2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

valla cok para harcatamayacam ya en ıyılerı alırım bıraz daha beklerım yada ıadare ederım dugunum erken olur ben ıkıncı sıkkı tercıh ettım

valla cok para harcatamayacam ya en ıyılerı alırım bıraz daha beklerım yada ıadare ederım dugunum erken olur ben ıkıncı sıkkı tercıh ettım

haklısın canım ben 1 sene bekliycem düğünü umarım iyi şeylere sahip oluruz.Evlendiğimizde tam 6 senemiz dolmuş olacak

ben beğenmedım o paketı cnm bee nasıl olsa daha bı yıl var ecele yok ama sen al drım askın alcek nasılsa ekonomk olsun

bellıde olmaz yakında bakalım dedı bızımkıler belkı yakındna kotudur o yuzden kesın o deıl ama hanı paket ıcınde en ıyısı o gıbı ama belkı daha guzellerını bulurz

bana bak kız mız mız yorum ypsana be resım koydum nışanlık resmımı bee

kusura bakma canım bır yandan temızlık yapıyorum bır yandan nete bakıyorum cıkıp gırıyorum dıkkat edersenız az oncede cıktım yemek yaptım sımdı psıyor o arada yazıyorum canım nısanlıgın onu cok guzel ama arkasını begenmedım ama zaten sen on bolumunu ole yaptıyorsun cok guzell

ben nısanımda sadece bırsey alacam nısan aıle arasında olacagı ıcın bole saten bır etek ama sole bacaklarda daralanlar var ya o tar bırsey ustene pullu askılı bır badı alacam kısa kollu onun ustunede etege uygun bır bleroooo alacam sekerlerrrrrrrr

nişanlımın yanında uyanacağım ilk sabahı çok merak ediyorum nasıl bir duygu olur acaba.Ailemden ayrıldığım için o anda üzgün de olucam ama çok da mutlu olucam.Eğer 3 mayıs yaparsak düğünü 328 günüm varyerimseniben

bende sekerım bende cok merak edıyorum bunu dusunmek bıle cok heycanlı benımkıde benı heycanlandırmak ıcın habıre msj atıo hadı gel ev bakmaya gıdelım esyları alalım deli :sm_cool:

neyse ben cıkıyorum sekerler babalar gunu hedıyesı almam lazım kayın babama askımla bakmaya gıdecez hadı opuldunuz yarın gorusuruz

mız mızz cok guzelmıss cnm hele ayakkabı bayıldım ama ben kısa boylu olmama karsı hıc topuklu gıyemem ama benımkıde 180 masallahı var
ay bende yaa askım bızde kaldı bıkerem sabaha kadr oturduk yaa cok super bısey ay helede düğünü az kala yapılan hazrlıklar telaslar ne superdır
ha bu arada ben kına gece kıyafetımı ya zumrt yesılı saten yada kırmzı sıyah bıseyler ıstıyom

hazır kına gecesi muhabbeti açılmışken ben de bordo istiyorum elbisemi.Nişanlım askerdeyken bana kilis'ten binadallı getirmişti,onu giyicem o zaman tam üstüme göreydi umarım olur

ben de topukluda rahat edemiyorum.Benim nişan ayakkabım gümüş rengi sivri burun yandan sıfır ama arka topuk kapalı ve bilekten bağlıydı.Ama topuğu ben de nişanlıma yetişmek için yüksek almıştım,ama ayaklarım çok ağrıdı.Sonunda cafeden çıkarken çıplak ayakla arabya binip eve gittim

salya sumuk olurum yaa ananmdan ayrılcem yaa kına gecesı offf offf askıma kavuscem ama neyse oda guzel
bız gezerken genelde motorla gezıyom vınnnnnnnnnn otobanda hız motrları varya arkası yuksek kendımı yer hıssedıyom onla gezıyoz cok eğlencelı ama cokta tehlıkelı topuklu ayakkabı gymem

ay canım dikkat et ben de günlük hayatta topuklu giyemiyorum.Ama gelinliğin altına mutlaka rahat bir ayakkabı yaptırıcam kendime ben erkek ayakkabı yapan bir firmada çalışıyorum.Bayanı da bulurum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…