Ben bugün cok kararlı başladım rejime kızlar... Otelde bi milyon rusla birlikte depresyona girecem zaten... Adami depresyona sokmayayım bari :))
yaa sorma bizim şirkette de ben ruslarla çalışıyorum kızı görsen manken gibi yaa. bi şort giymiş bugün gözlerimi kızın bacaklarından alamıyorum... bide kendi bacaklarımı düşünüyorummm kaydirigubbakcemile3
sen nerde otelde çalışıyosun
Ay yok yok, balayında gideceğim oteli diyorum.
Teşekkür ederim canımm
benimki tek parça. ben geçenlerde ole bakmak için gittim bi mağazaya
böle dantelli falan dı ama o korselimi acaba o kadar ayrıntı sormadımm:1rolleyes:
yaa sorma bizim şirkette de ben ruslarla çalışıyorum kızı görsen manken gibi yaa. bi şort giymiş bugün gözlerimi kızın bacaklarından alamıyorum... bide kendi bacaklarımı düşünüyorummm kaydirigubbakcemile3
sen nerde otelde çalışıyosun
he anladım delikafadulden
ya inan çok kötü ama sürekli spor yapıyolar valla çok dikkat ediyolar kendilerinee
ay bak sinirlerim depreşti yine yaaa şortmu giymiş hay allam delircemm delikafadulden
doublecım buklava: da senin 2 kilon için naçizane canım kabul et bir tanem olur mu
öptümm kötükedihüso
her damat oklayavı hak eder, acımak yok onlara
canım gelinlikçin farketmez dediyse içinden nasıl geçiyosa öle al ,korseli derken hani böle jartiyerli oluyoya onlar çok şekil oluyo düğünden sonra eve geldiğinde diyorum yani
ay olurmu öle şey nasıl kıyasrsınız damatlarakaydirigubbakcemile3
sen kimden yanasın bakımmmmklava: klava:
ben aşktan yanayımkaydirigubbakcemile3
ayy tamam tamam sizden yanayım korktum şimdiksırnaşık şey
yasakkelime dur yapma tamam bende dayak atıcam kendi damadıma :roflol:
ben aşktan yanayımkaydirigubbakcemile3
ayy tamam tamam sizden yanayım korktum şimdiksırnaşık şey
yasakkelime dur yapma tamam bende dayak atıcam kendi damadıma :roflol:
canım sende yavaş yavaş yola geliyosun bakıyorummm:roflol:
napalım yoksa kendım yıcem sopayıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hehehe anladımm ya benimki gelinliği çıkartmamı beklemez gelinliğin altında gezer ole bişi aldığımı duyarsaaa hahahaha:roflol::roflol:
kızlarrr
telekomda 24 ay ayda 30 liraya lg laptop veriyomuş küçükler varya ondan notebook mu deniyo yoksa onaa:)
haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?