2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım oncelıkle hayırlı olsun ve şimdiden kolay gelsin:)
eğer oda oda ayrı renk düşünüyosan eşyalara göre karar verebılırsın ama öle görünüyoki hep beyaz agırlıklı eşyalar,
ben mesela butun evı beyaza boyatmayı düşünüyorum çünkü bana göre beyaz evi herzaman daha aydınlık ve geniş gösterir.
mutfagın beyaz olmalı kesinlikle duvarları ama diğerleri taammen senin zevkıne kalmış.
mesela benım koltuklarım sıyah ama duvalrarı beyaz yapıcaz ama hani şimdi yeni çıkan duvar yapışkanları varya köşelere falan yapıştırılıyo şöle osmanlı desenleri gibi işte onlarla renklendırmeyı planlıyoruz.

ama bilmiyorumkı eşyaların tarzı nedır beyaz eşyaya nasıl bı renk gıder arkadaslar konuyodu kum rengi çok guzel gıdıyomus evlerde belki senın cevize uyar bu renk?

hayatım bendeki durum tam tersi...

şu durum itibariyle ağırlık beyaz oluyorr.... ben de o yüzden kararsız kaldım zaten...eğer duvarları da açık renk yaparsam iyice bayar gibi geldi...
bilemedimmm...sositososito

aslında çok açık solemek gerekırse şuanda sızın yasadıgınız sıkıntıyı yaşamamak için ben butun ev beyaz olsun dedim attım kafamdan o sıkıntıyı:)
nasıl olsa boya bu şimdi olmazsa öbür yaza olur baktıkki evımıze degısık bı hava vermek ıstıyoruz o zaman boyatırız tekrar degısık renklereyerimseniben

ya aslında aklımda olan tamamen beyaz yapmak...
ama bayar mı acaba?

hayatım bendeki durum tam tersi...

şu durum itibariyle ağırlık beyaz oluyorr.... ben de o yüzden kararsız kaldım zaten...eğer duvarları da açık renk yaparsam iyice bayar gibi geldi...
bilemedimmm...sositososito

baymaktan ziyade cennette gibi olur insan kaydirigubbakcemile2

ya aslında aklımda olan tamamen beyaz yapmak...
ama bayar mı acaba?

canım benim favorımde bembeyazdır herzaman,bence şimdiden düşünme bembeyaz yaptırıver gitsin, eşyaların yerleşince baktın beyazlıktan sıkılyıosun oda oda boyatırsın sonradan zor bişey degıl nasıl olsa boya yenılenecek sene sonra, hemde evının havası degısmıs olur hemde evının eşyalarına ne rengın yakışacagını içinde oturduktan sonra daha iyi karar verirsin,
ben öyle düşünüyorum çünkü kafada canlandırmakla gerçegını gormek aynı sey degıl

hadi duvarları beyaz yaptık diyelim...

peki ya perdeler?????????........:)))

hadi duvarları beyaz yaptık diyelim...

peki ya perdeler?????????........:)))

ben perdelerimi stor düşünüyorum ve kanat kısımlarınıda ipten oluyoya şimdi aralarında şöle kristal gibi boncukları olanlardan yani salonum için öyle düşünüyorum.ya siyah alıcam ipli perdeyi ya da duman rengi, benim kuzenımın evınde vardı boncklu çok şık duruyo hemde ıplerde spor duruyo .
her odanın mobılya rengıne gore karar verebılırsın ,hemde inan bana perdecıye gıdınce zaten o kadar çok secenek görüyosunki , karar vermekte hiç zorlanmicaksın.

Zaten sorun da o ya....

perdeciye gittiğimde o kadar çeşit çıkaracak, ve ben maalesef onların arasında karar veremiycem....hihoyyyt

sonunda da, lanet olsun deyip birini seçicemmm herhaldee....

neyse, bakalım önümüzdeki günler gösterecek artık ....-tatlicadiarzu-

Aynen öyle haktann'cım yetişmeyeceğinden korkuyo ve biraz da ailesiniin sözüyle hareket ediyor, ben herşeyi ikimz yapalım diyorum ama inanmıyo altından kalkacağımıza inanmak çok önemli...Ama dediğim gibi kır düğünü yapıcaz ve eylülde donarız heralde :)

kızlar banada yardım edin madem öle boya badana renk konusunda:))))
aslında kafamda vardı renkler ama mobilyalar alınmaya gidince planlar suya düştü... şimdi öncelikle salonumdan başlıyorum:
koltuklarım bembeyaz, yemek tk ise ceviz kaplama hangi renk halı koltuk ve perde almaylım???
oturma odam ise; koltuğum bal köpüğü kılıfları var ve yanları kahverengi deri, duvar ünitem ise kahverengi ve bambu kaplama ee şimdi nolcak halı, perde??? bi de duvar ünitesinin arkasına duvar kağıdı istiyorum(((
yatak odam ise; duman meşe kaplama yani grimsi bir renk... füme gibi... lila düşünüyordum... ama nasıl olacak gidermi ki??? yatak başlığım kahverengi deri... yatak başlığının geldiği duvarı duvar kağıdı istiyorum... ee şimdi duvarlar ne renk olmalı uvar kağıdı ne renk olmalı perde halı ne olmalıı....
imdatttt....

kızlar size nasıl imreniyorum anlatamam.balayını yarın iptal ettiriyoruz.ödeyemiyeceğiz çünkü.herşey allak bullak oldu!

aaaa inanmıyorum!!! elifciğim çok üzüldüm gerçekten((
nazar mı değio sana tatlım yaaa!!!

merhaba kızlar benim düğünümde 11 temmuzda bu hafta nikah yaptık şimdide düğün ve eşya telaşı başladııı mobilyaları nerden beğeneceğimi bilmiyorum açıksasııı çoooook kararsızımmm çoook ne olur banada yardımcııı oluuun birdeee ben lojmanda kalıyoruuum ve 4 sene daha oturma hakkım var eşim benim yanıma geliceekkk ama küçük işteee istediğim gibiii olmayacak sankiii(((

günaydın kızlar bugün formda şlk merhaba benden haftanın tam ortasında huzurlu bir gün diliyorum

cnm bizde 20 martta nikah yaptık düğünümüz haziran sonu veya temmuz gibi olacak aynı sıkıntıyı ben de paylaşıyorum istanbula yerleşmeyi düşünüyoruz oradaki evlerin küçük olduklarını söylüyorlar birde kalıcı değiliz istanbul da ondan dolayı oturma grubu yatak odası takımı yemek odasının da sadece masa sandalye konsolunu almayı düşünüyorum yatak odasının gardropu geniş olursa komidin almayı da düşünmüyorum yatak odası ve yemek odasını istikbalden beğendim plaza modeli çetmen e de bakabilirsin orada da güzel mobilyalar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…