2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ama cnm kıyafet bakıyorum tahta gibi yim giydiğim yakışmıyor valla bnmki 52 ol diyor zayıf buluyor yani neyse kilo aldığımda şikayet ederse sen almamı istemiyormusun derim

ama cnm kıyafet bakıyorum tahta gibi yim giydiğim yakışmıyor valla bnmki 52 ol diyor zayıf buluyor yani neyse kilo aldığımda şikayet ederse sen almamı istemiyormusun derim

o zaman senın boyunmu çok uzun? 49 kilo çok zayıf olamazsın yaa ama ancak çok uzun olursan olabılırCADIARZU

yoo 161 boyundayım artık tartımı yanlış bilmiyorum amaan neyse aslı mühim meselere gelelim gelinliğini ne güzel diktirmeye vermişsin mobilya filan beğendinizmi

yoo 161 boyundayım artık tartımı yanlış bilmiyorum amaan neyse aslı mühim meselere gelelim gelinliğini ne güzel diktirmeye vermişsin mobilya filan beğendinizmi

canım takma kafana,kilo bu bi alınırı bi verilir bunlar fani şeyleryerimseniben
çok şükür gelinliğimin provaları bitti sadece teslim almak kaldı, mobılyalarımı zaten almıştım sadece yatak odam kaldı onuda begendık bu cumartesı almaya gıdıcez bıde halı perde olayı kaldı onlarıda bu cumartesı çıkmışken halledıcezz inşallah
senin hazırlıklar nası gıdıyo

hazırlık mı o da ne:)şuanda yaptıgım bişi yok bakalım 23 nisanda nişanlımın yanına gidicem o zmana mobilya bakarak hazırlıklara başlamız olacağız hayırlısıyla

haziiranın son haftası cnm nastassiacım sen de üzülme zaten stresten değil 5 kilo 15 kilo verirsin sırf nişanda bile 2 günde 2 kg vermiştim yahu

haziiranın son haftası cnm nastassiacım sen de üzülme zaten stresten değil 5 kilo 15 kilo verirsin sırf nişanda bile 2 günde 2 kg vermiştim yahu

hımmm tamam işte tam zamanı oluyo o zaman hazırlıklara başlamak için , o zman 23 nisan neşe doluyor ınsan sırnaşık şey

ben ozmn da vermemiştim ama nolcak benim bu halim(((
şişip duruom bende ters tepki yapıo(((

ben ozmn da vermemiştim ama nolcak benim bu halim(((
şişip duruom bende ters tepki yapıo(((

yok cnm ya hiç korkma düşünsene yaz olacak sıcak tepende koşuşturacaksın herkes uyumadan sen uyumayacaksın düğün zmanaında gelin olarak herkes sana bakıcak sen utancından yiyemeyeceksin:teytey::teytey:

hiç öle utangaçlıklarım falan yoktur hahahha:))))
aman yaa napayım can boğazdan gelir beni beğenen böle beğensin muahhaha

ayyy az kalmış canım ya bahar gelini olacaksın demek heyecan gittikçe artıyordursenin için

selam selam selammmmm
kızlar bende de benzer bi dert var...
evdeki inşaat işleri başladı...beni de duvar rengi tasası tuttu..
şimdi, şöyle ki;

mutfağımı tamamen siyah-beyaz yaptırıyorum (parlak beyaz dolaplar,siyah kenarlar ve yerde siyah-beyaz karolar)

kapılar beyaz amerikan, yerler akağaç, portmanto da amerikan beyaz...

mobilyaları da ceviz-beyaz almayı düşünüyorum...

tüm bunları göz önünde bulundurarak duvarları ne renk yapmalıyım?

kafam o kadar karışık ki,şu anda hiçbir şey düşünüp kombineleyemiyorum artıkkk....

yardımmmmmmmm...!!!!!!!!!

ayyy az kalmış canım ya bahar gelini olacaksın demek heyecan gittikçe artıyordursenin için

evet evet bahar çocuguydum şimdide bahar gelini olucam inşallah ,ay ne bilim gitgide hem heycan artıyo hemde gunler geçmiyokaydirigubbakcemile3
bi garip hısler içindeyımkaydirigubbakcemile3

cnm mobilyaları ceviz beyaz düşündüğün için buz yeşili yaptırabilirsin mutfagına da vanilya çiçeği olabilir şu anda aklıma gelen bunlar marschal in sitesine girip renklere bakabilirsin

canım aynı dert bendede vardı eyer mobilyalarında ve mutfakta koyu renk hakimse yapılacak tek renk var kum beji boyacında sana zaten moilyalarına göre fikir verecektir zaten senin istediğin renk uymuyorsa yapmıyorlar benim boyacım yapıldıktan sonra pişman olursun çok uyumsuz olur dedi senin istediğin renkler bende işi ustasına bıraktım yoksa benim hayalimde çok daha farklı renkler vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…