sağol canım biz biraz erken tuttuk. hem evi çok beğendik hemde nişanlım yalnız yaşıyordu artık orda yaşıcak.dolayısıyla buda bizi biraz zora soktu( maddi olarak
olsun cnm hayırlı olsun yavas yavas sıkıntıya girmeden düzenlersin evini
canım beğendiysen problem yok ama istikbal artık eskisi gibi iyi değil,hala modelleri eski.hep klasik takılıyor,beğendiğin modeli hiç görmedim ama,sen bilirsin
Günaydın kızlar nasılsınız:))))
geceyim ben çok şık ayakkabıların güle güle kullan cnm bende böle bişey almayı düşünüyorum ne kdra aldın cnm???
lokumcuğum bambu yaprağı rengine bak bi marshallın katoloğundan benim çok hoşuma gitti muhakkak bir odayı veya antreyi falan o renge boyatmayı düşünüyorum:)))) kum bejide çok bildik bir renk o da salonda hoş duruyor... istersen bi sitesine girip bak harika renkler var:))) halılarını vs ne renk düşünüyorsun...
bunu aldım dün kendime kızlar aynısı modelini bide porselen saplı çatal kaşık takımı kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar nasılsınız:))))
geceyim ben çok şık ayakkabıların güle güle kullan cnm bende böle bişey almayı düşünüyorum ne kdra aldın cnm???150 lira canım...
evet canım oldukça bol vaktimiz var :))
marshallın renglerine bende baktım canım hatta ev duzenlmeme programı var onu bile yaptım :)) ama kararsız kaldım. halılarda kahveli kremli olur herhalde henuz hiç bakmadık :1no2:
marshallın renglerine bende baktım canım hatta ev duzenlmeme programı var onu bile yaptım :)) ama kararsız kaldım. halılarda kahveli kremli olur herhalde henuz hiç bakmadık :1no2:
yasmincim takımın çok şık ben sana geldiğimde bana onlarla servis yap.
doktor işini ne yaptın gittinmi guatr varmıymış
bende boyalara dün karar verdim giriş mutfak salon ve yatak odası kum beji olacak boyacı çok ısrar etti misafir yatak odasını açık pembe bizde mobilyalar hep venge ağırlıklı yatak odası salon banyo venge hep o yüzden boyacı kum bejinin yakışacağını söyledi nakalım haftaya boya bitmiş olacak nasıl duracak
[/URL][/IMG]
bunu aldım dün kendime kızlar aynısı modelini bide porselen saplı çatal kaşık takımı kaydirigubbakcemile3
tamam canım sen yeterki gel bana neler yaparım ben sana kaydirigubbakcemile3
yaa gittim doktora kan tahlili istedi ama kan aldırmak için önümde tam 340 kişi vardı sinirlendim çıktımmmmmmmklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?