inşallah canım sorun çıkmaz. model belli tek parça üst dar alt etek fırfırlı kabarık:)))
model belliyse hiiiiç kafanı takma isterlers 1 haftada bile bitiriyolar,inşallah seninde içine sinerek olur herşey..
gceyim sen misin bu güzel gelin:)
gelinlikte içindekide çok güzel
canım öncelikle geçmiş olsunn,çok üzüldüm allah acil şifalar versin:Saruboceq:
bu arada bu senmisin? ne kadar guzel bi gelin böyle
gece canım senın gelınlık nerde dıkılıyo? ben bütün provaları bitirdim şimdi teslimatı beklıyorum:)
yasmin liste için teşekkür ederima.s.
gelinlik resimleriniz var mı kızlarr???
Ayyyy beni mahçup ediyorsunuzzz... Aslında şişko bi gelin olacam ben, ama gelinlik ne güzel bisey, dot gobek ne varsa kapatiyo
Ayyyy beni mahçup ediyorsunuzzz... Aslında şişko bi gelin olacam ben, ama gelinlik ne güzel bisey, dot gobek ne varsa kapatiyo
arkidişim biz nasıl zayıflıcaz yaaaaaaaaaa senağlama
kızlar merak edenlere duyurulur nişanlım resmi olarak işten ayrılmış bulunuyor bugün.istifasını da verdi ve biz en mutlu olmamız gereken dönemde en mutsuz ve huzursuz günlerimizi yaşıcaz ne güzel demi?hepinize yorumlarınız için tek tek teşekkür ederim.allahtan ümit kesilmez bakalım ne olacak.
artı belirteyim nişanlımla o kız gece nöbette aynı odada yatacaktı.bunu hanginiz kabul eder bilmiyorum ama ben etmem!!!!bunun güvenle alakası yok çünkü!
ewt cnm önem veriyoruz ama işte güsel görünelim... haklısın bi de düşmesin çekiştirip durmayalım afakanlar basar yoksa bana:)))
yok yok çekiştirip durmazsın merak etme , gelinliği diken terziye guveni herkes kendi malını bilir dimihihoyyyt
ay içime doğdu birden bu yaza nekadar düğün varsa sen ben dahil hem gelinlikleri çok güzel olcak hem kendileri hemde düğünleri ,bence herşey gönlümüze göre olucak:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
HAKTANN umarım dediğin gibi olurda iyi bi iş bulur bizimki de.
burcucum nişanlım hayvan hastanesinde veterinerlik yapıyo.gece hayvanlar ve 2 si kalacak sadece hastanede.kız sürekli orda kalacağı için nöbete kalanlarda gece 3 ten sonra kızla aynı odayı paylaşacaklar.ertesi gün öğlen yine işe başlayacakları için gece yatmak zorunda.e kız milleti abi gece neyle yatacağı,yatarken biyerlerinin açılıp açılmayacağını bilemezsin.kız orayı evi gibi kullanıcak.banyosunu falan orda yapacak.yani lütfen hanginizin buna gönlü razı gelir yaa.bi kendinizi yerime koyun bide bu pozisyonda nişanlınızı düşünün.adama ne kadar güvenirsen güven.huzur muzur kalmaz dı bizde.
nerelerdeydin bakımmmmgünaydın kızlar. ne zamandır uğrayamadım buraya halbuki bende yazın göbeğinde evlenicem
teşekkürler şekerim..
Dün önce ayakkabıcıda bir gelin adayı vardı... İnceledim kızı, acaba burdan olabilir mi diye, sonra gecelik almaya bir yere girdim, orda da bi gelin adayı vardı.... Onu da aynı şekilde... İçime işledi sanırım burası :)
Hayırlı olsun canım evini tutmuşsun darısı başımızabiz evi tuttuk ama rengine bir türlü karar veremiyoruz. ev iki oda bir salon yatak odası ve çalışma odası yapıcaz. salon oldukca buyuk 30 metrekare kadar var :)) ne renk yapalım sizce bide ev çatı katı oldukca aydınlık bir ev ...
[/URL][/IMG]
bunu aldım dün kendime kızlar aynısı modelini bide porselen saplı çatal kaşık takımı kaydirigubbakcemile3
selam kızlar,
nasılsınız. geçmişi tam okuyamadım. Balayını Kaya select beleke ayarladık.
Bütün işler bitti. Cuma günü gelinliğimide alınca iyice rahatlayacağım.
haktan canımm 7 yıl mı bekledinn:))
çok sabırlıymışsın ben o kadar bekleyemezdim:)))))9
tatlım kaç yaşındasın ki bak ben 78 liyim yaşlıyım diyormuyum :lepi:
ben hala gelinlikçiye gitmedimm
88 gün var yetişir dimi kızlar???
OYYYY DÜN BIRAKTIĞIM YERDEN
OKUMAYA VE TOPLAMAYA BAŞLADIM MAŞALLAHINIZ VAR VALLAHİİİİ
Bu arada bende nikah günümü aldım bu sabah 2 temmuz saat 14 te nikahım kıyılıyorrr
sen hala zayıflama derdinde misinnklava: klava: klava:
maşallahh arzu amma uzun yazmışsınn:)))
kız korkutma beniiiiiiiii ağlarım sonra gelinlik yetişmez demee((
nikah günüde hayırlı olsun canım daha bende tık yokkk
Hadi bakalım hayırlı olsuuuuunnnnnn
sen hala zayıflama derdinde misinnklava: klava: klava:
biz ilk çıkmaya başladığımızda 83 kiloydum ben, beni gaza getirmek için 62 olmazsan almam seni diyordu... Azmettim oldum. Ama o askerdeyken yine kilo aldim (o göremedi 62 olduğumu). Şimdi 67 kiloyum... 2 aydır diyetisyene gidiyorum, veremiyorum şu 5 kiloyuDüğün önemli değil de... Balayında nasıl örtecez bu kiloları (((
6 kilo vermem lazım ama tık yok bendee tükendim artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk senağlama
doublebumb canım sende kafandakı modelı anlatabılırsen yada gösterebılırsen bi yerden kesinlikle aynısını yaparlar kafana takma..ama güzelce anlatman ya da resımle göstermen lazım
Sağol canımm. ama kork yaniii yaa az kalmış
6 kilo vermem lazım ama tık yok bendee tükendim artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk senağlama
biz ilk çıkmaya başladığımızda 83 kiloydum ben, beni gaza getirmek için 62 olmazsan almam seni diyordu... Azmettim oldum. Ama o askerdeyken yine kilo aldim (o göremedi 62 olduğumu). Şimdi 67 kiloyum... 2 aydır diyetisyene gidiyorum, veremiyorum şu 5 kiloyuDüğün önemli değil de... Balayında nasıl örtecez bu kiloları (((
Khena hayırlı olsun cnmcımmmm
KHNA canım öncelikle hayırlı olsun nikah gunu almışsınız hihoyyyt
gelinlik içinde straplez ama iki parçamı tek parçamı? iki parçalıysa etek ustu aşagı dogru çekemediği için düşme yapmaz , bana gelinlikçinin dedıgı korse daha guzel gosterıyo daha derlı toplu tutuyo ayrıca duşme kesınlıkle yapmaz dediği,
eger gelinlikçin farketmez dıyosa korselı al şöle jartıyerlı olanından varya ondan al harka duruyo, valla o kadar çok guzel şeyler çıkmışki ben gelinliğimin üstünü giymesem iç çamaşıryla çıksam kımse anlamaz o kadar suslu yapmışlar yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?