- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
sevyom renklerını urunlerını kullanımını neyım ondan cnm yoksa sadece ondan deıl her markadan nevresım yapcam bu gıdısle altınbasak ozdılek var onlard guzel bıde bızım ceyız mağazamız vardı satıldı abıme duüğün yapmak ıcın ama bıseycık alamadım bı anda oldu
kız bıde sen koyu renklerı sevyon ben acık kız adamın ıcını karartma be bence kırmzıı sıyahlı olsunnn cok seksuuu
evet canım görüceksiniz ya:1rolleyes: bu gidişle benim evimin her tarafı kırmızı siyah beyaz ve mor tonlarından olucakka.s
çünkü salonu da kırmızı siyah beyaz yapıcamm yatak odası mobilyaları da göndermiştim ya onu alıcam siyah beyaz:1rolleyes:
kızlar siyah newresim kullanışlı mı sizce rengi soluo falan diolar... oysaki çok istiorum almak...
perle yatak örtülerinin markası ne şekerim ilk sıradakini çok beendimmm
Bi an önce şu 10 ay geçsinde çıkayım artık işteeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn kötükedihüso:Saruboceq:
:1no2:
senın gene 10 ay var benım kımbılır bılır kaç ay varr :1no2:
kızlar yapmayın ama ben evlensem de çalışıcam bir de beni düşünün dimi ama ben devam edicem çalışmaya
bir de beni düşünün ayolkaydirigubbakcemile
ben ne yapayım evlenince de son sürat işe devam etmek zorundayım..
üstelik neredeyse her gün bir köye keşfe gidiyorumsenağlama
bir de hamile olursam ne olur halim:CüvCüv:
beni düşünüp halinize şükredin hatunlarcokacimcoook
bir de beni düşünün ayolkaydirigubbakcemile
ben ne yapayım evlenince de son sürat işe devam etmek zorundayım..
üstelik neredeyse her gün bir köye keşfe gidiyorumsenağlama
bir de hamile olursam ne olur halim:CüvCüv:
beni düşünüp halinize şükredin hatunlarcokacimcoook
İnsanlar hep fesat ve kıskanç böcük....Tahammül edemiyorum bazen...Göz göre görede hakkımı yiyenleri Allah'a havale ediyorum..benneyaptımki
kızlar hep endişem var acaba evim uyumlu olur mu herşeyi alıyorum beğenerek ama birbirine uyum sağlar mı bir yandan düşünüyorum mutfak eşyalarının uyumu ne olabailir ki tabak çanak.Kızlar az desenli lan günlük yemek takımımın yerine istiyorum bir takım uygun olan var mı bildiğiniz .Bazen marketlerde bile çok uygun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?