Hepiciğinizede günaydın hatunlarr....
Cbell cim hoşgeldin kuzum
Alev nasıl oldun güzelim?Toparlandınmı biraz ?
Burcucum okudum çeyiz muhabbetinizi.Aldıklarınızı ve alacaklarınızı güle güle günlerde kullanın inşaallah.Ben küçük mutfak aletlerimi falan hep aldığım için ürünler hakkında bi yorum yapamıyacam a.s.
sıbel turuncu şu ustekı kişiye söleyın bız burda okadr durdumm donup bı kere benle bu kadar ılgılenmedı ıns alca duduku patlar utuyu yakar tost komur olur aminn
Burcum böcüğün bedduası kabul olursa kötü olur ha...Bir an önce kendinizi affettirin bence
hadi kolay gelsin bacımyatak örtüleri falanda ekledim heps için yorum istiyorum ona göree şakkıdı birde çatal kaşık bıçak la ilgili 2 resim ekledim biri sonlarda biri daha geride 245 deydi sanırım onlarada bakıverin hatunlar önemli benim için gidip alcam bak o antikeyiiikaydirigubbakcemile3
Canım baktım hepsine, bakma yorum yazamadım birkaç gündür ama yazılanların hepsini okudum. Çatal kaşık için ikinci koyduğun daha iyi gibi ya, ilkinde cidden zorlanabilirsiniz, hrm misafirler de aç kalmasın di mi :)
Yatak örtüsüne gelince o konuda ben de kafama yatan modeli henuz bulabilmiş değilim, ne normal kullanım icin ne de ilk başta serilecek o şaşalı yatak örtüsü için. Koyduğun örtüleri be nde görmüştüm Sarev'de ama bir de yakından gör derim ben. Çünkü yakından o kadar canlı değil gibi geldi renkler bana :uhm:
sıbel turuncu şu ustekı kişiye söleyın bız burda okadr durdumm donup bı kere benle bu kadar ılgılenmedı ıns alca duduku patlar utuyu yakar tost komur olur aminn
sağol tatlım canın saoğlsunnnŞeniz
böylede beddua olmazsiiii :mymeka:
affet beni böcükkkkk senağlama
onca latifeler yaptım sen burası için önemlisin dedim daha ne diyimmklava:
:roflol: :roflol: :roflol: İLahi Uğur Böcüğü sen çok yaşa e mi sırnaşık şey Öldüm gülmekten sabah sabah
Özge bu arada senin resmini koydugun tost makinesi Arzum Panini, ama site icindeki muhabbetleriniz Arzum Tostçu üstüne :uhm: Kafam karıstı benim şimdi hangisini alacaksınız :uhm: Ben Panini yi alacagım gibi gozukuyor, hem 4dilimlik tost makinesi büyük olur, Panini 2 dilim yapıyormuş yeter o bana. Tüm ekmegi de alıyormuş falan.
sen gulmekten öldun ben kahroldum bee bunca emek edıp sıze okadar ceyız resmı koydum ama nankör cıktı adamın bırı
ayrıca o aldıklarından bende alcam yakın takıpteyım onu kaydirigubbakcemile
evet canım başta panini düşündük. işin aslı ben kisinide aynı sanıyordum. sonra araştırdık k frklıymış. bende az tost yaacak olsaydım bunu alırdım. tek fark boyut. ama benim nişanlım tost canavarı .tüm ekmeğe yapıyor. :roflol: onun için bunu alıcam. on kere pişir derdi olmasın die. ama dediğim gibi bayağı büyük. tostçulardakinden hafif küçük. profesyonel tost makinalarına benzittor. bakalım paniniyi yakından göreyim. eğer çok küçük değilse belki ondan alırım ama tostçuda kararlıyım sanki... diğerinin adıda tostçu bu aradayerimseniben
söyle had ne yapayımda barışalım canımm :1hug: senle küs olmaya dayanamam a.s.
iii bı düşünem :uhm: onla bıda konusma dermişim :roflol:
yok bebem sen burda ol yeter ne gerk var bıde rep versen fena olmaz hanıyaa :roflol:
iii bı düşünem :uhm: onla bıda konusma dermişim :roflol:
yok bebem sen burda ol yeter ne gerk var bıde rep versen fena olmaz hanıyaa :roflol:
Biliyorum canım bak ben de Tostçu yazmışım mesajıma :))) Çok araştırdığım için son zamanlarda artık modelin resmini görüp adı şu der oldum. Bayi gibiyim anlayacağın :roflol:
cok saol utandrdın benıı
ya moralım cok bozuk aslında yaa cnm bısey yapmak ıstemıyo son zmnlar cok kotu gecıyo baksana takvımımde az kalmıs2 gunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?