kızlar ben kınada sade bi abiye elbise giymeyi düşünüyorum nişanda elbisemi kendim almıştım onlar sadece ayakkabı aldılar kınada da ben alırım heralde gelinliğin bile lafı açılmıyo galiba onu da biz alıcaz
cnm bıseyımı taktın kafaya strestende olabılır cunku ınss gecer cnmcımŞeniz
Gecmis olsun YAsemincim, biraz az su icmissindir, ondan oluyo genelde. Bol bol su ic canim.
hahahayyy kaydirigubbakcemile3 nasıl özeniyor insan değil mi
aaaa siz amma adetli yapiyormussunuz :) Benim kınamda -evde küçük birşey olacak- giyeceğim elbiseyi ben alacağim, öyle ağır abiye birşey düşünmüyorum. Kayınvalidem kınayı biz alalım dedi, ki kastettiği yarım kilo kına zaten :))))
Düğün günü de ayakkabıdan çamaşıra, kuaförden makyaja herşeyi ben yapıyorum. Hatta düğünün de nişanlımla beraber yapıyoruz.
ben geldim ama yine başım feci ağrıyooooo :a015:
cnm partona solıcem gelmıyım dıcem ıns ızın verır
kızlar ben kınada sade bi abiye elbise giymeyi düşünüyorum nişanda elbisemi kendim almıştım onlar sadece ayakkabı aldılar kınada da ben alırım heralde gelinliğin bile lafı açılmıyo galiba onu da biz alıcaz
canım nasıl gidiyo rejim verebildinmi hiç bende bu sabah tartıldım 1 kilo vermişim rejime devammmühendis hanımcım yanlış teşhis ben zayıflamak uğruna yaklaşık 3 aydır günde 4 lt su içiyorumm kaydirigubbakcemile3
canım nasıl gidiyo rejim verebildinmi hiç bende bu sabah tartıldım 1 kilo vermişim rejime devamm
verdim canım ama daha 4 kilo daha vermem lazımm sengözlerimebaksanab
Kızlar ztn kilo veriyomuş evlenecek herkes boşuna rejim yapmayınız..
hem rejim yapıyon hem gelinlik dikiliyor nasıl oclak bu işin sonu anlamadım :uhm:
nastasia, çok olmamılmı bunlar baya bir şey almışsınız almayın daha yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?