2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

herkeslere günaydınnnn

mısracım nasılsın bu aralar??

kızlar bende kilo almak istiyorum kıyafetler emanet gibi duruyor üzerimde ahh ahh gelinlik nasıl olacak kimbilir

ii bakalım ben yine iyiyimşim 49 kiloyum.evlendikten sonra genelde alırsın diyorlar nedense alınırmış

haziiranın son haftası cnm nastassiacım sen de üzülme zaten stresten değil 5 kilo 15 kilo verirsin sırf nişanda bile 2 günde 2 kg vermiştim yahu

Nilay gel anam şu kızlara bir güzelll klava:
öptüm sizi güzeller

kızlar size nasıl imreniyorum anlatamam.balayını yarın iptal ettiriyoruz.ödeyemiyeceğiz çünkü.herşey allak bullak oldu!

Elifcimm canım hiç üzülme balayını iptal ettirdiğiniz iyi olmuş birinden birinden vazgeçecektiniz zaten bu durumda mecbur balayını iptal etmişsiniz hiç üzülme tatlım herşeyin hayırlısı

(((((((((((((((((((((((((( çok üzüldüm elif yaa gerçekten nazar değdi galibaaa sanaa

bencede elife nazar değdi hepimizden önce onun birçok şeyi hazırdı elifcim bencede herşey düzelecek sakın sıkma canını bizim bile balayı işimiz daha askıda ama benim hala umudum var hep böyle sıkıntılı geçmicek elbet günlarimiz

yasminim anam devleti sanki ben kurtaracam deli gibi çalıştım:))anca bugün rahatladımda girebildim nerdeyse hergün duruşmam vardı olmayan günlerde keşife çıktım derken süründümama aklım sizdeydi emin olun özledinizmi beni cadılar:)

çok ösledikkkkkkkkkkkkkkkkkkk -tatlicadiarzu-

amaaaan elif balayıymış üzüldüğün şeye bak,anacım zaten bi odaya tıkılıp kalmaya o kadar para verilmez heryerde yapacağın aynı iş:jeyyar:

bu arada çocuk yapmaya karar verdik kızlar:)bu yüzden sağlık sigortası yaptırıcam,doktora gittim karar verdiysen hemen bodoslama olmaz bu işler dedi,önce dişlerimi yaptırcakmışım,sonra kilo verecem derken vazgeçtim çocuktan:))

Günaydın,

Made merak ettik cidden, hatta ben senin istatistiklerine girip baktım, son giriş zamanına falan. Baktım diğer topiclere de girmiyorsun, iyice merak ettim. Hoşgeldin.

Elif'cim, Allah kısmet ederse bir ömür boyu birliktesiniz.Balayı dediğin ne, bir tatil aslında... Daha çoook tatillere gideceksiniz, her biri balayı tadında olur inşallah...

:roflol: çocuk programsız olursa güzel olur bence bi sabah bi kalkacaksın hamilesin laelaelaelaelae

amaaaan elif balayıymış üzüldüğün şeye bak,anacım zaten bi odaya tıkılıp kalmaya o kadar para verilmez heryerde yapacağın aynı iş:jeyyar:

aha geldi gene başladı :roflol: :roflol: :roflol:

niye vazgeçtin yaaa hem ne şişkolar hamile kalıyo senin neren kilolu pardon klava:
ayrıcana doktorda süpermiş yanii bodoslama olmazmış nasıl olcakmış pardon kazayla olanlar napsın yaa alla alla cık cık cık kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…