- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
canım gelinlik gayet tatlı tabi taşıyabilene. ben bu tarz bişiyi iyi taşıyacağımı düşünmediğim için almam. zaten kabarık gelinliğede hiç hevesim yok. izlediniz mi bilmyorum kızlarda siz binbir gecede son bölümde şehrazatın giydiğini nasıl buldunuz ben öyle bişiy düşünüyorum işte... böyle yunan tanrıçaları gibi mtolojik olmak istiyorum...
hadi ya ne güzel kız bende dün açtırdım dosyamı kasım gireceğim sınava bakalım nolcak meslekdaşız hee kaydirigubbakcemile5
günaydın kıslar..
gözlerim kamaştı valla..ne güsel gelinlikler bunlar böyle:CüvCüv:
günaydın kıslar..
gözlerim kamaştı valla..ne güsel gelinlikler bunlar böyle:CüvCüv:
QUOTE=burcuözge;3639436]canım gelinlik gayet tatlı tabi taşıyabilene. ben bu tarz bişiyi iyi taşıyacağımı düşünmediğim için almam. zaten kabarık gelinliğede hiç hevesim yok. izlediniz mi bilmyorum kızlarda siz binbir gecede son bölümde şehrazatın giydiğini nasıl buldunuz ben öyle bişiy düşünüyorum işte... böyle yunan tanrıçaları gibi mtolojik olmak istiyorum...
kızlar aklınızda bulunsun tek parça modeller hem daha zarif durur hem boyunuzu daha uzun gösterir hemde daha zayıf durursunuz... ben tek parça almaya düşünüyorum... bakalım artık nası bişey alacağım:) ama iki parçanında kullanımı kolay saç makyaf falan yapılırken giy üstü otur koltuğa sora giyersin işte eteği... ama bazen tam oturmuo üst eteğe ozmnda irenç bi görütü çıkıo ortaya...
bende helenistik bi gelinlik istiorum cnm harika duruo hem sadece hem gösterişli oluo yaa
[ böyle bişey olabilir biras daha hareket katılabilir de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?