Double nüans gelinliğe baktınmı orada çok işlemeli modeler var.
Ben bir-ikisini gidip denemiştim.
Azeri ve kazakistanlılar ile sürekli çalışıyoruz. Azerilerin konuşmalarına bayılıyorum kaydirigubbakcemile3
tubişcim ben gelinliğime karar verdim geçen koymuştum ya buraya resmini o olcak, abartılı şeyleri sevmiyorum çok fazla sade olsun güzel olsun, asil dursun istiyorum.Günaydın selcim, diğer topike baktım az önce bir gelinlik eklemişsin onun üst kısımını çok beğendim ama altını ve o yuvarlak şeyleri sevmedim.
Double nüans gelinliğe baktınmı orada çok işlemeli modeler var.
Ben bir-ikisini gidip denemiştim.
cnm ben bı kez oluo burda dıe daldım valla azcık ılerledım baktım çöp kovalarını yakıor polıse kufur yagıo bı cocuk vardı 9-10 yaslarında maske takmıstı polıse kufur edıodu merak ettım daha da ılerıye gıttım sonrası malumm:roflol:
Ha Pardon Nisanlim Bosnak göcmeni, benide araniza alin, nee oluuuurrr
Ha Hosbulduk kaydirigubbakcemile3Hoşgeldin şekerim gel gel, sizinkilerin adetleri birazcık abartılı olur. Şalvar alcaklarmı kız sana.
anladım tubişcim evet onu da denemiştim benimde etekleri hoşuma gitmedi ama doumple öle bişi gösterince gösterttim.Selcim, biliyorum gelinliğini görmüştüm. Diğer topiktekine dedim bende model olarak göstermişsin anladım.
hahahayyy kaydirigubbakcemile3 nasıl özeniyor insan değil mijülide, başka elbise almadılarmı kız, 3 tane falan abiye almaları lazım, neden yeni şalvar diktirmediler.
Önce elbise, sonra şalvar sonrada bindallıyı giyeceksin dimi, her elbise değişiminde yaınvalidenin elini öpecekmisin öyle yapıyorlar.
selcim, o gelinlik olana kadar ben bunalıma girdim. Şükür ki istediğim gibi oldu sonunda sağol.
jülide, başka elbise almadılarmı kız, 3 tane falan abiye almaları lazım, neden yeni şalvar diktirmediler.
Önce elbise, sonra şalvar sonrada bindallıyı giyeceksin dimi, her elbise değişiminde yaınvalidenin elini öpecekmisin öyle yapıyorlar.
selcim, o gelinlik olana kadar ben bunalıma girdim. Şükür ki istediğim gibi oldu sonunda sağol.
Kız sende ne meraklısın dikkat etsene, bizim oralar yarın karışmazsa iyidir. Sen işe gidersen dikkatli ol.
Hoşgeldin şekerim gel gel, sizinkilerin adetleri birazcık abartılı olur. Şalvar alcaklarmı kız sana.
Selcim, biliyorum gelinliğini görmüştüm. Diğer topiktekine dedim bende model olarak göstermişsin anladım.
ben geldim ama yine başım feci ağrıyooooo :a015:
niye canım hayırdır.
bilmiyorum cnım yaa ama 3 gündür hiç aralıksız ağrıyo çatlıcak sanki kaç tane ilaç içtim banamısın demedii senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?