cnmm izmirde dmç mobilya var ordan aldık inegölden geliyo malları hem güzel hem uygun 1300 yemek odası 1400 yatak odası paraya gelince biz beraber para biriktirdik benim işler yazın iyi oluyo koltuk yemek odasını biriktirdigimiz paradan yatak odasını babam aldı:) tabi o bilmiyo beraber para biriktirdigimizi:)
bence en güzel nemlendirici icinde badem özü olan nemlendiriciler.tabi bu yüz için eger vicudun içinse bebe yagını alıyosun içine bi tanede çilek yagı yada kokusunu sevdigin bi meyve yagı ekliyosun banyodan sonra sürüyosun hem yumusacık olursun hemde misgibi kalıcı bi kokun olur:)ızmırhayal
mobılyaların cok guzel ı gunlrde kullan ıns o gorumcenın benn...
bende yatak odamı surgu kapaklı alcam benım beğendımm modellerı koymazsam catlarım bıde sen gzellık uzmanısın sana sorum var en ıyı nemlendırıcı ne benım cıldım cok kuru cenem ve burun kısmım harc
bence en güzel nemlendirici icinde badem özü olan nemlendiriciler.tabi bu yüz için eger vicudun içinse bebe yagını alıyosun içine bi tanede çilek yagı yada kokusunu sevdigin bi meyve yagı ekliyosun banyodan sonra sürüyosun hem yumusacık olursun hemde misgibi kalıcı bi kokun olur:)
yarın nişanlım geliyo burayaa:dance::dance::dance:
hem de 1 hafta kalıcakkkk:teytey::dance::teytey::dance:
kız bunlara laf mı edilir :) ama kiracı olunca yazık olur ve oturcagın ev küçük olursa sıgdırmak sorun ondan kusum yoksa bende bayılmıstım onlara:)bak benım mobılyalaırm hakkında kotu dıyenıın bennn...
ayy ıste hayal edıyok sankım koca varda ortada bıde hep kendımı one sürmesem olmaz her fırsatta böle yapıyom yaa dedımya fenatım ben fenaa
Herhangi bir marka bebe yağı olur mu?
olur canım hatta kuaförünüzden sir yagı isteyebilirsiniz ben sir sonrası yaglarıyla yapıyorum süper oluyo:)kaydirigubbakcemile5
izmirlihayal güle güle kullan canım eşyalarını, güzel günlerde inşallah yerimseniben
ben de kirada olacağım için eşyaları ev tutulunca alıcaz.Ev arıycaz ev tutucaz eşya alıcaz evi yerleştiricez.Aynı zmaanda çalışıyor olucaz.Offf offf
Ay onu ilk defa duydum :uhm:Ben de geçenlede aktardan portakal, çilek, kayısı falan karıstırıp almıstım banyo öncesi sürüyorum mis gibi kokuyor :dance:
kız bunlara laf mı edilir :) ama kiracı olunca yazık olur ve oturcagın ev küçük olursa sıgdırmak sorun ondan kusum yoksa bende bayılmıstım onlara:)
banyodan sonra sür daha kalıcı olur.buarada dikkat cok az surcen yoksa vıcık vıcık oluyo:)
Ay onu ilk defa duydum :uhm:Ben de geçenlede aktardan portakal, çilek, kayısı falan karıstırıp almıstım banyo öncesi sürüyorum mis gibi kokuyor :dance:
ben de denemek istiyorum vücuduma o kokulu yağlardan.Canım benim de bir sorum olacak bir eczanede cilt analizi yaptırdım ve yanak bölgem çok hassas olduğu için bir krem önerdi bana çok kızarıyor benim yanaklarım.Ayrıca peeling kullanman gere dedi t bölgesine sadece ama ben unutuyorum bir de asıl önemlisi benim göz altlarımda yağ torbacıkları var onlara sinir oluyorum nasıl geçicek
aa supermiş kusumm. allah kalbine göre versinn insallah alırda saglıklı gunlerde kullanırsın.uzak oturma konusuna gelince kesinlikle bende:) zaten benim annem yok öle ayrılırken aglayacagım:) uzak dedigimde yine aynı sehırde olcam kısmet olursa sadece semt degıstırcem:)-tatlicadiarzu-
cnm bunlar tam aksıne yer kaplamıyo nasıl mı yaatak odası normal 4 kapı tarzı surgulu olduğu için cok yer kaplamıyo yemek masası ıstersen 12 kısılık ıstersen 6 kıslık oluyo ıcının aydınlatma sıstemı var sonracıma evı olan koca bulcam hem benım kendı evım var babam saolsunn cnm onu satar yenı ev alırız 120 mt gercı yeter ama ben aılemden uzak olmak sıtıyom onu satcaz yada abımlere devretcem onlar bana parasını vercek ole yanı ben ablamlara yengemlere yakın olmak ıstemıyomo zaten yıllardr aynı mah.bıktım valla hee
aa supermiş kusumm. allah kalbine göre versinn insallah alırda saglıklı gunlerde kullanırsın.uzak oturma konusuna gelince kesinlikle bende:) zaten benim annem yok öle ayrılırken aglayacagım:) uzak dedigimde yine aynı sehırde olcam kısmet olursa sadece semt degıstırcem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?