selam selam selammmmm
kızlar bende de benzer bi dert var...
evdeki inşaat işleri başladı...beni de duvar rengi tasası tuttu..
şimdi, şöyle ki;
mutfağımı tamamen siyah-beyaz yaptırıyorum (parlak beyaz dolaplar,siyah kenarlar ve yerde siyah-beyaz karolar)
kapılar beyaz amerikan, yerler akağaç, portmanto da amerikan beyaz...
mobilyaları da ceviz-beyaz almayı düşünüyorum...
tüm bunları göz önünde bulundurarak duvarları ne renk yapmalıyım?
kafam o kadar karışık ki,şu anda hiçbir şey düşünüp kombineleyemiyorum artıkkk....
yardımmmmmmmm...!!!!!!!!!
canım aynı dert bendede vardı eyer mobilyalarında ve mutfakta koyu renk hakimse yapılacak tek renk var kum beji boyacında sana zaten moilyalarına göre fikir verecektir zaten senin istediğin renk uymuyorsa yapmıyorlar benim boyacım yapıldıktan sonra pişman olursun çok uyumsuz olur dedi senin istediğin renkler bende işi ustasına bıraktım yoksa benim hayalimde çok daha farklı renkler vardı
canım oncelıkle hayırlı olsun ve şimdiden kolay gelsin:)
eğer oda oda ayrı renk düşünüyosan eşyalara göre karar verebılırsın ama öle görünüyoki hep beyaz agırlıklı eşyalar,
ben mesela butun evı beyaza boyatmayı düşünüyorum çünkü bana göre beyaz evi herzaman daha aydınlık ve geniş gösterir.
mutfagın beyaz olmalı kesinlikle duvarları ama diğerleri taammen senin zevkıne kalmış.
mesela benım koltuklarım sıyah ama duvalrarı beyaz yapıcaz ama hani şimdi yeni çıkan duvar yapışkanları varya köşelere falan yapıştırılıyo şöle osmanlı desenleri gibi işte onlarla renklendırmeyı planlıyoruz.
ama bilmiyorumkı eşyaların tarzı nedır beyaz eşyaya nasıl bı renk gıder arkadaslar konuyodu kum rengi çok guzel gıdıyomus evlerde belki senın cevize uyar bu renk?
hayatım bendeki durum tam tersi...
şu durum itibariyle ağırlık beyaz oluyorr.... ben de o yüzden kararsız kaldım zaten...eğer duvarları da açık renk yaparsam iyice bayar gibi geldi...
bilemedimmm...sositososito
ya aslında aklımda olan tamamen beyaz yapmak...
ama bayar mı acaba?
hadi duvarları beyaz yaptık diyelim...
peki ya perdeler?????????........:)))
ben perdelerimi stor düşünüyorum ve kanat kısımlarınıda ipten oluyoya şimdi aralarında şöle kristal gibi boncukları olanlardan yani salonum için öyle düşünüyorum.ya siyah alıcam ipli perdeyi ya da duman rengi, benim kuzenımın evınde vardı boncklu çok şık duruyo hemde ıplerde spor duruyo .
her odanın mobılya rengıne gore karar verebılırsın ,hemde inan bana perdecıye gıdınce zaten o kadar çok secenek görüyosunki , karar vermekte hiç zorlanmicaksın.
mrb canım ,
hayırlı olsun öncelikle,
şimdi bu sene ağustosta ramazan varya herkes o yuzden düğünü ya ağustos oncesı yapmayı planlıyo yada sonrası eylül gibi yani,
belki nişanlın hazıran temmuz gıbı yetiştiremıcenızı düşünmüştür o yuzden eylülede olsun demiştir???
kızlar size nasıl imreniyorum anlatamam.balayını yarın iptal ettiriyoruz.ödeyemiyeceğiz çünkü.herşey allak bullak oldu!
merhaba kızlar benim düğünümde 11 temmuzda bu hafta nikah yaptık şimdide düğün ve eşya telaşı başladııı mobilyaları nerden beğeneceğimi bilmiyorum açıksasııı çoooook kararsızımmm çoook ne olur banada yardımcııı oluuun birdeee ben lojmanda kalıyoruuum ve 4 sene daha oturma hakkım var eşim benim yanıma geliceekkk ama küçük işteee istediğim gibiii olmayacak sankiii(((
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?