2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar, uzun bir aradan sonra topik kalabalık olmuş birazcık şükür ki gelmişsiniz yani.

gece, provaya gitcektin noldu bir sorun yok dimi gösterdiğin model oluyor.

tubiş yaaa ilk seni göndercez bu listeye göre esra yı ben senden önce sanıyordum değilmiş

ay allahım yaa darısı başıma inşallahhh tü tü tü tü

buket kız maşallah hepinizee :)))

ben 1 yılda nişanlandım yaaaa:))

boşver iyi yapmışsın. bende bu yaşta bulsam hemen nişan yapardım
biz erken başladığımızdan 10 yıl bekledik

oyyyy ne çok beklermişiz bizde yaa 84-85 kuşagı sanırsam beklemeye programlanmış:)
canım senın düğün ne zaman allah kısmet ederse?

Nasipse 12 temmuz cnm

doğru diyosun canım hayatında katlı pastamı kesmiş doğum günündee:)))
bence söyle yesinn:)):roflol:

başka şansı yok zaten canım benim mecbur yani yicekkaydirigubbakcemile3
hemde hayatında kim nüfusunu vermiş ona hediye olarak allahım böle guzel hedıyemı olurmus dogumgunundekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama yok yınede suprizlerimi yapıcam benyerimseniben

gece canım senın gelınlık nerde dıkılıyo? ben bütün provaları bitirdim şimdi teslimatı beklıyorum:)
yasmin liste için teşekkür ederima.s.

Ay canım ne güzel takip ediyorsun :))) Cumartesi gittim, sorun yok, astar bile kalıp gibi oturdu. Bu cuma günü ikinci provam var.

sevindim şekercim hayırlısı olsun.

tubiş yaaa ilk seni göndercez bu listeye göre esra yı ben senden önce sanıyordum değilmiş

ay allahım yaa darısı başıma inşallahhh tü tü tü tü

esmy var benden önce ışılcım. birde burdaki listee tmzklp var onu bir iki kez gördüm. sonrasında ben varım. çook az kaldı.

ben hala gelinlikçiye gitmedimm
88 gün var yetişir dimi kızlar???

yetişir şekerim. sen yokken benim gelinlik ikinci kez yapıldı yapılıyorda. cuma günü alıcam inşallah bir sorun yoktur. bu akşam yetişebilirsem gidip bi göreyim ne durumda.

hımmm. ne guzel kuzeninin dikmesi artık her ayrıntıyı 2 saat konuşuyosunuzdru:)
allah hepimize güle güle giymeyi nasip etsin:Saruboceq:

Maalesef kuzenim hasta şekerim, hatta yarın ameliyatı var Yanındakiler yardımcı oluyor, kendisi işe gidemiyor zaten. Durup durup resmini koyuyorum, gorgüsüz müyüm neyim :)

Son düzenleme:
Maalesef kuzenim hasta şekerim, hatta yarın ameliyatı var Yanındakiler yardımcı oluyor, kendisi işe gidemiyor zaten. Durup durup resmini koyuyorum, gorgüsüz müyüm neyim :)

canım öncelikle geçmiş olsunn,çok üzüldüm allah acil şifalar versin:Saruboceq:

bu arada bu senmisin? ne kadar guzel bi gelin böyle

yetişir yetişir ohooo benimki 20 gun içine 3 prova oldu valla bitti sayılırkaydirigubbakcemile3
model bellimi kafanda?

inşallah canım sorun çıkmaz. model belli tek parça üst dar alt etek fırfırlı kabarık:)))

yetişir şekerim. sen yokken benim gelinlik ikinci kez yapıldı yapılıyorda. cuma günü alıcam inşallah bir sorun yoktur. bu akşam yetişebilirsem gidip bi göreyim ne durumda.

inşallah kızlar 2 haftaya kadar gidicem bende:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…