Ayy ramazan ayıda geçsinde sonra zaman çabucak geçer diye düşünüyorum ben.Ya bilmiyorum ama şimdide zaman çabuk geçiyor gibi.Pazartesi işe başlıyorum.Bi bakmışım ki cumartesi olmuş :uhm:
umarım gidebilirsin baban izin verir canım benimki olsa hayatta vermez ama umarım baban izin verir.
ay geldiğimi farkeden bitek sen oldun canım :1hug: vallahi tatil süperdi ama gel görki hiç bişiy anlamadım hemenceck bittiii senağlama doyamadım sevdiğime.. :çok üzgünüm: şimdii taaa ekimde bayrama gelecek. ama çok eğlendim gerçekten. çok gezdim bol boll foto çektik. sositososito özlediniz mi benii :icecream:
canım yaa tüm gün işteydim yeni girebiliyorum daha, ee tatilinin güzel geçtiğine şüphem yoktu zaten yerimseniben demek nişanlını ekimde görebilceksin bir daha, e o zaman gelsin hemen şu ekim dimimalum ben de nişanlanıcam ya ekimde
Merhaba kızlar işten fırsat bulup her zaman yazamıyorum ama yazıları sürekli takip etmeye çalışıyorum 2009 gelse hemen dimi ne güzel olacak hihoyyyt düğün telaşlarımız ev hazırlıklarımız süperrrr:teytey: bu arada bizimde nisanda olacak inşaallah
Günaydın kızlar..
Dün tahmin ettiğim gibi babam beni şaşırtmadı.Kısacası antepe gitmek için şimdilik izin çıkmadı.Nişanlımda bu hafta yerine haftaya gelecek buraya.Beklemekten başka çare yok
canım günaydın ben de sana babanı soracaktım.Neyse canım evlilik arefesi babayı kızdırmayalım dimi?Dün akşam arkadaşımın ailesi krediyle ev almıştı onunla konuştum bend e heveslendim eğer uyguna daire kaldıysa bize haber vericek umarım uygun ve ucuz ve az taksitili olabilecek bir ev çıkar karşımıza da ev sahibi oluruz:Saruboceq:
canımmm kıyamam sanaaaGünaydın kızlar..
Dün tahmin ettiğim gibi babam beni şaşırtmadı.Kısacası antepe gitmek için şimdilik izin çıkmadı.Nişanlımda bu hafta yerine haftaya gelecek buraya.Beklemekten başka çare yok
günaydın canım iyiyim canım sen nasılsın bakalım:1hug:gunaydın nassınız nelr yaptınız bakemm
turuncu ohhhh ıyı olmus benım manıtam bıle yokken sız nasıl hava atarsınız bee
alev enıstenın evı yok anlasılan ayy bende evı olan ıstıyomm bee ev almak cok zor aman gonlu zengın olsun
zaten tahmınıme gore enfazla 10 yıl yasanır bu dunyada oyuzden mala ne gerek yalan dunyada
günaydın canım iyiyim canım sen nasılsın bakalım:1hug:
öyle deme kız kaç 10 yıl yaşanır.Evet evi yok eniştenizin kirada oturacağızfisfisfis
canımmm kıyamam sanaaaolsun vardır bundada bi hayır malesef babalarımız boyle benımkıde izin vermezdı anlıyorum senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?