2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

aaaaaaaaaaaaaa kız olurmu öle seyy bence sen söle yanı böle solemessen hersey ustune kalır bılesın:1shok:

hahahayyy kaydirigubbakcemile3 nasıl özeniyor insan değil mi

Evet, çok zor bir karar.

Yarım kilo kına ne kız, gelenlere dağıtcaksanız tamam ama tek sana yakmak içinse 100 gr bile çok gekiyor.

ben geldim ama yine başım feci ağrıyooooo :a015:

Şimdiden damatı alıştırmaya çalışıyor başım ağrıyor bugün olmaz diyecek kaydirigubbakcemile3

(nazar olmayasın kız)

cnm partona solıcem gelmıyım dıcem ıns ızın verır

Gidiş geliş saatlerine denk gelmez belki ama yinede sorunlu bölgeler.

Yok artık olamaz demem gerekir ama bizdede aynı şeyler oldu. Gelinliğimin parası eşimin babasının verdiği paradan karşılandı bir tek, onun dışındakileri ben kendim aldım.
Hiç takılma şekerim almasınlar kendiniz alırsınız. Ama nişanlında bir şey demiyor ise onunla konuşman gerekir.

Jülide, bindallı son giyiliyor kız,
1- elbise
2- şalvar
3- bindallı ( kına yakılırken)

slm kızlar bn geldimm:))) ama 1 saat sonra çıkçam kpss için başvurumu yapçam ne işe yarıcaksa çalışma iznim bilem yok annem illa gir diyo( hala bulgaristan vatandaşıyımya o yüzden)

slm kızlar nasılsınız... hazırlıklar nasıl gidiyor... geçmişi zmn zmn okuyorum fakat cwp yazamıorum... elifciğim ne kdr az kaldı senin yaa... ama bende farklı deilim cnm bende de heyecan yok... ztn evin tadilatı yetişmeyecek gibi.... bende aman banane balayından sonra evin işleri bitene kdr annemin evinde kalırım gene diorum hahahah:))))
kına konusu konuşuluyor madem bende söyleyim olacakları... biz bir lokal ve canlı müzik ayarladık... 60-70 kişilik sadece bayanlar olacaı için yeterli die düşündük:)))
ben bindallı istedim kınada giymek için kayınvalidemde bindallı giymiş zmnında hatta onunki duruosa onu giyeyim dedim fakat durmuo ki ben alırım demiş:))) bir de elbise alınacak ogün için ama öle abiye falan istemiorum her zmn giyebileceim tarzda bir elbise olsun yeter. maksat eğlenmek değilmi:))) ayakkabıda almayı düşünmüorum yeterince abiye veya yazlık ayakkabım var onlardan birini giyerim die düşünüorum:))))

bu arada bizde damat bohçası hazırlıyoruz alışweriş işleriyle uraşıorum bu aralar:)))
içine aldıklarımı yazayım size... aslında hiç hoşlanmam bohça işinden ama onlar getirdiler bana bizimde yapmamız gerek :)))
- damat ayakkabısı ( 139 aldık kemal tancadan)
- pierre cardin bambu çorap 3 adet ( 9.5 tl aldık tanesini)
- aynı marka parfüm/ roll-on ve traş losyonu ( hepsi 450 tuttu)
- seccade ( 7.5tl mi ne aldık)
- 4 parça pijama takımı saten
- coton pijama takımı 2 parça
- 2 atlet
- 3 boxer
- togodan deri cüzdan ( harika cüzdanları tavsiye ederim:))) 65tl aldık)
- ayakkabıyla takım deri kemer ( kemal tanca 45tl)
- havlu ( seni seviyorum yazıo boncuklarla)
- pierre cardinden kazak
- tshort
- takım içine giymek içn V yaka kazak

bunlar aklıma gelenler şekerler... aldıkça gene yazarım artık... daha terlik falan var:))) almak isteyene de fikir olsun die fiyatlarını ve markalarınıda yazdım...

Kızlar ztn kilo veriyomuş evlenecek herkes boşuna rejim yapmayınız..

yalan o laf yalan ne umutlarla çıktım ben bu yola... verecek yere habire alıorum off off!!!
şunun şurasında 50 gün kaldı şimdiye kdr wermedim ne zmn verecem yaaa

ayrıca wii sport oynuorum belki hareket edince ekstradan zayıflarım die her yanım arıo ama kilolar olduu yerde duruo bugün de selülit kremine başladım clarins'in çok güsel kokuo... ii gelirse hbr weririm... 5 günde farkı farkedersin dediler bakacaz artık...

nastasia, çok olmamılmı bunlar baya bir şey almışsınız almayın daha yeter.

yaaa! ne biliim bizde az mı acaba falan dioduk:)))
bi günlük kullanmaya bi de deri baba terliği aldık mı yeter heralde... bi de damatlık gömlek falan alırız...
annem sonradan alırım gene kıyafet diodu... ztn bana kıyafet alış werişi olsun bayılıorum... bi de artık kendime alırken kıyamıorumda ona alırken gözüm görmüo yaaa...

yaa bende bir umut gelinlikçiye son 3 gün kala alırım gelinliği ozmna kdr düğmeler tam ölçüsünde olmasın belki zayıflarım dedim ama o da pek değşiklik olmaz dedi fakat kabul etti bakalım nolcak:)))

hmm aklıma gelmişken kınada bi de yaş pasta ve kuru pasta siparişi verecez... kına ve kuru yemişleri erkek tarafı getirecek... birde belki yaprak sarma sigara böreği vs gün modunda yiyeceklerde olacak... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…