anladım cnm ama hiç takma bak benimde 3 ay kaldı ev yok ortada gelinlikte yok
ben gayet rahatım ama hepsi olur elbette
cnm evı ıkı ay onceden mı tutcaksınız yoksa bı ay kala mı ?
teşekkürler şekerim..
Dün önce ayakkabıcıda bir gelin adayı vardı... İnceledim kızı, acaba burdan olabilir mi diye, sonra gecelik almaya bir yere girdim, orda da bi gelin adayı vardı.... Onu da aynı şekilde... İçime işledi sanırım burası :)
mobilyaların belli mi canım?biz evi tuttuk ama rengine bir türlü karar veremiyoruz. ev iki oda bir salon yatak odası ve çalışma odası yapıcaz. salon oldukca buyuk 30 metrekare kadar var :)) ne renk yapalım sizce bide ev çatı katı oldukca aydınlık bir ev ...
mobilyaların belli mi canım?
kızlar, dün aldım ayakkabımı, nasıl?
teşekkürler şekerim..
Dün önce ayakkabıcıda bir gelin adayı vardı... İnceledim kızı, acaba burdan olabilir mi diye, sonra gecelik almaya bir yere girdim, orda da bi gelin adayı vardı.... Onu da aynı şekilde... İçime işledi sanırım burası :)
biz evi tuttuk ama rengine bir türlü karar veremiyoruz. ev iki oda bir salon yatak odası ve çalışma odası yapıcaz. salon oldukca buyuk 30 metrekare kadar var :)) ne renk yapalım sizce bide ev çatı katı oldukca aydınlık bir ev ...
çok güzel cnm güle güle giy en güzel gününde...
bende aynı şeyi düşünüom çoğu zaman kaydirigubbakcemile3
ay ne güzel hayırlı olsun cnm...Renk seçmek çok zor açıkçası hiç bi fikrim yok çok kararsızım bende bu konularda :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?