günaydııııııınnnn cnm
kızlar size nasıl imreniyorum anlatamam.balayını yarın iptal ettiriyoruz.ödeyemiyeceğiz çünkü.herşey allak bullak oldu!
günaydın kızlar bugün formda şlk merhaba benden haftanın tam ortasında huzurlu bir gün diliyorum
kızlar bende kilo almak istiyorum kıyafetler emanet gibi duruyor üzerimde ahh ahh gelinlik nasıl olacak kimbilir
canımm bende kılo almak ıstıyorum ama şimdi degıl artık gelinliğimin provalarını 47 bucukla vermiş bulunmaktayım:) artık kısmetse evlendıkten sonra alırım,ayrıca gelınlıkte çok guzel duruyo,hiç merak etme
ii bakalım ben yine iyiyimşim 49 kiloyum.evlendikten sonra genelde alırsın diyorlar nedense alınırmış
haziiranın son haftası cnm nastassiacım sen de üzülme zaten stresten değil 5 kilo 15 kilo verirsin sırf nişanda bile 2 günde 2 kg vermiştim yahu
kızlar size nasıl imreniyorum anlatamam.balayını yarın iptal ettiriyoruz.ödeyemiyeceğiz çünkü.herşey allak bullak oldu!
(((((((((((((((((((((((((( çok üzüldüm elif yaa gerçekten nazar değdi galibaaa sanaa
herkeslere günaydınnnn
mısracım nasılsın bu aralar??
Nilay gel anam şu kızlara bir güzelllklava:
öptüm sizi güzeller
yaaa susss sorma deli oldum okurken kızlar kafayı yemişler herhalde diye düşündüm :dilcikar:
49 kiloda olduğunu yazanlara teessüflerimi bildiririmklava:
Günaydın güzeller:)
Günaydın güzeller:)
yasminim anam devleti sanki ben kurtaracam deli gibi çalıştım:))anca bugün rahatladımda girebildim nerdeyse hergün duruşmam vardı olmayan günlerde keşife çıktım derken süründümama aklım sizdeydi emin olun özledinizmi beni cadılar:)
bu arada çocuk yapmaya karar verdik kızlar:)bu yüzden sağlık sigortası yaptırıcam,doktora gittim karar verdiysen hemen bodoslama olmaz bu işler dedi,önce dişlerimi yaptırcakmışım,sonra kilo verecem derken vazgeçtim çocuktan:))
amaaaan elif balayıymış üzüldüğün şeye bak,anacım zaten bi odaya tıkılıp kalmaya o kadar para verilmez heryerde yapacağın aynı iş:jeyyar:
bu arada çocuk yapmaya karar verdik kızlar:)bu yüzden sağlık sigortası yaptırıcam,doktora gittim karar verdiysen hemen bodoslama olmaz bu işler dedi,önce dişlerimi yaptırcakmışım,sonra kilo verecem derken vazgeçtim çocuktan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?