2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yatak örtüleri nası pike gibi duruolar... fiyatlarıda uygun 150ytl hemde tepe tepe kullanılır makinaya at yıka yeri geldimi... dier şata fatlılar gibi değiller...

kızlar ben izmirdeyim ve bu bahsettiginiz magazanın önünden devamlı geciyorum cunku evim cok yakın. bende alısverislerimi ordan yapıyorum. bir sorun olursa bana bilgi verin yardımcı olmaya calısırım.

yatak örtüleri nası pike gibi duruolar... fiyatlarıda uygun 150ytl hemde tepe tepe kullanılır makinaya at yıka yeri geldimi... dier şata fatlılar gibi değiller...

canım ben bir tek ilkini beğendim. yerimseniben renginden ötürü daha zarif sanırım. dediğin mantıklı aslında o tüllülerden sıkılınca koyacak yerde sorun olur. gelinlik gibi kabarık yaa... :uhm: bencede böyle bişiy yap hem ağır duruyor hemde dediğin gibi göz dolduruyor hemde fiyatıda iyi alacaksan böyle bişiy olbilir...

karar weremiorum kararsızlık ne zor işmiş... pike gibi durmaz dimi ne de olsa saten yani... her gün bile kullanılır ben sabahın köründe işe giderken o tüllü olanla uraşmamda... on saat onu düzeltemem ama bunlar pratik geldibana ser hemen oluwerir...

yok bana pike gibi gelmediii yerimseniben millete göstermelik yeterde artarr bile :dilcikar: benim tarzım değil balım biliyorsun. ama nasıl görünüyor burcu dersen en çok ilkini beğendim bu kadarını söyleyebilirim Şeniz

okarazum canım sen ne eklediğim gelinliği nasıl buldun? hani şehrazatinkini ? bu arada nastasia sende yorum yapmadın dye hatırlıyorum tam gidiyordun ben yorum yapmadan gitme dedim ama sen görmedin herhalde...

tşk ederim burcucum yardımın için. cnmsonradan gelip okudum o yazını fotosunuda gördüm gelinliğin yorumda yazdım... bence çok hoş ztn öyle sewerim ben ama sanki biras güpür falan istio gibi fazla elbisemsi biras farklılaştırılmalı ama özünde güsel...duvak falanda olunca sanırım iicen gelinlik olur

ahhh tatlım teşekkür ederim fikrin içinn ŞenizŞenizŞeniz

ayy kızlar çook sıcak bugün burası ben bunaldım çıkıorum iyi geceler size çook öptüm

kızlar ben çıkıorum...
sanırım bi on gün giremeyeceğim... belkide biras daha fazla... sizi özlüyeceğim... şimdilik hoşçakalın...
çook öptüm sizi

canım güzel ama bana göre sade
ben böyle taslı boncuklu süslü seyleri pek severim
böyle begendigin bir modelede biraz isleme yapılsa cokta güzel olur

okarazum canım sen ne eklediğim gelinliği nasıl buldun? hani şehrazatinkini ? bu arada nastasia sende yorum yapmadın dye hatırlıyorum tam gidiyordun ben yorum yapmadan gitme dedim ama sen görmedin herhalde...

kızlar bayram icin bunları begendim
sizinde fikirlerinizi alayım dedim.

ikiside çok şık bence canım. beyaz gömleğin yanndaki bağlaması çok gğzel bir espiri katmış...
diğerine geince hakim yakayı çok severim ayrıca siyahla beyazın uyumunuda severim birde böyle japon esintisi taşıyınca çok zarif olmuş... bence güzeller....:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…