2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım biz lazzoniden aldık,oturma grubunuda yataştan bilmiyorum istikbal sağlam olmasına sağlamdır sanırımda,istikbalin çok fazla kumaş seçeneği ve model yok.mobilya satan yerlere git.burda siteler var mesela.marka olmak zorunda değil.

selam kızlar,

nasılsınız. geçmişi tam okuyamadım. Balayını Kaya select beleke ayarladık.
Bütün işler bitti. Cuma günü gelinliğimide alınca iyice rahatlayacağım.

selam kızlar,

nasılsınız. geçmişi tam okuyamadım. Balayını Kaya select beleke ayarladık.
Bütün işler bitti. Cuma günü gelinliğimide alınca iyice rahatlayacağım.

tubişçimmm hayırlı olsun tatlımmm yaa ne güzellll çok az kaldııı :dance: hihoyyyt hihoyyyt

evet ışılcım çok az kaldı. 11 gün var takvimde 10 gözüküyor nedne öle anlamadım. düğün gününü saymıyor sanırsam.

selam kızlaar nasılsınız, ansı geçiyo gününüz? bi gün daha geride kaldı biz geri sayım yapanlar içinkaydirigubbakcemile3

340 kişimi kan için sonra derlerken niye doktora gitmiyon gelde git bu haldeyken

umarım kum bejine karar vermişsindir. diğeri koyu duruyor bende baktıydım.

tubişş çok sevindim canım yaaaaa bitti herşey sonundaa :Saruboceq:

senin düğünde ben 3 aylık taze gelin olcam

hayırlı olsun cnm bende dergide götmüştüm çok güzel bi yere benzio

sağol canımcım. topu size attım artık sıra sizde.

rasiba, yatak odası alcakmışsın aldınmı? ayrıca fiyatı çok çok iyiymiş.

elifi, ancak okudum geçmişi canım çok üzüldüm fakat alınma ama sen gerçekten fevri davranmışsın. nişanlına söylediklerin ona güvenmediğini gösterir ayrıca sona bu kadar yaklaşmışke olması sizi zora sokucak umarım geri döner.

tubiş çok sevindim balayı işini halletmenize bizimde şuanda bi o kaldı sayılır ama bi türlü para ayarlamadık

hatan selam canım:)))
tubiş canım çok az zamanın kalmış inanamıyorumm daha yeni daha ay vr diyoduk:)))

teşekkür ederim canım valla küsüp gidecektim artıkkaydirigubbakcemile3

tubiş çok az kalmış yaa benimkinede 47 gün var son 10 günün duyguları nelerdir acabakaydirigubbakcemile5
ben şuan pek bişey hissedemıyorumdakaydirigubbakcemile3

haktaannn küsmeee hoşgeldinnnnn

Nilay haktanı da lasana listeye kuzum sanki yazmıştı düğün gününü diye hatırlıyorum ben

haktaannn küsmeee hoşgeldinnnnn

Nilay haktanı da lasana listeye kuzum sanki yazmıştı düğün gününü diye hatırlıyorum ben

hoşbuldum canıııım, yaşasın ilgi gördüm nihayet sesimi duyan olduhihoyyyt

yaa evet listeye benide alın dıye 2 kere yazdım ama yine ilgilenen olmamıştı ,yani şu düğün için 7 senedir bekliyorum bi listeye bile almıyosunuz benikaydirigubbakcemile3

haktan canımm 7 yıl mı bekledinn:))

çok sabırlıymışsın ben o kadar bekleyemezdim:)))))9

bekledim vallakaydirigubbakcemile3
yani 7 yıldır beraberız ,3 senedir de nişanlıyız yani bekledim derken evde oturupta beklemediğim için zaman çabuk geçti,okuldu askerlikti derken bi baktım 7 yıl olmuş zaten daha 24 yaşındayım küçüğüm ondan bekledimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…