bekledim vallakaydirigubbakcemile3
yani 7 yıldır beraberız ,3 senedir de nişanlıyız yani bekledim derken evde oturupta beklemediğim için zaman çabuk geçti,okuldu askerlikti derken bi baktım 7 yıl olmuş zaten daha 24 yaşındayım küçüğüm ondan bekledimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bekledim vallakaydirigubbakcemile3
yani 7 yıldır beraberız ,3 senedir de nişanlıyız yani bekledim derken evde oturupta beklemediğim için zaman çabuk geçti,okuldu askerlikti derken bi baktım 7 yıl olmuş zaten daha 24 yaşındayım küçüğüm ondan bekledimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hmmm küçüksün yani neyse beklediğin iyi olmuş
ama nişanlanıp da beklemek en kötüsü o yaa
nişanımızın 10. gününden beri görmüyorum nişanlımı 3 aydır nişanlıyız yaaaaaa senağlama
haktann canım tekrar yazarmısın düğün tarihini kusura bakma atladığım içinn
aynı yaştayız canım ben 85liyimm:)))
beklemekte doğru yapmışsın bence en güzel yaş bu yaşlar:))
tabiki küçük değilim canım şaka yapıyorum ama laf aramızda hala kendimi 17 yaşında gıbı hıssedıyorumkaydirigubbakcemile3
canım ben nişanlılığımı çok guzel geçirdim ,halada guzel geçiyo 3 sene oldu hiçbi sorun yaşamadım çok şükür.ama tabıkı benimkisi iş gezileri harıç hep yanımdaydı,
ama sen niye göremıyosunki nişanlını:çok üzgünüm: bu arad ahayırlı olsun inşallah allah mutluluğunuzu daim etsin,düğün ne zaman bide
küçüksün bana göre :lepi:
canım benim nişanlım almanya da çalışıyor ve eğitimine devam ediyor
orada yaşayacağız o yüzden göremiyorum senağlama
ve hala belirsiz dğün günümüz bazı şeylere bağlı o yüzden
bu arada Nilay ekleyecek seni llisteye eğer düğün tarihini tekrar yazarsan Şeniz
ayyy canım yaa, inşallah o bazı şeyler biran önce hallolur çözüm bulur yada biter sizde hemen kavuşursunuz, uzaktan uzaga ilişki yürütmek zor tebrik ediyorum seni,ve inşallah yakın zamanda belli olur herşey..
canım ona güzel ve özel bir doğum günü hediyesi olacak bu :))
bende 85liyim 10 yıldır bekliom
aman ya, ben cok yaşlıymışım aranızda
aman ya, ben cok yaşlıymışım aranızda
canım benim bende öle düşünüyorum ama bizimkisi biraz korku içinde benim doğumgünüm karambole gıdecek diye üzülüyo çünkü biz bilerek almadık düğün gününü öle denk geldi,
bende diyorumki hiç hayatında bu kadar çok katlı pasta kesmişmiydin diyorum,sana hediye olarak kendimi veriyorum dıyorum ama yemiyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?