2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

sevyom renklerını urunlerını kullanımını neyım ondan cnm yoksa sadece ondan deıl her markadan nevresım yapcam bu gıdısle altınbasak ozdılek var onlard guzel bıde bızım ceyız mağazamız vardı satıldı abıme duüğün yapmak ıcın ama bıseycık alamadım bı anda oldu
kız bıde sen koyu renklerı sevyon ben acık kız adamın ıcını karartma be bence kırmzıı sıyahlı olsunnn cok seksuuu

evet canım görüceksiniz ya:1rolleyes: bu gidişle benim evimin her tarafı kırmızı siyah beyaz ve mor tonlarından olucakka.s
çünkü salonu da kırmızı siyah beyaz yapıcamm yatak odası mobilyaları da göndermiştim ya onu alıcam siyah beyaz:1rolleyes:

benimde büyük ihtimal siyah beyaz kırmızı gir mor krem olacak gibi...:teytey:

Bi an önce şu 10 ay geçsinde çıkayım artık işteeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn kötükedihüso:Saruboceq:

kızlar hep endişem var acaba evim uyumlu olur mu herşeyi alıyorum beğenerek ama birbirine uyum sağlar mı bir yandan düşünüyorum mutfak eşyalarının uyumu ne olabailir ki tabak çanak.Kızlar az desenli lan günlük yemek takımımın yerine istiyorum bir takım uygun olan var mı bildiğiniz .Bazen marketlerde bile çok uygun oluyor

bir de beni düşünün ayolkaydirigubbakcemile
ben ne yapayım evlenince de son sürat işe devam etmek zorundayım..
üstelik neredeyse her gün bir köye keşfe gidiyorumsenağlama
bir de hamile olursam ne olur halim:CüvCüv:
beni düşünüp halinize şükredin hatunlarcokacimcoook

kızlar yapmayın ama ben evlensem de çalışıcam bir de beni düşünün dimi ama ben devam edicem çalışmaya

ahh ahh ben de çalışmak istiyorum evlendikten sonra kızlar ama benim sorunum bi başkaa kendi iş yerim olduğu için napıcamı bilemiyorumm istanbula da taşıyamam işimi :bbo:
istanbuldan koca buldum ya düzenim bozulucak tamamenn:çok üzgünüm: ama olsunn ben yine de razıyımm:asigim::asigim:

kızlar işte çalışmak sorun değil benim için...Sorun ikiyüzlülerle beraber olmak..Zaten ben evlendikten sonra başka bi işe gireceğim mecburen.
Benim durumum biraz farklı kızlar.Şuan kendi işyerimizdeyim ama hiç birşeye hükmedemiyorum.Baştan salaklık yaptım işte kötükedihüso

uzmanlık alanın ne acaba libra:uhm:

İnsanlar hep fesat ve kıskanç böcük....Tahammül edemiyorum bazen...Göz göre görede hakkımı yiyenleri Allah'a havale ediyorum..benneyaptımki

yahu dert yok deıl ya bende ılk gırdığımde zam yapılmıstı benyenıyım dıye yapmadılar tee gecen yıl mart ayında gırdım yokk zam bıde benden 80 ytl az alan kısı benden sımdı 70ytl fazla alıyo ayrıca ben daha oncede burda 1 yıl calıstım 2,5 yıl yanı duusnsene ayrıca ıznımı gecen yıl vermedıler bu yılda hıc dusunmuyolar ama ben gerekırse işi bırakırım ve ınanmazsın herkese gene zamm yaptı ctesı calısma zammı normalde yasak ama mesaı oduycek bana odemıyo nıye mı ben ıdarı kadroymuşum bende ddım ozmn ben ctesı gelmıyom hıc umrumda deıl valla bunlara aşağıdan aldıkca ezılıyonn ıdarı kadro deıl ıdare kadro oldum valla :roflol: :roflol:

1 sen hıc merak etme erkekler hıc uyumdan anlamaz ben okadar cok dantel yaptımkı 3tne pıke 2 tane nevreım sarılcakk ama erkkler anca gelır o yatağa bakar uyuma deıl sen hıc merak etme huzr olsun yeter ne uyumu ya yerım uyumu :roflol:
sonra ben sana buklcam kız ucuz sen paarnı bırıktr ok mı ıkea var carrefour var bı gırsek carrefoura zaten 3saate anca cıkarız bı gunumuz öle gıder gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…