2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bana cvp vermednız bee askolsunnn :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

alev cnm kırmızı dedın hangısı bıraz gec cvp olcak ama olsunnn yaprak dokumundakındense bulcam cnm sen merak etme hele sen paardan haber ver

alev cnm kırmızı dedın hangısı bıraz gec cvp olcak ama olsunnn yaprak dokumundakındense bulcam cnm sen merak etme hele sen paardan haber ver

alla alla yazıyomm yazıyom yazım ılla gıdıp brıının ustune cıkıyoo :jeyyar: aman kacrmayın yazılarımı

BURCU HANIM ILK CVP VEREN BEN OLAARAK benı kaale almadın kanımcaa ama olsunn

teşekkür ederimm canımma.s. bi sen merak ettinn o da ben gelince aklına geldii:çok üzgünüm:
işlerden ancak vakit bulabildimm:bbo:
yaa ben de biran önce işimden kurtulmak istiyoruummm mirmirmirmir

eh bitanecikte olsa yorum aldığıma göre gidebilirim artık.. bu gün gündelik yemek takımı bakıcam tavrularr hadi öptüm...

teşekkür ederimm canımma.s. bi sen merak ettinn o da ben gelince aklına geldii:çok üzgünüm:
işlerden ancak vakit bulabildimm:bbo:
yaa ben de biran önce işimden kurtulmak istiyoruummm mirmirmirmir

valla bunlara çene yatstırmekten ınan unuttum yok bırın gelınlık ıster bıtrı yemek takımı bırı nevresım ole yanı yoksa unutmam kız naptın neden ısten kurtulmak ıstıyon bende zengın koca arıyom bnulursam kurtulcamm ıns :Saruboceq:

alla alla yazıyomm yazıyom yazım ılla gıdıp brıının ustune cıkıyoo :jeyyar: aman kacrmayın yazılarımı

valla bacım ben seni takip edemiyom :sm_confused:...
Tam cevap yazayım diyom.Bide ne göreyim böcük gene birinin yazısının üstünde geziyooo.Forum sana öncelik mi tanıyo ne :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…