aynı fikirdeyim turuncu yerimseniben senlede hep aynı fikirde olikk kızzz:roflol:
ne diyosun sennn :1shok:
turuncu canım banada çok uygun olduğu için ordan alayım dedim hem kargo ücretsiz
mesela şu uğurböcüğü varya böcük işte onun aldığı örgü battaniyeli nevresim turkuaz olan hatırlarsan onu istiyorum sitede 150 ytl normalde 180 civarı dünde sordum piyasada hatta böcükte 180 ne almış
bide kütahya porselen normalde 320 diyolar orda 270 gerçi dünde bi yerde 270 ytl falandı ama pahalı değil yane uygun
yatak örtüleri nası pike gibi duruolar... fiyatlarıda uygun 150ytl hemde tepe tepe kullanılır makinaya at yıka yeri geldimi... dier şata fatlılar gibi değiller...
karar weremiorum kararsızlık ne zor işmiş... pike gibi durmaz dimi ne de olsa saten yani... her gün bile kullanılır ben sabahın köründe işe giderken o tüllü olanla uraşmamda... on saat onu düzeltemem ama bunlar pratik geldibana ser hemen oluwerir...
hepsi cok güzel canım
ben bu modelin turuncu olanını aldım
hepsi cok güzel canım
ben bu modelin turuncu olanını aldım
tşk ederim burcucum yardımın için. cnmsonradan gelip okudum o yazını fotosunuda gördüm gelinliğin yorumda yazdım... bence çok hoş ztn öyle sewerim ben ama sanki biras güpür falan istio gibi fazla elbisemsi biras farklılaştırılmalı ama özünde güsel...duvak falanda olunca sanırım iicen gelinlik olur
kızlar ben çıkıorum...
sanırım bi on gün giremeyeceğim... belkide biras daha fazla... sizi özlüyeceğim... şimdilik hoşçakalın...
çook öptüm sizi
okarazum canım sen ne eklediğim gelinliği nasıl buldun? hani şehrazatinkini ? bu arada nastasia sende yorum yapmadın dye hatırlıyorum tam gidiyordun ben yorum yapmadan gitme dedim ama sen görmedin herhalde...
canım güzel ama bana göre sade
ben böyle taslı boncuklu süslü seyleri pek severim
böyle begendigin bir modelede biraz isleme yapılsa cokta güzel olur
kızlar bayram icin bunları begendim
sizinde fikirlerinizi alayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?