2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Arzuuuu canım bu arada nikah günü almışsın çok sevindim bak halloldu işte

arada kaçırmadan söyliim dedim

eeee kızlar o kadar kişi görünüyo kimse muhabbet etmiyo:) hayırdır kimsede heycanmı yok yoksa konuşmaya dermanınız mı yok:)
tabi herkes benim gibi evde oturmuyodur heralde:1closedeyes:

Teşekkür ederim canım evet halloldu ama onu gel bide sen bana sor bi yanımda hala bi üzüntü var istediğim gibi olmadığı için fisfisfis ama herşeyde vardır bir hayır inşallah böylesi daha iyi olur...

Teşekkür ederim canım evet halloldu ama onu gel bide sen bana sor bi yanımda hala bi üzüntü var istediğim gibi olmadığı için fisfisfis ama herşeyde vardır bir hayır inşallah böylesi daha iyi olur...

canım neden ıstedıgın gıbı olmadı?

kızlar doğru valla dedımya herkes benım gıbı evde oturmuyodurkaydirigubbakcemile3
darısı benim başıma biran once bende iş bulurum inşallah yok artık sıkıldım iyice:bbo:

mrb kızlar inş. bu yaz ya da eylül de evlenicem nikah tarihi almamız lazım diye benimkini sıkıştırırken eylülde evlensek dedi tabi üzüldüm, çünkü kır düğünü yapıcaktık ve eylül ayı serin olur tüm planlar tepe taklak oldu yani

mrb canım ,
hayırlı olsun öncelikle,
şimdi bu sene ağustosta ramazan varya herkes o yuzden düğünü ya ağustos oncesı yapmayı planlıyo yada sonrası eylül gibi yani,
belki nişanlın hazıran temmuz gıbı yetiştiremıcenızı düşünmüştür o yuzden eylülede olsun demiştir???

Ben bugün cok kararlı başladım rejime kızlar... Otelde bi milyon rusla birlikte depresyona girecem zaten... Adami depresyona sokmayayım bari :))

kızlar bende kilo almak istiyorum kıyafetler emanet gibi duruyor üzerimde ahh ahh gelinlik nasıl olacak kimbilir

kızlar bende kilo almak istiyorum kıyafetler emanet gibi duruyor üzerimde ahh ahh gelinlik nasıl olacak kimbilir

canımm bende kılo almak ıstıyorum ama şimdi degıl artık gelinliğimin provalarını 47 bucukla vermiş bulunmaktayım:) artık kısmetse evlendıkten sonra alırım,ayrıca gelınlıkte çok guzel duruyo,hiç merak etme

ii bakalım ben yine iyiyimşim 49 kiloyum.evlendikten sonra genelde alırsın diyorlar nedense alınırmış

ii bakalım ben yine iyiyimşim 49 kiloyum.evlendikten sonra genelde alırsın diyorlar nedense alınırmış

valla ben 10 senedir 48 den yukarı çıkamadım , ama alıştım bu kıloya ve nişanlım almamaı ıstemıyo :)
aslında halimden memnunum,nasıl olsa ilerde çocuk olunca alınır kilo boşveeerkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…