2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

[/URL][/IMG]

bunu aldım dün kendime kızlar aynısı modelini bide porselen saplı çatal kaşık takımı kaydirigubbakcemile3

kızlar size bişey sorcam ben yemek odası ve yatak odasını istikbalden alayım diyorum nette dolandım plaza modeklini beğendim ama ark lar istikbal alma sadece adı var onun diyorlar kafam karıştı çünkü mobilya bir kere alınır onun için güzel ve kaliteli olsun diyorum siz acaba hangi markaları tercih ettiniz

canım beğendiysen problem yok ama istikbal artık eskisi gibi iyi değil,hala modelleri eski.hep klasik takılıyor,beğendiğin modeli hiç görmedim ama,sen bilirsin

Günaydın kızlar nasılsınız:))))
geceyim ben çok şık ayakkabıların güle güle kullan cnm bende böle bişey almayı düşünüyorum ne kdra aldın cnm???

lokumcuğum bambu yaprağı rengine bak bi marshallın katoloğundan benim çok hoşuma gitti muhakkak bir odayı veya antreyi falan o renge boyatmayı düşünüyorum:)))) kum bejide çok bildik bir renk o da salonda hoş duruyor... istersen bi sitesine girip bak harika renkler var:))) halılarını vs ne renk düşünüyorsun...

canım beğendiysen problem yok ama istikbal artık eskisi gibi iyi değil,hala modelleri eski.hep klasik takılıyor,beğendiğin modeli hiç görmedim ama,sen bilirsin

evet cnm ya herkes senin dediğin gibi söylüyor.peki sizler hangi markayı önerirsiniz kalite bakımından

marshallın renglerine bende baktım canım hatta ev duzenlmeme programı var onu bile yaptım :)) ama kararsız kaldım. halılarda kahveli kremli olur herhalde henuz hiç bakmadık :1no2:

yasmincim takımın çok şık ben sana geldiğimde bana onlarla servis yap.
doktor işini ne yaptın gittinmi guatr varmıymış

marshallın renglerine bende baktım canım hatta ev duzenlmeme programı var onu bile yaptım :)) ama kararsız kaldım. halılarda kahveli kremli olur herhalde henuz hiç bakmadık :1no2:

benimde oturma odası o tonlarda olacak tatlım... onun için bambu yaprağını düşünüyorum... perdelerle ve halılarla kombine ederim... o tonlarda aksesuar kullanırım hoş olur diye düşündüm... dekorasyon programı çok kafa karıştırıyor... aslında yakından görme imkanın varsa git bak... praktikerde falan duvarları boyamışlar seçenekler daha belirgin duruyor...

canım biz istikbalden aldık mobilyalarımızı su an için kullanmadıgım için bişey soylemem zor beni tek sevindiren 5 yıl parça garantisi var ve 10 yıl aynı takımın parçalarını bulundurmak zorundalar.

bende boyalara dün karar verdim giriş mutfak salon ve yatak odası kum beji olacak boyacı çok ısrar etti misafir yatak odasını açık pembe bizde mobilyalar hep venge ağırlıklı yatak odası salon banyo venge hep o yüzden boyacı kum bejinin yakışacağını söyledi nakalım haftaya boya bitmiş olacak nasıl duracak

yasmincim takımın çok şık ben sana geldiğimde bana onlarla servis yap.
doktor işini ne yaptın gittinmi guatr varmıymış

tamam canım sen yeterki gel bana neler yaparım ben sana kaydirigubbakcemile3

yaa gittim doktora kan tahlili istedi ama kan aldırmak için önümde tam 340 kişi vardı sinirlendim çıktımmmmmmm klava:

kum beji çok guzel bir renk canım ama bende biraz araştırdum alçılı duvarlarda çok guzel duruyor hakikaten. bizim duvarlarımız çok puruzlu ( o kafamı kurcalıyor

[/URL][/IMG]

bunu aldım dün kendime kızlar aynısı modelini bide porselen saplı çatal kaşık takımı kaydirigubbakcemile3

çok güzelmiş cicim ne kadara aldın sorması çok ayıp ?? :uhm:

tamam canım sen yeterki gel bana neler yaparım ben sana kaydirigubbakcemile3

yaa gittim doktora kan tahlili istedi ama kan aldırmak için önümde tam 340 kişi vardı sinirlendim çıktımmmmmmm klava:

bende isterim bana da yap yemekk cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…