2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Canım benim Allah gönlüne göre versin...Sen hele bi hayırlı haberini getir bize nişanlandım diye,o zaman istersen suratımıza bile bakma emi böcüğüm.Yeter ki mutlu olduğunu bilelim a.s.

uydurma böcük sen yokmuşsun gibi davranmıyorum bak senin nevresim hakkındak fikrinden alıntı yapıp cevapladım.... şutarafagitti

perle canımgittim bir adet beyaz pike aldım... sonra kumaşçıya gidip bir siyah bir kırmızı birde beyaz kumaş parçası aldım. kırmızıları kalp şeklinde kestim diktim. siyahı hani bir istanbul hatırası fotolarından özenerek ve ilham alarak simli iple bir doğum günü hatırası yazdım. beyaz kumaşlara gittim birlikte çekindiğimz fotolar bastırttım. ve kenarlardara bizim alfabemiz var kendimize özgü. onun baş harflerini kesip diktim ortasınada kalp koydum oldu bitti. geçen sene dikişli çalışmalar çok yaptım. çünkü ben söküğümü bile dikemezdim. bir gün ben ona dedimki senin yemek yaptığını görmeyi çok istiyorum çok eğlenceli olurdu dedm oda dönüp dediki bende senin dikiş diktiğini görmeyi çok isterim dedi... bende ona dikebileceğimi paşa gönlümün istemesinin yeterli olduğunu göstermek istedim sengözlerimebaksanab

tmmm tmmm bee naz ettık ıkı dkk ayy benım pesımde olan bırılerı var ama neyse
haa ben nevsehıre gıdıyom yarın göreme urgup kapadokya ıhlara vadısı gezcem annem babam alcak benı OHHH

haa ben nevsehıre gıdıyom yarın göreme urgup kapadokya ıhlara vadısı gezcem annem babam alcak benı OHHH

ohh iyi olur senin için tatil olur böcükümŞeniz nazlı böcükk Şeniz bol bol gez foto çek bizim için.. foto çekmezsen almayız bak seni burayaa heeeeklava:

Memleketime selam götür a.s.Nevşehirliyim ama o saydığın yerleri sadece 1 kere gezdim kaydirigubbakcemile3

ooo ayup etmışşın cnm turuncu senn ben her yıl gıderımm
burcu kız foto mak bulursam ok ama benım yok cep telımde calındı n73 alamadım da normal telım var kamera yok

ooo ayup etmışşın cnm turuncu senn ben her yıl gıderımm
burcu kız foto mak bulursam ok ama benım yok cep telımde calındı n73 alamadım da normal telım var kamera yok

Canım ben zaten yurtdışından geldim tr.ye.3 sene oluyor daha.İzine geldiğimiz dönemlerde hep kayseride olduğumuz için pek gitme fırsatım olmadı.Şuandada kayserideyim zaten.Nevşehire pek gitmeyiz

ya sıze soru soram barıı boş durmayım
benım 2 tane pıke 2 tane nevresımm 1 masa ortusu(ortası ve kenarları var)1bohça sarılcak ha 1 ara ve 1 gobeklı takımımda var acaba kaç kurus tutar bunlar yaa 2000 tutarmııı

2000 mi :1shok:.Kıs ben anlamam ara ve göbekli takımlardan ama 2000ytl ye dünyanın pikesini,nevresimini ve örtüsünü alırsın kafamçokkarıştı .

hıc pıke nevresımm falan sardran yok mu ben mutfak takımımı hazr aldım 300 dantel bıde normal alcamm mutfağı hazr aldımm cunku kumasıydı sarmasydı aynı fıyattı yorulmaya değmez dedım
ben dantele ck duskunum kız

Ay Alev nerde, o yoksa beni soran da yok bak senağlama.
Bugün ofiste elektriklerimiz kesildi, ben de eve geldim. Valizimi hazırladım, ütü falan yaptım. Artık yola hazırım. Akşam Didim'e gidiyorum kuzular yokum 9 gün. 1 eylülde görüsmek üzere. Öpüyorum hepinizi bol bool kaydirigubbakcemile5

Ay aranızda en yaşlınız da benim o zaman 84 agustos dogumluyum, nişanlım da 82 haziran Şeniz

daha yaşlı biri geldiiiiii..
çekilin nan..
83'lüyüm ben var mı arttıran

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…