gece, provaya gitcektin noldu bir sorun yok dimi gösterdiğin model oluyor.
buket kız maşallah hepinizee :)))
ben 1 yılda nişanlandım yaaaa:))
oyyyy ne çok beklermişiz bizde yaa 84-85 kuşagı sanırsam beklemeye programlanmış:)
canım senın düğün ne zaman allah kısmet ederse?
Ay canım ne güzel takip ediyorsun :))) Cumartesi gittim, sorun yok, astar bile kalıp gibi oturdu. Bu cuma günü ikinci provam var.
doğru diyosun canım hayatında katlı pastamı kesmiş doğum günündee:)))
bence söyle yesinn:)):roflol:
ne yani biz takip etmiyoruz mu demek istedinnklava:
gelinlik resimleriniz var mı kızlarr???[/QUOTEcanım benim var ama foto makınesınde henuz bılgısayara aktarım yapmadık,yani benim alet edevatım yoktu yapamadım, nişanlıma sölim bilgisyara aktarınca gönderirim tabiki prova resımleri bunlar ,böle gelinliğin saçma sapan halleri :)
mesela ben ilk provada oo gelinlik bitmiş dedim sonra ikinci provaya gıttım nolmuş bu gelınlıge dedım resımlerı karsıalstırınca şok oldum megerese ne kadar degısıyo her provada.
çok konuştum:)
Duygu gelinlikte canım, benim kuzenim zaten...gece canım senın gelınlık nerde dıkılıyo? ben bütün provaları bitirdim şimdi teslimatı beklıyorum:)
ben hala gelinlikçiye gitmedimm
88 gün var yetişir dimi kızlar???
Duygu gelinlikte canım, benim kuzenim zaten...
Ay canım ne güzel takip ediyorsun :))) Cumartesi gittim, sorun yok, astar bile kalıp gibi oturdu. Bu cuma günü ikinci provam var.
tubiş yaaa ilk seni göndercez bu listeye göre esra yı ben senden önce sanıyordum değilmiş
ay allahım yaa darısı başıma inşallahhh tü tü tü tü
ben hala gelinlikçiye gitmedimm
88 gün var yetişir dimi kızlar???
hımmm. ne guzel kuzeninin dikmesi artık her ayrıntıyı 2 saat konuşuyosunuzdru:)
allah hepimize güle güle giymeyi nasip etsin:Saruboceq:
yetişir yetişir ohooo benimki 20 gun içine 3 prova oldu valla bitti sayılırkaydirigubbakcemile3
model bellimi kafanda?
yetişir şekerim. sen yokken benim gelinlik ikinci kez yapıldı yapılıyorda. cuma günü alıcam inşallah bir sorun yoktur. bu akşam yetişebilirsem gidip bi göreyim ne durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?