hmm ben onu şu hani kütahya porselende rengarek tabaklar warya ondan almak istiorum... mesela servis tabağının hepsini farklı bi renk, yemek tabağa farklı, salata , kase hepsi farklı farklı olsun... mesela kırmızı, sarı, mor, yeil, mavi, turuncu... kaydirigubbakcemile2 hem kırılsa bile takım bozulmaz gider alırsın bulduun bi rengi koy onun yerine oldu da bittikaydirigubbakcemile3
hemde sofra rengarek olur gökkuşağı gibi ne kdr iç açıcı yaahihoyyyt
ufffffffff çalışmak istemiyorum burdaaa artııııııııııııık kötükedihüso
Ben en iyisi takvimimi değiştireyim.İşten ayrılacağım günü sabırsızlıkla bekliyorummmm :1closedeyes:
ufffffffff çalışmak istemiyorum burdaaa artııııııııııııık kötükedihüso
Ben en iyisi takvimimi değiştireyim.İşten ayrılacağım günü sabırsızlıkla bekliyorummmm :1closedeyes:
cbell nerelerde kızlar
neden canım??? ortam iyi değil mi???
ayyy kıyamammm annnem sanaaaaaa yok yokk böcükün özelliğidir buu herkese karışır espirik yaparrr :teselli: alıngan gününde mi benim arkadaşımm :1hug: bizede sıra gelcek yavrim bizde evlencezz :jeyyar:
ya bu takım çok güzel fiyatını biliyor m usun böcüğüm daha önce de koymuştun resmi hoşuma gidiyor.3 yemek takımım var kanıma giricen bir tane dah aalıcam
heh böcük işte bende bu tarz bişiy düşünüyorum. hem zarif hemde spor... iştersseniz misafir cicileri için düşündüğümün modelinide ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?