2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

cok ı etmışınız cnm bızde öle deyıll babam yaatk odamı alcak erkek tarafı yemek odası ve otrma odasını ama baktımkı askımın parası yok ortak alırız napalımm yeterkı mutlu olakk sonra cok uyguna almışın benımkının fıyatı 2500 2500 yanı ıkısı 5000 sengözlerimebaksanab

bence en güzel nemlendirici icinde badem özü olan nemlendiriciler.tabi bu yüz için eger vicudun içinse bebe yagını alıyosun içine bi tanede çilek yagı yada kokusunu sevdigin bi meyve yagı ekliyosun banyodan sonra sürüyosun hem yumusacık olursun hemde misgibi kalıcı bi kokun olur:)

Herhangi bir marka bebe yağı olur mu?

kız bunlara laf mı edilir :) ama kiracı olunca yazık olur ve oturcagın ev küçük olursa sıgdırmak sorun ondan kusum yoksa bende bayılmıstım onlara:)

ben de kirada olacağım için eşyaları ev tutulunca alıcaz.Ev arıycaz ev tutucaz eşya alıcaz evi yerleştiricez.Aynı zmaanda çalışıyor olucaz.Offf offf

olur canım hatta kuaförünüzden sir yagı isteyebilirsiniz ben sir sonrası yaglarıyla yapıyorum süper oluyo:)kaydirigubbakcemile5

Ay onu ilk defa duydum :uhm:Ben de geçenlede aktardan portakal, çilek, kayısı falan karıstırıp almıstım banyo öncesi sürüyorum mis gibi kokuyor :dance:

-tatlicadiarzu-
kız bunlara laf mı edilir :) ama kiracı olunca yazık olur ve oturcagın ev küçük olursa sıgdırmak sorun ondan kusum yoksa bende bayılmıstım onlara:)

cnm bunlar tam aksıne yer kaplamıyo nasıl mı yaatak odası normal 4 kapı tarzı surgulu olduğu için cok yer kaplamıyo yemek masası ıstersen 12 kısılık ıstersen 6 kıslık oluyo ıcının aydınlatma sıstemı var sonracıma evı olan koca bulcam hem benım kendı evım var babam saolsunn cnm onu satar yenı ev alırız 120 mt gercı yeter ama ben aılemden uzak olmak sıtıyom onu satcaz yada abımlere devretcem onlar bana parasını vercek ole yanı ben ablamlara yengemlere yakın olmak ıstemıyomo zaten yıllardr aynı mah.bıktım valla hee

Ay onu ilk defa duydum :uhm:Ben de geçenlede aktardan portakal, çilek, kayısı falan karıstırıp almıstım banyo öncesi sürüyorum mis gibi kokuyor :dance:

ben de denemek istiyorum vücuduma o kokulu yağlardan.Canım benim de bir sorum olacak bir eczanede cilt analizi yaptırdım ve yanak bölgem çok hassas olduğu için bir krem önerdi bana çok kızarıyor benim yanaklarım.Ayrıca peeling kullanman gere dedi t bölgesine sadece ama ben unutuyorum bir de asıl önemlisi benim göz altlarımda yağ torbacıkları var onlara sinir oluyorum nasıl geçicek

ya marka sorulmaz belkı ama ben yağ olaark cansıs baby varya ondan sevyomm kolonyalarıda muthıs zaten sabun deıl vucut sampuanı kullanıyomm o cok guzel kokuyoo vucumdda parlıyoo ben bıseyı merak edıyom
avon kullnmak ıstemdım yuzume ığenc suan orflame kullanıyom nemlendırıcı yanı nıvea ı gıbı gelıyo ama herseyıde surmek ıstemıyom ama cıldım kuru anam napam ı bı marka var mı orflamedan memnunun aslında ama nıvea cekıcı gelıyo acaba bı denesem mı

amma sey sordun bee masallah ıyıkı bışı sordum hemen kıskandınız arkadan sorular :dilcikar: ben buğday yağı kullandım bı ara guzeldı ama ben bıseyı duzenlı kullanamıyom yaa hep unutuyom eve gıdıyom hopp kıtap oku yatt öle her akşam yanı kendıme cekıduzen vermem gerek artıkınn
bugday yağı al kız kaydirigubbakcemile5

aa supermiş kusumm. allah kalbine göre versinn insallah alırda saglıklı gunlerde kullanırsın.uzak oturma konusuna gelince kesinlikle bende:) zaten benim annem yok öle ayrılırken aglayacagım:) uzak dedigimde yine aynı sehırde olcam kısmet olursa sadece semt degıstırcem:)

hatta ben ıst da yaşamakta ıstemıyom eşım nerelı ıse o sehırde ıstıyomm ıns cunku ıst havası suyu çevresı cok pıs ben cocuklarımı bu cevrede yetstrmek keısnlıkle ıstemıyommm :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…