- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Çok sağol canım, önümüzdeki hafta aranızda olamayacağım, ay artık siz bir haftada döktürür de döktürürsünüz. Gelince ilk iş yazdıklarınızı okurum artık :bbo:
Sana da tekrardan geçmiş olsun canım dikkat et kendine. a.s.
alooo bende burdayımm ona gore yazdıklarımı okudn mu kız gulmekten öldum kendıme ne fenayımmyaa :roflol:
ızmırhayal benn anlattım oncekı sayfada kaldı nasıl resım eklıycenı
sıbelım yazmam mı ama bende bu hafta ızne ayrılıyom bı hafta yokummm ohh yandan ohh ohh
O zaman aynı zamanda tatile gidiyoruz böcügüm, ben de bu hafta sonu gidiyorum yokum 1 hafta. :smiley-cool:
canım benım eşyalar mağazanın deposunda ama emin ellerde ben kontrol ediyorum:) biraz erken aldık ertelendi düğün hersey hazır bekliyoz görümcemin dogurmasını:)canım yeter ki mutlu olalım eşyalar boş ya bakmayın hevesleniyoruz ama Allah ağız tadıyla geçim versin.Bizim de kira olacak ama sen nasıl erken aldın ev kira ise ben eviniz var yerleştirdiniz sanıyordum.Aldığın yerin deposunda mı eşyalar
canım benım eşyalar mağazanın deposunda ama emin ellerde ben kontrol ediyorum:) biraz erken aldık ertelendi düğün hersey hazır bekliyoz görümcemin dogurmasını:)
cnmm izmirde dmç mobilya var ordan aldık inegölden geliyo malları hem güzel hem uygun 1300 yemek odası 1400 yatak odası paraya gelince biz beraber para biriktirdik benim işler yazın iyi oluyo koltuk yemek odasını biriktirdigimiz paradan yatak odasını babam aldı:) tabi o bilmiyo beraber para biriktirdigimizi:)oldu cnm rengı sıyah mııı markası ne kaça aldınız kım aldı yemek odanı bızde yatak odasını kız dığerlerını erkk alırdaa
nıreye gtcen ben niğdeye anamın babamın yanınaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?