merhaba arkadaşlarrrr.... bu gün ektim sizi gelir gelmez yattım uyudummmsırnaşık şey
bu arada abba canım benimkide deniz astsubayı yerimseniben ama hiç seyre gitmiyor allahtan :sm_cool: ballı nişalımın tayinleri hep deniz kenarına olacak ama hiçç syre gitmeyecek... :teytey: tek kötü yanı ben marmarise gelin gidicem :çok üzgünüm: ailemse kocaelide senağlama
Aaa benim babam da Amerika'dan gemi getirdi.6 ay kalmışlardı.Eşin bilir Trakya'yı getirdiler.Aklında olsun, değişmediyse eşler de gidebiliyor.Devlet karşılıyor masraflarını.Eşin de otelde seninle kalabiliyor akşamları.Değerlendir mutlaka.Bidaha bu fırsat ele geçmez.
Aaa benim babam da Amerika'dan gemi getirdi.6 ay kalmışlardı.Eşin bilir Trakya'yı getirdiler.Aklında olsun, değişmediyse eşler de gidebiliyor.Devlet karşılıyor masraflarını.Eşin de otelde seninle kalabiliyor akşamları.Değerlendir mutlaka.Bidaha bu fırsat ele geçmez.
hoşgeldin canım
bende bu kız niye gelmedi diye düşünüyordum a.s
benim yerimede uyudun mu mirmirmirmir
oyy kıyamamm.. ailenden uzak olcaksın ama aşkın hep yanında olcak tatlım arada sen gidersin arada onlar sana gelir .. mekan deişikligi iyi gelir insana yerimseniben a.s benımkısıde kucuk gemıye tayın istedi olmus çok şükür golcukten baska yere atama yapamıorlar .. dedımya küçük gemii seyırleriii az olceekk yupiiii... birde abdye filan gitmeseler keske nişanlım kucuk gemısınde bense gölcükteki işimde mutlu mesut yasayıp gidelim :) :sm_cool: :teytey:
Herkesin birşeyi deniz subayı yaa. Valla kafam karıştı sırnaşık şey
off zaman geçmiyor ya sabah 8 iş başı yapıyoruz alışamadım daha akşam 18:30 offf geçse de eve gitsem
burcu canım ben gölcükte çok kaldım halam orada benim.Hatta 17 ağustos depremind eben pordaydım.Hatta bayramda nişanlımla oraya gelicez büyük ihtimalle halamları ziyarete deniz astsubayı eniştem
Canım çok sevindim, inşallah hayırlısı olur senin için kaydirigubbakcemile5
sıte acılmadı laa :bbo: ayy bıde varya sabah gelıyom gunaydın canım cıcım dıyom şu abba ya gosterrdınzı saygı bana yok oysa ben sızın ıcın uğrasıyommm demı :dilcikar:
bu arada bjk formasını alcaktım 430 ytl cıkmıs ya gıttı g.da off ya 500 teklıf etcem ama kredı kartım yokkı 6 taktle oderdım off off moralım0 :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
alevv gecersın kız bıseycık olmaz gecersınzı laa aman dusnme okadar
abba valla erken yolcu gıbısın laa hadı hayrlısı olsunn
msn acamadım zaten cnm sıkkın patron acmıs kendınınkını
merhaba herkese..benim bu sene evlenme durumum yok sevgilimde yok şimdilik..ama burası benimde alanım olsun kısmet işleri sevgilim olurda seneye evlenirsek çok güzel olur..inş herşeyin hayırlısı aslında biriyle tanıştım ama tam olarak sevgili değiliz tanımaya çalışıyoruz zaten yurt dışında ama hayırlısı diyorumm zamanla göreceğiz:)
alevcim bencede kasma kendini hayırlısıyla olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?