2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yalan o laf yalan ne umutlarla çıktım ben bu yola... verecek yere habire alıorum off off!!!
şunun şurasında 50 gün kaldı şimdiye kdr wermedim ne zmn verecem yaaa

Tatlı yeme, ekmeği azalt kepekli ye hamur işi yeme birazda spor verirsin ama bunları yapmak zor:)

nastasia kınada pasta nerden çıktı kız, birde onalrlamı uğraşcaklar. kuruyemiş kına yeterdi.

yasmincim sen kaç kilosun fotolarda hiçte tombik görünmüyordun.

double, darısı başıma bizimkilerde daha ses yok.

kızlar benim kayınvalidemde hiç bişey sormadı valla kına için ne hazırlıyonuz bn şunları alcam diye falan aramıyo zaten bn arayıncada soğuk soğuk konuşuyo bnle bindallımı kuzenimin eşininkini gicem örtümde onunki olcak ama bu fedakarlığı kaynanam için yapmıyom hepsini aşkım ödeyeceği için yapıyom bide abiye alcaz işte aşkım askerden izne gelince vercek parasını bu arada yakılcak kınayıda canım annecim almış nolur nolmaz erkek tarafına given olmaz diye dağıtılcak tülbentleri arabalara takılcak havlularıda anneciğimle beraber aldık:çok üzgünüm:
Amann çk ağladım çok üzüldüm ama napalım bizimkide böyle olcak herhalde kendimi böyle avutuyorum üzmemeye çalışıyorum

tubiş canım yüzsüzlük yapıp sorudmm:)))
nastasia bence canım evde olacaksa belki bişiler ikram edilir ama değilse o kadar şey yapmayın çok fazla yorulurusunuz hazırlamak için:) tabi gelin hanım sen değil diğerleri yorulr

gördüğünüz fotolarımda 64 kiloydum şuanda 58 kiloyum ama hedefim 53 falan olmak inşallah az kaldıı

Yapmıyolarsa vazgeçecek değiliz, napalım yapabildiğimizin en iyisini yapcaz biz de sevmek fedakarlık istiyo bu gerçek, bizler mantık evliliği yapmıyoruz o zaman fedakar olmalıyız

kız abartma o kadar sende mekik falan çekte şekle girsin göbüşünn:)

valla cnm ne ettıysem şu göbişi içerı sokamadım ben 52 kıloyum hala göbek var mıllet dıokı sendemı göbek var dıo bı kıza actım göbişimi şok oldu senın gıbı kızda bu göbek dedı valla bende şoke oldumsenağlama
napım ya napım napımmmmmmsenağlama

yasmin walla hiç kilolu gözükmüyordun kendine eziyet ediyorsun.

dalina, bizde kendimiz yaptık salla gitsin onları boşver aşkına bak sen ikiniz mutlu olun istediklerinizi yapın yeter.

valla benim bildiğim mekikle gider.
benimde hiç göbeğim yoktur çok şükür ama baseninm varr.
bu daha kötü bide böyle düşününnn

jlo gibi dolanıyom ortalıktaaa:roflol:

napıyosunuz bakım bensiz yine kilolarmı muhabbett
off ben ne edemmmm daha 64 kiloyummm kısacıkımm hemdee senağlama

benim basen masen yok çok oturduğum halde bütün kilo gövdede toplanmış durumda bendee :CüvCüv:

cnm mekikle gıtseydı oooo sımdıye gıderdı ya aslında bak ben lısedeyken göbekten eser yoktu tmm mı ne zaman iş hayatına atıldım göbek buyudu lısedeyken hoca 30 mekık cektırırdı bıde zaten bız folklor ekıbındeydık sureklı hareket vardı anammm sımdı 10 mekık cekıom nefes nefese kalıom hamlaştım ıyıce..

kızlar spor salonuna gıtmeyı ıstıom aslında yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…