2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Günaydın fıstıklarımm,

Dün akşam gelinlikçiye gittim. Gelinliğim olmuş yarın akşam teslim alıcam.:lepi:

ayyy bende hiç düşünmüyorum düğünü tek derdim balayı ve ordaki çıtırlarla kendimi yanyana düşündüğümde oluyoo offffffffff offffffffffffff

Ben sezonda gitmedim için şanslıyım hehe çıtırlar olmayacak.

Khenacım, nikah gnü almışsınız. senin yazdığını görmedim kızların tebriklerinden anladım. Ne zamane ve nasıl oldu.

Gelinlik yetişir benimkisi yetişmiş örnek olarak dert etme.

Ben hiç kilo vermedim. Aşkım zayıfladı ben daha çok şiştim gibi geliyor tartılmaya korkuyorum.

hehehe anladımm ya benimki gelinliği çıkartmamı beklemez gelinliğin altında gezer ole bişi aldığımı duyarsaaa hahahaha:roflol::roflol:

Ben ayrıca büstiyer aldım gelinlik zaten çok zayıf gösteriyor akşam bir giydim sankim 45 kiloyum delikafadulden kartiyer çorabı rahatsız ediyormuş öyle diyorlar. Benimkide çorapla giyilebileceklerden ama normal çorap giyicem.

Hoşgeldin hayırlı olsun. Eylül serin olmuyor. Arkadaşım ekimde evlendi. Hava temmuzdaki gibiydi. Şansına hava durumu.

ben ozmn da vermemiştim ama nolcak benim bu halim(((
şişip duruom bende ters tepki yapıo(((

Ben hiç kilo vermedim. Aşkım zayıfladı ben daha çok şiştim gibi geliyor tartılmaya korkuyorum.

hayatım bendeki durum tam tersi...

şu durum itibariyle ağırlık beyaz oluyorr.... ben de o yüzden kararsız kaldım zaten...eğer duvarları da açık renk yaparsam iyice bayar gibi geldi...
bilemedimmm...sositososito

hadi duvarları beyaz yaptık diyelim...

peki ya perdeler?????????........:)))

Siyah-beyaz ağırlıklı bir eve sürekli giden biri olarak. Duvarlarını değişik boyalar var simli yada kendinden desenlimiş gibi duruyor onlara bak ama renk beyaz olsun.
Halılar beyaz-kırmızı ve siyahlı güzel duruyor.
Perdeleri sakın ama sakım siyahlı alma çok kötü duruyor. Siyah olsun diyorsun beyaz üzerine serpilmiş olsun. Yoksam her yer beyaz olmasına rağmen karanlık bir görüntü oluyor.

slm kızlar benım bu yaz dugunum var.hazıranda ve cok heyecanlı ve sterslıyım.butun arkadsların hayatlarında hayırlı olan olaylar baslarına gelsın ınsallah...

Hoşgeldiniz ve hayırlı olsun kızlar.

ay valla bende sizi çok özlemişim kızlar:))dilim şişmiş yaa azıcık döktüreyim:)))
bu aralar havadanmıdır bilmem erkek milletine eziyet etme taraftarıyım,herkes bugün kocasına nişanlısına,sevgilisine küssün:)

canım bende bi süredir çektiriyorum adamaaa havalardanmış demekkaydirigubbakcemile3

aaaa deli midir nedir, tabi kendi almış tapusunu kocasının, bizi kocadan edecek... klava:klava:

aaaa deli midir nedir, tabi kendi almış tapusunu kocasının, bizi kocadan edecek... klava:klava:

katılıyorum sana gece :dilcikar: kendine yeni kurbanlar bul made biz seviyoruzz kociş adaylarımızı laelaelaelaelae

[

tamam hemen mesaj çekip küstüm dicem sebebini sorarsa midem ağrıo derim şakkıdı

bktbb sen yenisin galiba?yaklaş yamacıma kuzum ben dostum:jeyyar::jeyyar:

yanaştımm :jeyyar: :jeyyar:

Tubişcim işte bildiğin gibi düğün gününe yer bulamadık 2 gün önceye gün aldık.

Bu arada gelinliğin hayırlı olsun. Son halinin resmini merak ediyorum..a.s.

geceyim aplam kocadan olmazsın,biz buna NAZ,ıŞVE,CıLVE diyoruz herifi kendine bağlarsın,yalancıktan ağlayacan,küsecen,şakacıktan:))oda ay meleğime ne olmuş,aman benim böceğim üzülmüşmü,çiçeeeeeğimi kim kızdırmış,kelebeğimi çok seviyorum ama ben dicek:))

Biz dün onları dövdükkk delikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Elif salla balayı nı bak bizde gidemiyosss olmadı yakın bi yerlere kaçarsınız bi kaç gün aniden karar verir gezersiniz olesi daha güzel

e bana bunları hep söylüyo zateeen sositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…