ayyy bende hiç düşünmüyorum düğünü tek derdim balayı ve ordaki çıtırlarla kendimi yanyana düşündüğümde oluyoo offffffffff offffffffffffff
caım çıkış aldım onu göstericem gelinlikçiye
tamma 2 haftaaya kadar gidicemm yaaaaasırnaşık şey
benimde 2 kilo vermem lazımmmmm
herkes bana düğün telaşından baya zayıflarsın diyo. umarım hakllardırr
hehehe anladımm ya benimki gelinliği çıkartmamı beklemez gelinliğin altında gezer ole bişi aldığımı duyarsaaa hahahaha:roflol::roflol:
mrb kızlar inş. bu yaz ya da eylül de evlenicem nikah tarihi almamız lazım diye benimkini sıkıştırırken eylülde evlensek dedi tabi üzüldüm, çünkü kır düğünü yapıcaktık ve eylül ayı serin olur tüm planlar tepe taklak oldu yani
ben ozmn da vermemiştim ama nolcak benim bu halim(((
şişip duruom bende ters tepki yapıo(((
hayatım bendeki durum tam tersi...
şu durum itibariyle ağırlık beyaz oluyorr.... ben de o yüzden kararsız kaldım zaten...eğer duvarları da açık renk yaparsam iyice bayar gibi geldi...
bilemedimmm...sositososito
hadi duvarları beyaz yaptık diyelim...
peki ya perdeler?????????........:)))
merhaba kızlar benim düğünümde 11 temmuzda bu hafta nikah yaptık şimdide düğün ve eşya telaşı başladııı mobilyaları nerden beğeneceğimi bilmiyorum açıksasııı çoooook kararsızımmm çoook ne olur banada yardımcııı oluuun birdeee ben lojmanda kalıyoruuum ve 4 sene daha oturma hakkım var eşim benim yanıma geliceekkk ama küçük işteee istediğim gibiii olmayacak sankiii(((
slm kızlar benım bu yaz dugunum var.hazıranda ve cok heyecanlı ve sterslıyım.butun arkadsların hayatlarında hayırlı olan olaylar baslarına gelsın ınsallah...
he ya çocuk dediğin bir gece ansızın yapılır:)
ay valla bende sizi çok özlemişim kızlar:))dilim şişmiş yaa azıcık döktüreyim:)))
bu aralar havadanmıdır bilmem erkek milletine eziyet etme taraftarıyım,herkes bugün kocasına nişanlısına,sevgilisine küssün:)
ay valla bende sizi çok özlemişim kızlar:))dilim şişmiş yaa azıcık döktüreyim:)))
bu aralar havadanmıdır bilmem erkek milletine eziyet etme taraftarıyım,herkes bugün kocasına nişanlısına,sevgilisine küssün:)
aaaa deli midir nedir, tabi kendi almış tapusunu kocasının, bizi kocadan edecek...klava: klava:
bktbb sen yenisin galiba?yaklaş yamacıma kuzum ben dostum:jeyyar::jeyyar:
geceyim aplam kocadan olmazsın,biz buna NAZ,İŞVE,CİLVE diyoruz herifi kendine bağlarsın,yalancıktan ağlayacan,küsecen,şakacıktan:))oda ay meleğime ne olmuş,aman benim böceğim üzülmüşmü,çiçeeeeeğimi kim kızdırmış,kelebeğimi çok seviyorum ama ben dicek:))
geceyim aplam kocadan olmazsın,biz buna NAZ,İŞVE,CİLVE diyoruz herifi kendine bağlarsın,yalancıktan ağlayacan,küsecen,şakacıktan:))oda ay meleğime ne olmuş,aman benim böceğim üzülmüşmü,çiçeeeeeğimi kim kızdırmış,kelebeğimi çok seviyorum ama ben dicek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?