canım ilacı yanak bolgesi için vermiştir sadece öyle anladım yag bezelerin göz altında oldugu için pek bişey kullanamazsın.cilt bakımını denedınmı hiçben de denemek istiyorum vücuduma o kokulu yağlardan.Canım benim de bir sorum olacak bir eczanede cilt analizi yaptırdım ve yanak bölgem çok hassas olduğu için bir krem önerdi bana çok kızarıyor benim yanaklarım.Ayrıca peeling kullanman gere dedi t bölgesine sadece ama ben unutuyorum bir de asıl önemlisi benim göz altlarımda yağ torbacıkları var onlara sinir oluyorum nasıl geçicek
avon satan biri olrak sana tavsiyem cilt bakımı ürünlerini kullanma:) hassas ciltleri mahfediyo.nivea daha iyi sanırım bence cildini cok yorma cok krem degiştirme.en güzeli saf zeytin yagını pamukla yuzune cok az olmak sartıyla sur haftada 2 kez makyaj temizleyici olarak bile kullana bilirsin:)ya marka sorulmaz belkı ama ben yağ olaark cansıs baby varya ondan sevyomm kolonyalarıda muthıs zaten sabun deıl vucut sampuanı kullanıyomm o cok guzel kokuyoo vucumdda parlıyoo ben bıseyı merak edıyom
avon kullnmak ıstemdım yuzume ığenc suan orflame kullanıyom nemlendırıcı yanı nıvea ı gıbı gelıyo ama herseyıde surmek ıstemıyom ama cıldım kuru anam napam ı bı marka var mı orflamedan memnunun aslında ama nıvea cekıcı gelıyo acaba bı denesem mı
gel canım izmire sen:) burası cok güzel:)hatta ben ıst da yaşamakta ıstemıyom eşım nerelı ıse o sehırde ıstıyomm ıns cunku ıst havası suyu çevresı cok pıs ben cocuklarımı bu cevrede yetstrmek keısnlıkle ıstemıyommm :lepi:
ayyy allahh iyiligini versin emi :) evett malesef su sorunumuz var belediyemiz kıyak gecip bizden 4 ay su parası almıcakmış:) sana bi asker falan bulalım bari gezersin şehir sehirguzelde ben sevdığımı okaadar guzel gacının arasına goturmem kız kıskanırımm hem su sorunu varmış ızmırde bu arada aramzda kalsın benı seven bırı var evlenmek ıstıyı ızmıtlı bende hayaattta orasını ıstemem cok deprem olıyy en ıyısı niğde be fay hattı neyım gecmıyoo hahahha
canım ilacı yanak bolgesi için vermiştir sadece öyle anladım yag bezelerin göz altında oldugu için pek bişey kullanamazsın.cilt bakımını denedınmı hiç
ayyy allahh iyiligini versin emi :) evett malesef su sorunumuz var belediyemiz kıyak gecip bizden 4 ay su parası almıcakmış:) sana bi asker falan bulalım bari gezersin şehir sehir
ay kız kostum geldım bee benı başa yaz bende 2009 nısan mayıs ayı dusunuyom ok bak valla fosforlu yaz haa
cadısın sen ya bana yar olmadı onada olmasın mı dion:) allah goruo kusum kımsenın ahı yerde kalmaz.insllah cok mutlu olursun iyiki olmamıs onla dersin:)kzı su hayattır :roflol:
anam benım ılk askım komsumuzn oğlu vardı adı mustafa(sözlumde aynı) onu cko sevduım ama olmadı evlendı nıkahına gıttım bee aman cok ısterım cok sevyom asker polsı neyım ama kısmet ama ohh olsun benı almadı sımdık karısıyla sorun yasıyoo kaydirigubbakcemile3
ben senden önceyim :)dur bakim sıranı bekle kısmetse nisan 2009:)bende mayis ayinda evleneceğim evimiz o zaman bitecek inş.
slm kızlar ben geldiim.
yaa bugün gezerken yatak örtüsü bakayım hazır dışardayken dedim...bikaç yere baktım beğenedim hiç bişey
sora bi yere girdim hıhh bi tane beğendim sonunda ne kdr acaba dedim. adam demezmi 2250ytl die şaştım kaldım. yaa neden gidip herşeyin en pahalısını buluorum anlamıorum ztn zo beğenen biriym ama nolcak benim bu halim..
canım hoşgeldinnn.... yaa allah aşkıma bu 2250 lik yatak örtüsünün neyi var nette varsa göstersene çok merak ediyorum... hiç o kadar pahalısı görmedim. birde geçen gemili memili bir yemek takımı ekledin ya onu nerden buldun fiyatı kaça bir söyleyiver arkadaşınaaa Şeniz
yok güselim aslında pekte züper bişey diildi. sadece ipek ile bişeyden yapılmışmış... aman negereğiwarsa... o yemek takımı porlandın cnm dur sana fiyatlarını bulayımcokacimcoook
porlandın bodrum modeliymiş cnm tepe homeda war ben görmüştüm kışın:)
tuzluk adt. 7.20ytl, biberlikte aynı, 10cm casesinin adeti: 5.20,
27cm kayık tabak 14.20 ytl, 32 cm kayık tabak 32 ytl, 22cm çukur tabak : 11.40 ytl,
20cm. düz tabak: 11.40 ytl, 26cm: 12.40, 32 cm: 18ytl
16cm kase: 11.40, 23cm: 23.80ytl
tek tek olduundan sanırım biras pahalıya gelio işte böleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?