sıccell daha guzel modellerı var cnm bence onlardan al benımkı daha guzell hııh
Anaaaam hihoyyyt Kızlar nevresim takımını ararken bir site buldum, hem ellerinde istedigim nevresim takımı var, hem de battaniye takımı 140 ytl. Ayy güvenilir bir site olduğunu biraz araştırayım da burdan sipariş vereyim. Bir de days in colours ın bazı modellerinde 3 al 2 öde kampanyası var sitede. (Site adı verilmediginden yazamadım)
CEBLL BENDE ÖZELDEN İSTİYORUM O ADRESİ BİDE FİRÖZÜM HAKKINDA YORUM YAPMADINIZ YAALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA KARAR VEREMEDİM
http://www.hizliresim.com/2008/9/8/1335.bmp
Minute Snack Paslanmaz Çelik Mini Fritöz
840 W güç
1 lt yağ kapasitesi
400 g patates kızartma kapasitesi
Yapışmaz kaplama sabit hazne
Ayarlanabilir termostat
Çıkarılabilir kapak
Cam gözlem penceresi
Kullanım kolaylığı sağlayan taşıma kulpları
TEFALİN BU FRİTÖZÜ NASIL KIZLAR ÇOK KÜÇÜK AMA YETER HERHAL İKİ KİŞİYE AYRICA ÜST KAPAĞI TENCERE KAPAĞI GİBİ ÇIKIYOR
CEBLL BENDE ÖZELDEN İSTİYORUM O ADRESİ BİDE FİRÖZÜM HAKKINDA YORUM YAPMADINIZ YAALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA KARAR VEREMEDİM
tamam canim kesin alacağim ilk başta kapaği çikmasi hoşuma gitmedi ama sonra düşününce kapağinin yikanmasi için daha ii sanirim birde canim küçük gelmedimi ailen için?
Canım valla fritöz de pek bilgi sahibi olmadıgım konulardan. Bazı arkadaslarım bana kızıyor, tüm küçük ev aletlerini alma biz gelirken ne getireceğiz diye. Ben de fritöz benim için çok elzem bir ihtiyaç olmadıgından onlara bırakamyı düşünüyorum. İşin açıgı bana simbo nun fritözü bile yeter. Çok kızartma yapacağımı sanmıyorum çünkü... Malum sağlığa çok zararlı CADIARZU
bence kazanlı ütü gereksiz. kalabalık aileler için ideal olabilir ama yeni evliler için normal ütü kafi. ayrıca normal ütüler her zaman bana daha pratik gelmiştirhihoyyyt mesela Philips Buharlı ütü GC4640i Birinci sınıf GC4640/02 harika bir ütü:icecream:
senı önce tebrık eder sonrada :mymeka: la ben nığdelıyım sen patatese nasıl sağğlıksz dersın bee ondan sağlıklısımı var herseyın fazlası zarar :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
işte canikom benimkide bundan yerimseniben
bu arada meraba kızlar ilk ş günümü savdım geldim :sm_cool:
geldim sonunda
herkese merhabaaa.s.a.s.a.s.
canım vallahi ben çok araştırıp aldım... ilk gün iyiydii... çocuğa otoritemi kurmaya çalıştım. bol boll ders çalıştık. kafam şişti... :roflol:Ohh hadi geçmiş olsun canım, nasıldı ilk gün? Bu arada ütüyü de biraz araştıralım bakıyım CADIARZU
burcum senı cok ozledmm bunlar benım yazdıklarıma cvp bılem vermedıler kusumm onlaraa la ane cabuk bıttı sımdkk evde mısn nerdesın ne ettın anlat hele
perlee hosgeldınn hıç gerek yoktu dermşımm
patron gtsene msn gırsem ama hepınız gelceksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?