alev cnm bzıım burda varmış yerı oraya bakarız cnm
burcu yaa ben onu bı arkadasım alcam bunu dedı bernordo dedı ordan kaldı aklımdaa kız 1000 ytl cok deıl mı be ben kutahya aldımm cok zarıf aynı benım gıbı 600 yanında 42 parca kahvaltı setı aldım hemıde porselen
Doyamadım gitti şu tas tabağa.Kesin ilerde pişman olurum ne diye bu kadar aldım diye :1closedeyes:
12 kişilik misafirlik yemek takımım var
6 kişilik gündelik takımım var
4 kişilik hem kahvaltı hem gündelik kullanabileceğim takımım var
Bunuda alsam dolaplar taşacak artık fisfisfis
inşallah cnm
kampa geldiimde urarım belki seneye
bu da porlandın bi modeli... tepe home da wardı görünce wurulmuştum... biras çocuksu ama bence yazlık yerler için mükemmel...
canım bana ad ablam kızıyor hep kirada oturacaksın diyor evin mutfağı küçükse açamıycaksın hepsini kolide duracak diyor
kızlar vallahi ben baviera alman markası 300 ytlye aldım geçen yıl gümüş yaldızlı hem de içinden 2 tane çorbalık çıktı.Bu kadar para vermeyin yazık kırıldı mı içiniz yanar vallahi.Ama karar sizin tabi ki günlük de cam takımım var bir de güral porselen 6 kişilik ama bir 6 kişilik daha istiyorum cam fazla kullanılmaz.Güral porselenden aldığım da az desenli
ayy bu tam benim tarzım tatlım yaaa bende şimdi görünce vuruldum inan görsem alırım gündelik için... şahaneeee..yazlık yere de ne uygun... ben bir tepki takımı aldım üstünde shil kumsal plaj yani şezlong falan var böyle çok ciciii..buda aynı onun gibii
diğer hatunlar yorum yapmadınız misafir tabaklarım için...
bu arada kızlar aşkım geldi şimdi nete siz yazın ben döncem size..
canım etek kısımları pek hoş durmuyor gibi ama senin zevkin canım çok tül yapmışlar ben de kabarık gelinlikleri çok severim parçalı tüllü ama bunu çok fazla yapmışlar.ama sen beğendiysen yakışır sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?