benim basen masen yok çok oturduğum halde bütün kilo gövdede toplanmış durumda bendee :CüvCüv:
bel kısmını eritecek bişi yapmalısın bence sadece diyet işe yaramıyo
göbişi eritmek basenden daha kolayy
bel kısmını eritecek bişi yapmalısın bence sadece diyet işe yaramıyo
göbişi eritmek basenden daha kolayy
ayy canım geçmiş olsun sanaaa :teselli:kızlar ben alerji oluyom galiba erik yemiştim bugün:çok üzgünüm: ondan oldu galiba yüzümde bişiler çıkmaya başladı çilek bile yemiyodum halbiki bu mevsimdeki alerji yapıyo diye erikte yasak anlaşılan artık. Sizde dikkat edin bence hormonlu hormonlu yiyiyoz sonrada kızrıyoz:çok üzgünüm:
ben ben bennn :lepi:gunaydın kızlaarrrr keyıfler nasıl? bu arada 1 mayısta kımler tatıl yapıcak?
ben yıne işte olucamsenağlama
ya bize ne demeli kuzum....benim anne tarafım bulgairstan göçmeni, babam kahramanmaraşlı, sakaryada yaşıyoruz, Allah nasip ederse eşimin annesi sakaryalı babası trabzonlu, evlenince izmitte oturucaz, bizim çocuğumuz nereli olcek
:uhm:
yalan o laf yalan ne umutlarla çıktım ben bu yola... verecek yere habire alıorum off off!!!
şunun şurasında 50 gün kaldı şimdiye kdr wermedim ne zmn verecem yaaa
napıyosunuz bakım bensiz yine kilolarmı muhabbett
off ben ne edemmmm daha 64 kiloyummm kısacıkımm hemdee senağlama
bu konuda haklısın delikafadulden ama böle deyıpte sporu bırakma sakın :))
Ben de saf saf bakıyorum resim yok diye..kaydirigubbakcemile3 Merak ettim yani göbek önde gidiyo falan diyince 55 kilo bi insan öle şişman olmas kiiiii
senin boyun kaç annemmm :teselli:
yasminin boyu kaç:uhm:
kııı senmı 64 kıloydun suan 58 kılosun sallıosun
kıı hıc kılolu gozukmuon vallaa
1 metre 58 santim kaydirigubbakcemile3
kısaca 1,5 metre de sen :roflol:
valla 64 kiloydum kıss heryerimden fışkırıyodu etler -tatlicadiarzu-
ay ben hiç spor yapmadım ki hayatımda :roflol:
1.60 yaniiklava:
burcuözgecım hos geldın cnmcım yakında 1 aylara dusceksın kızzz hazırlıklar ne alemde ?
1 metre 58 santim kaydirigubbakcemile3
kısaca 1,5 metre de sen :roflol:
nilay canım affına sığınarak söylüyorum ilk resmi gördükten sonra hemen zayıflaaa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?