2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben hedıye olarak ne yapardımm
ıkımızn resımlerınden nevresım yapardımmm evlenınce işe yarar

merhaba kızlarra.s.

ben de yemek takımımı bernardodan almayı düşünüyorum çatal kaşık takımımı ve tencereleri jumbodan aldımm. eğer jumbo mu hisar mı dersen kesinlikle jumbo al derim. bi de ben de katılıyorum parlak olanlar da belki çiziliyo ama matlar çizildiğinde çok daha belli oluyo matı ben de tavsiye etmemm.

burcu jumbodan hangi tencereleri beğendin? benim ki matrixa.s

şimdi gittim ismine bakmak için sitesine
işte canikolar resmide budurrrr

yawrilerrr ekimin 10 unda nişanlımla çıkmaya başlayışımızın 2 yılı bitiyor...
varmıdır orjinal hediye önerilerniz?

benim varra.s biraz zaman alıcı ama nasıl olsa zamanın varmış canım 10 ekime kadar. ablam sevgiliyken eşine yapmıştı arkadaşımda aynı şekilde. ve ikisini de görmüştüm mükkemmel oluyo
anlatayım hemena.s
güzel bi ajanda alıyosun öncelikle.. dergilerden beğendiğin şekilleri kalpleri harflari yazıları vs kesip topluyosun. öncelikle özel günlerinizi mesela yıldönümlerinizi beraberken geçirdiğiniz günleri ayrıyken özlemi anlatan yani sizin için anlamlı olan günleree o biriktirdiklerinden sayfalara yapıştırıyosunn istersen renkli kalemlerden falan istediğin yazıları yazabilirsin. hatta beraber olan fotoğraflarınızdan falan da yapıştırabilirsinn. yaratıcılığa kalmış bi hediye yanii bölee.
bence yıldönümü için çok güzel bi hediye olur ilerisi için de hatıra...

kız okadar msj atıyom hıc kımse cvp vermıyo baa
burcu senden ne tuhaf seyler alıyon öle anladık gerlıken tenceremızıde getrcezzz yada karnımız tok olcakkk

şimdi gittim ismine bakmak için sitesine
işte canikolar resmide budurrrr

burcucum seni topicimizin eennnn değişik şeylerden hoşlanan kızı olarak ilan ediyorum...Aldıkların ve alacakların pek tarzım olmasada cesaretinden ötürü seni kutluyor ve güle güle kullanmanı diliyorum :teytey:

Kızlar geçen istikbalin bu takımını gördüm.Ben aslında açık renk mobilya istiyorum ama bu modelde çok hoşuma gitti.Siz ne dersiniz ?Bu arada ben alırsam tv.sehpası ve gümüşlüğünü almıyacam.Kalabalığı sevmiyorum

model cok guzel cnm bencee
bıde ben sandelyelrımn heryerı kumas olsun ıstemıyom temzlık acısndan bakalım artıkın once bı koca bulamda
bıde sana bsey dıycem şu burcu ya sınır oluyomm aramızda kalsınn

ben hedıye olarak ne yapardımm
ıkımızn resımlerınden nevresım yapardımmm evlenınce işe yarar

yavru kuşuum onu yaptım zaten şakkıdı
handa aşkım fotosunu çekmiş pek iyi belli oluyor ama çok uğraşmıştım. pikeye yaptım ben. buda onun bekar evinde seriliyken arkadaşi yastığıda sevgililer gününde yapmıştım şekerler...

canım fikir çok orjinalmiş hakikaten. :1rolleyes: bunu bir düşünücem bittikten sonra olan gelişmelri burda yazarım anacımmm sengözlerimebaksanab

kızlaaar bu da istikbalde beğendiğim koltuk takımı.Tekli koltuklar 2 model var.Bu arada yatakda oluyor koltuklar.Çok hoşuma gitti benim ama bide yakından görmek lazım.

Koltukların beyaz olması temizliği zorlaştırır gibi ama çok şık duruyor

Tşk ederim canım....
Burcuya niye sinir oluyon kıs.:icecream:

ne bılemmm eskıden severdımm sımdı hep sankı ben yokmuş gıbı sohbet edınıyonuz bee gıdermm haa buralardann ayy bıde en genc benımm 87 nısan ohhh evde kalmamışım bıgun bende nışanlanım sızın sıfatınıza bakmam :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…