2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

tamam yawrim sen merak etmee:jeyyar: ben seni haberdar edicem :roflol: biz başladık sizde bşlayın tamammm :roflol:

canım geldim ben merak etme bu arada bizim alışveriş bayram ertesine kalmış dimi.Neyse ben de borçları hafifletirim iyi olur

evt cnm maalesf sımdı ben ızne cıkcam para lazım aıleme vercem para lazım abımle yasıyoz aynı evde ramazan alısverısı gıda urunlerı alıncak sonra bayram gelıyoo zaten dunde en sevdığım ayakkabımın topuğu kırıldı ole ıste kendımzı garantıye alak cnm ben senı gezdrcem yerız ıcerız eğlenırız ıns burayada resmımızı koyar hava atarız ben cok sey almam zaten uyku setı yada mutfak aletlerı yaad nebılem öle ama senın kocan bellı alırz bakarız saaa kredı kartım yokkı alam ıstedımı kaydirigubbakcemile ama böle ı paarm oldukcas alıyomm

tamam canım bayram sonrası gideriz :teytey:.

ızmırde pıolsı aracının gecısı sırasında bomba patlatmıslar 16 yaralı var 3 u asker
lanet olsunn artık bız bu kadar acız olamayız bırakıp gıdelım hepsının kokunu kazayalımyaa yeereter valla ben savaşa hazrım yaa
BIZ NE SAVAŞLAR GORDUK NE HAINLER TANIDIK SENDE KIMSINNBEE KALLES

günaydın herkeze ben geldiiiimmm...
beyaz eşya markası soran arkadaşım en iyi beyaz eşya siemens... dierlerine göre biras pahalı para sorunun yoksa siemens derim... yıllarca kullanırsın tık demez... bulaşık mak bardakların çatal kaşığın çizilmez... çamaşırların yırtılmaz... sessiz çalışırlar... inox alırsan parmak izi derdin de olmaz... ama yok daha uygun olsun diosan bosch olsun... ztn aynı fabrikandan çıkan ürülerle yapılıolar. fakar biras kalita farkı war fiyatlarından da anlaşılacağı gibi. arçelik, beko, ariston kesinlikle tavsiye etmem. 1 senedir beyaz eşya araştırıyorum... çok yorum okudum... birebir kullananlarla görüştüm annem ve yakın akrabalarımda dahil.... kuzenim geçen ay ewlendi mak. müh ikiside onlarda aaraştırıp siemensi seçtiler... daha ne diyim...
ben kesinlikle siemens diyorum başkada bişey demiorum...

1 albay 3 asker polis yaralanmış... Allah belalarını versin...

ooo arkidişim gelmiş günaydın canımm Şeniz

ben ztn hüzünlüyüm sewgilim askere gitti 9 gündür göremiorum onu, ev arkadaşım evlendi ist yerleşti onuda kaç gündür göremiorum... bi de burda böle yapıo böcük işte...ühühüühühü

günaydın şekerim... nasılsın bugün... dün pek görüşemedik alışweriş listemiz yarıda kaldı...

sorma tatlım yaa... neyse bu gün devam ederiz kaydirigubbakcemile5 bu gün gündelik yemek takımı için çarğıya gitme ihtimalim var.. bakıyım canım isterse annem gidelim diyor...

Canım Allah kavuştursun ben de asker yolu bekledim bilirim o duyguyu Allah sabır versin

sorma tatlım yaa... neyse bu gün devam ederiz kaydirigubbakcemile5 bu gün gündelik yemek takımı için çarğıya gitme ihtimalim var.. bakıyım canım isterse annem gidelim diyor...

hmm ben onu şu hani kütahya porselende rengarek tabaklar warya ondan almak istiorum... mesela servis tabağının hepsini farklı bi renk, yemek tabağa farklı, salata , kase hepsi farklı farklı olsun... mesela kırmızı, sarı, mor, yeil, mavi, turuncu... kaydirigubbakcemile2 hem kırılsa bile takım bozulmaz gider alırsın bulduun bi rengi koy onun yerine oldu da bittikaydirigubbakcemile3
hemde sofra rengarek olur gökkuşağı gibi ne kdr iç açıcı yaahihoyyyt

ayyy kıyamammm annnem sanaaaaaa yok yokk böcükün özelliğidir buu herkese karışır espirik yaparrr :teselli: alıngan gününde mi benim arkadaşımm :1hug: bizede sıra gelcek yavrim bizde evlencezz :jeyyar:

ufffffffff çalışmak istemiyorum burdaaa artııııııııııııık kötükedihüso
Ben en iyisi takvimimi değiştireyim.İşten ayrılacağım günü sabırsızlıkla bekliyorummmm :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…