2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

oyy kıyamamm.. ailenden uzak olcaksın ama aşkın hep yanında olcak tatlım arada sen gidersin arada onlar sana gelir .. mekan deişikligi iyi gelir insana yerimseniben a.s benımkısıde kucuk gemıye tayın istedi olmus çok şükür golcukten baska yere atama yapamıorlar .. dedımya küçük gemii seyırleriii az olceekk yupiiii... birde abdye filan gitmeseler keske nişanlım kucuk gemısınde bense gölcükteki işimde mutlu mesut yasayıp gidelim :) :sm_cool: :teytey:

artık esler kendı oduyormus , devlet karsılamıyormus .. dedi banada eger masrafın maasımı gecmesse senıde gotururum die filan bilmiorum belkide gelcegine yakın 1ay öncesınden yanına giderim.bu arada arkadaslarımda öle dior bidaha abd yi nerde gorcen fırsat varken git dıyorlar :)))

şimdilik bana musade benımkısı geldi msnden benle ilgilen dior gorusmek uzere kızlar iyi aksamlar hayırlı ıftarlarr canlarımm :1hug: a.s.

artık esler kendı oduyormus , devlet karsılamıyormus .. dedi banada eger masrafın maasımı gecmesse senıde gotururum die filan bilmiorum belkide gelcegine yakın 1ay öncesınden yanına giderim.bu arada arkadaslarımda öle dior bidaha abd yi nerde gorcen fırsat varken git dıyorlar :)))

şimdilik bana musade benımkısı geldi msnden benle ilgilen dior gorusmek uzere kızlar iyi aksamlar hayırlıııı ıftarlarr canlarımm :1hug: a.s.

biliyorsun dimi bende şu anda gölcükteyim canımmyerimseniben sen buraya gelin geleceksin ben burayı bırakıp gidicem şansa bakkk :sm_confused:neyse sana emanet ederim buraları... sırnaşık şey

burcu oşgedlın askımmm cnmm
kız banyo yapınca oruc bozulmaz mı la su kacrmadın demı orana burana benn o kaa cesaretlı deılımm

burcu canım ben gölcükte çok kaldım halam orada benim.Hatta 17 ağustos depremind eben pordaydım.Hatta bayramda nişanlımla oraya gelicez büyük ihtimalle halamları ziyarete deniz astsubayı eniştem

burcu canım ben gölcükte çok kaldım halam orada benim.Hatta 17 ağustos depremind eben pordaydım.Hatta bayramda nişanlımla oraya gelicez büyük ihtimalle halamları ziyarete deniz astsubayı eniştem

ayy vallahi gölcüğü bilmeye etmeyen yok... a.s donanma burda ya ondan herhalde herkesin bir tandığı var burda :teytey: hoşgeliyorsun canımmm gölcükümüzeeeeŞeniz

sıkıdlım bee bugun nedensem ala alla msn arkdaslar var allahtann
hadı sıze ı akşamlarr bugunluk kk yeter msnde duram az

yani canım sende benim kuzen gibisin bjk icin verdigi paraya hic acımaz
fanatiklik böyle oluyor demek ki. ama bana kalsa o parayla yatak örtüsü alırdım bak.

hosgeldin canım
umarım hersey gönlüne göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…