada beraber yatarsınız dese ben de sorun çıkarırım. Patronun tutumu da çok önemli, eminim o da bir çözüm yolu arasa, yardımcı olmaya çalışsa işler bu noktaya gelmezdi. Ama şimdiden en mutsuz ve huzursuz dönem diye düşünme... Allah bir kapıyı kapatır, birini açar. Her işte de bir hayır olduğuna yürekten inanıyorum. Erkeğin işsiz olması çok zor bir durum biliyorum ama yine de canınızı sıkmamaya çalışın. Borç harç durumunuz nedir? Maddi olarak çok zorlanacak mısınız? Yeni işe girmesi durumunda da konuşup girer belki, şu tarihte evleniyorum, şu tarihlerde ücretsiz/ücretli izin alabilir miyim? vs gibi?

Onun dışında bizim yapabileceğimiz birşey olabilir mi bilemedim. Maddi manevi birşey istersen elimden geleni yapmaya çalışırım.

teşekkürler şekerim..

Dün önce ayakkabıcıda bir gelin adayı vardı... ınceledim kızı, acaba burdan olabilir mi diye, sonra gecelik almaya bir yere girdim, orda da bi gelin adayı vardı.... Onu da aynı şekilde... ıçime işledi sanırım burası :)

bende bi yerde öyle gelin adayı görünce hemen bakıyorum acaba burdan birimi diyee sanki alnında yazacak kızın :roflol: :roflol:

biz evi tuttuk ama rengine bir türlü karar veremiyoruz. ev iki oda bir salon yatak odası ve çalışma odası yapıcaz. salon oldukca buyuk 30 metrekare kadar var :)) ne renk yapalım sizce bide ev çatı katı oldukca aydınlık bir ev ...

koltugun dösemesi ne renk? o da mı koyu?

Tek duvar farklı renk (koyu) ya da duvar kağıdı, diğer duvarlar ona uygun açık renk olabilir sanki? Kum beji bu aralar sevdiğim bi renk...

kızlar, dün aldım ayakkabımı, nasıl?

çok güzel cnm güle güle giy en güzel gününde...

bende aynı şeyi düşünüom çoğu zaman kaydirigubbakcemile3

ay ne güzel hayırlı olsun cnm...Renk seçmek çok zor açıkçası hiç bi fikrim yok çok kararsızım bende bu konularda :uhm:

sağol canım biz biraz erken tuttuk. hem evi çok beğendik hemde nişanlım yalnız yaşıyordu artık orda yaşıcak.dolayısıyla buda bizi biraz zora soktu ( maddi olarak

günaydın kızlar ayy çok yoğundum şimdi oturabildim nasılsın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…