2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

gceyim sen misin bu güzel gelin:)

gelinlikte içindekide çok güzel

canım öncelikle geçmiş olsunn,çok üzüldüm allah acil şifalar versin:Saruboceq:

bu arada bu senmisin? ne kadar guzel bi gelin böyle

Ayyyy beni mahçup ediyorsunuzzz... Aslında şişko bi gelin olacam ben, ama gelinlik ne güzel bisey, dot gobek ne varsa kapatiyo

gece canım senın gelınlık nerde dıkılıyo? ben bütün provaları bitirdim şimdi teslimatı beklıyorum:)
yasmin liste için teşekkür ederima.s.

gelinlik resimleriniz var mı kızlarr???

Ayyyy beni mahçup ediyorsunuzzz... Aslında şişko bi gelin olacam ben, ama gelinlik ne güzel bisey, dot gobek ne varsa kapatiyo

arkidişim biz nasıl zayıflıcaz yaaaaaaaaaa senağlama

OYYYY DÜN BIRAKTIĞIM YERDEN
OKUMAYA VE TOPLAMAYA BAŞLADIM MAŞALLAHINIZ VAR VALLAHİİİİ

Gelelim yorumlaraaaaaaaaaaa

Hayırlısı olsun canım gönül isterdiki herşey yolunda gitsin. ama gitmiyor işte bizimde sürekli önümüze engeller çıkıyor bence bunlar. Allahın bizi sınamasından kaynaklanıyor içini ferah tut. Herşey düzelir inşallah..

ewt cnm önem veriyoruz ama işte güsel görünelim... haklısın bi de düşmesin çekiştirip durmayalım afakanlar basar yoksa bana:)))

Kızlar bu kadar tecrübelendiniz ama ben söylediğinizi anlayamadım. yani benimde straplez arkadan bağlamalı gelinlikçim farketmez dedi. hangisini alım ben sizcee

Haklıymışsın tamam ilk başta abarttığını düşünmüştüm ama böyle olduğunu bilmiyodum. Çok haklısın...

günaydın kızlar. ne zamandır uğrayamadım buraya halbuki bende yazın göbeğinde evlenicem
nerelerdeydin bakımmmm
kızlar, dün aldım ayakkabımı, nasıl?

Çok güzel güle güle kullan

Ay bende aynı şeyi yapıyorum. geçen gelinlikçime uğradım. içeri gelinlik bakmak istiyoruz die 2 kız geldi bölee kızların yüzüne bakıyorum sanki tanıcamda hahahah

Hayırlı olsun canım evini tutmuşsun darısı başımıza

veeeee lokum'un yemek odası takımı :) Senin için bir çaresini bulup resmi aldım :))) Doğru takım di mi?

Güzelmiş güle güle kullan lokummm
[/URL][/IMG]

bunu aldım dün kendime kızlar aynısı modelini bide porselen saplı çatal kaşık takımı kaydirigubbakcemile3

Bende istiyorummmmÇok üzgünüm çoook

selam kızlar,

nasılsınız. geçmişi tam okuyamadım. Balayını Kaya select beleke ayarladık.
Bütün işler bitti. Cuma günü gelinliğimide alınca iyice rahatlayacağım.

ooooo çok sevindim valla gözün aydınnnn

haktan canımm 7 yıl mı bekledinn:))

çok sabırlıymışsın ben o kadar bekleyemezdim:)))))9

Bende 7 yıl bekledim hatta temmuzda 8 olacak kısmetseee))

tatlım kaç yaşındasın ki bak ben 78 liyim yaşlıyım diyormuyum :lepi:

Allah uzun ömürler versin peki kendini kaç yaşında hissediyonn

ben hala gelinlikçiye gitmedimm
88 gün var yetişir dimi kızlar???

Yetişmez git artık suzi yaaaklava:
Maalesef kuzenim hasta şekerim, hatta yarın ameliyatı var Yanındakiler yardımcı oluyor, kendisi işe gidemiyor zaten. Durup durup resmini koyuyorum, gorgüsüz müyüm neyim :)

Canım inşallah iyileşir kuzeninde gelinlikte gelinde çok güzel

Bu arada bende nikah günümü aldım bu sabah 2 temmuz saat 14 te nikahım kıyılıyorrr

maşallahh arzu amma uzun yazmışsınn:)))
kız korkutma beniiiiiiiii ağlarım sonra gelinlik yetişmez demee((

nikah günüde hayırlı olsun canım daha bende tık yokkk

gececim nahcup oluncak bişiy yok çok guzel bı gelın olmuşsun ki daha duvaksız makyajsız halınle, ayrıca sen daha şişko gormemişsin, kendine haksızlık etme.

doublebumb canım sende kafandakı modelı anlatabılırsen yada gösterebılırsen bi yerden kesinlikle aynısını yaparlar kafana takma..ama güzelce anlatman ya da resımle göstermen lazım

biz ilk çıkmaya başladığımızda 83 kiloydum ben, beni gaza getirmek için 62 olmazsan almam seni diyordu... Azmettim oldum. Ama o askerdeyken yine kilo aldim (o göremedi 62 olduğumu). Şimdi 67 kiloyum... 2 aydır diyetisyene gidiyorum, veremiyorum şu 5 kiloyu Düğün önemli değil de... Balayında nasıl örtecez bu kiloları (((

KHNA canım öncelikle hayırlı olsun nikah gunu almışsınız hihoyyyt

gelinlik içinde straplez ama iki parçamı tek parçamı? iki parçalıysa etek ustu aşagı dogru çekemediği için düşme yapmaz , bana gelinlikçinin dedıgı korse daha guzel gosterıyo daha derlı toplu tutuyo ayrıca duşme kesınlıkle yapmaz dediği,
eger gelinlikçin farketmez dıyosa korselı al şöle jartıyerlı olanından varya ondan al harka duruyo, valla o kadar çok guzel şeyler çıkmışki ben gelinliğimin üstünü giymesem iç çamaşıryla çıksam kımse anlamaz o kadar suslu yapmışlar yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy bende hiç düşünmüyorum düğünü tek derdim balayı ve ordaki çıtırlarla kendimi yanyana düşündüğümde oluyoo offffffffff offffffffffffff

doublebumb canım sende kafandakı modelı anlatabılırsen yada gösterebılırsen bi yerden kesinlikle aynısını yaparlar kafana takma..ama güzelce anlatman ya da resımle göstermen lazım

caım çıkış aldım onu göstericem gelinlikçiye

Sağol canımm. ama kork yaniii yaa az kalmış

tamma 2 haftaaya kadar gidicemm yaaaaasırnaşık şey

6 kilo vermem lazım ama tık yok bendee tükendim artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk senağlama

benimde 2 kilo vermem lazımmmmm

herkes bana düğün telaşından baya zayıflarsın diyo. umarım hakllardırr

Khena hayırlı olsun cnmcımmmm

Teşekkür ederim canımm

benimki tek parça. ben geçenlerde ole bakmak için gittim bi mağazaya
böle dantelli falan dı ama o korselimi acaba o kadar ayrıntı sormadımm:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…