2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Kızlar size geçen days in colours pembe bi nevresim takımı göstermiştim.Kartım döner dönmez sipariş edecektim ama ertesi gün o baktığım sitede tükenmişti.Sonra başka bi site buldum.Sepetime ekledim ve kartım döner dönmez sipariş verecektim.Bugün baktım ordada tükenmiş maalesef.Araştırdığımda sadece 2-3 sitede kalmış bu takım.Bende hemen başka güvenilir bi siteden siparişini verdim :lepi:

Cbell özelden gönderirmisin canım senin baktığın adresi ?

CANIM BEN O FRİTÖZDEN ÇEYİZİME ALMIŞTIM..
DENEMEK İÇİN AÇTIK..
ANNEM ÇOK BEĞENİNCE KENDİME 1 TANE DAHA ALDIM..
ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM KESİNLİKLE ALkaydirigubbakcemile

ben frıtoz almıycam o yuzden bısey dıyemem cunku bız kullandıkk anam ne ole yaa her kızartmada yıka yıkamakta ole kolay deıl haa yağ olıy her yerı her bı parcası onla uğrascama alırım bı kızartma tenceresı sımdı ole yapıyom evde fıstık gıbım olımm bı niğdelı olarak patatesı sıyan etmeyın frıtozde derımm

CEBLL BENDE ÖZELDEN İSTİYORUM O ADRESİ BİDE FİRÖZÜM HAKKINDA YORUM YAPMADINIZ YA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA KARAR VEREMEDİM

Canım valla fritöz de pek bilgi sahibi olmadıgım konulardan. Bazı arkadaslarım bana kızıyor, tüm küçük ev aletlerini alma biz gelirken ne getireceğiz diye. Ben de fritöz benim için çok elzem bir ihtiyaç olmadıgından onlara bırakamyı düşünüyorum. İşin açıgı bana simbo nun fritözü bile yeter. Çok kızartma yapacağımı sanmıyorum çünkü... Malum sağlığa çok zararlı CADIARZU

tamam canim kesin alacağim ilk başta kapaği çikmasi hoşuma gitmedi ama sonra düşününce kapağinin yikanmasi için daha ii sanirim birde canim küçük gelmedimi ailen için?

Canım biz 4 kişilik bir aileyiz..
gayet idealkaydirigubbakcemile2

senı önce tebrık eder sonrada :mymeka: la ben nığdelıyım sen patatese nasıl sağğlıksz dersın bee ondan sağlıklısımı var herseyın fazlası zarar :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

işte canikom benimkide bundan yerimseniben

bu arada meraba kızlar ilk ş günümü savdım geldim :sm_cool:

senı önce tebrık eder sonrada :mymeka: la ben nığdelıyım sen patatese nasıl sağğlıksz dersın bee ondan sağlıklısımı var herseyın fazlası zarar :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Kızım patatese mi dedik zararlı diye :mymeka: Kızartma zararlı dedim ki öyle de. kes dilim dilim at fırına ekle baharatını. Olsun sana patates. Haşla salatasını yap. Ne biliyim illa patatesten kızartma mı yapmak lazım :dilcikar: :dilcikar:

burcum senı cok ozledmm bunlar benım yazdıklarıma cvp bılem vermedıler kusumm onlaraa la ane cabuk bıttı sımdkk evde mısn nerdesın ne ettın anlat hele
perlee hosgeldınn hıç gerek yoktu dermşımm
patron gtsene msn gırsem ama hepınız gelceksınız

Ohh hadi geçmiş olsun canım, nasıldı ilk gün? Bu arada ütüyü de biraz araştıralım bakıyım CADIARZU
canım vallahi ben çok araştırıp aldım... ilk gün iyiydii... çocuğa otoritemi kurmaya çalıştım. bol boll ders çalıştık. kafam şişti... :roflol:

canikosuuu bende seni çok özledim.. nasıl sallamaszsınız benim arkidişimi leyynnn :mymeka:

kızlar siz sarevin hangi model nevresim takımını beğenmiştiniz? bi bakem bende kataloğa
ve ne kadar sarevin nevresim takımları ortalama biliyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…