- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
abba cok guzel kızz koca bulsamda bende alsammm
benı sadece sıcell merak etmıss saolsunn
burcuyu ozledım ben
ayy bıde sınırlendımmm bu hafta avans haftası ama haftaya ertenmıs benımde 50 ytl takıstım var kenarda paarm var ama o bılezık almk ıcınn ayrmıstımm
alev sende paar ne durumda cnmm alısverısı unutma
turuncu buzdolabı keısnlıkle nofrost al camasr mak 7 kg al fırnda bence multının daha fazl ozellığu var ama sen bılen beyaz esya sans meselesı
abba cok guzel kızz koca bulsamda bende alsammm
benı sadece sıcell merak etmıss saolsunn
burcuyu ozledım ben
ayy bıde sınırlendımmm bu hafta avans haftası ama haftaya ertenmıs benımde 50 ytl takıstım var kenarda paarm var ama o bılezık almk ıcınn ayrmıstımm
alev sende paar ne durumda cnmm alısverısı unutma
turuncu buzdolabı keısnlıkle nofrost al camasr mak 7 kg al fırnda bence multının daha fazl ozellığu var ama sen bılen beyaz esya sans meselesı
abboşum , mobilyalarına bayıldım canım..
Rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin..
hadi yatak odasının resimlerini de ekle
merak ettim:CüvCüv:
saol kuzucummm benımm.. daha iyileri sana olsun insallah :Saruboceq:
yatak odam tepe mobilyanın elipso modeli valal onu cekmedim ne yalan solim netten bakarım die :) onunda kremı yokmus ama ben krem istedım die yapcaklardı yine içi kahve olcak ama hangi agac ne nedir ayrıntısını bılmıyorum :) oda yine spor klasık almadım .. du bakım tepe home web sitesinee bulunca size ya lınk atarım yada gonderırım :)
canım çok iyi yapmışsın spor almakla
10 yıl sonra klasik alırsınız:lepi:
ben netten bulamadım yatak odasının modelinikaydirigubbakcemile2
yatak kısmı nasıl alçak ve geniş mişakkıdı
ben alçak ve geniş istiyorum da:asigim:
kızlar az önce arçelik bayisinde çalışan bir arkadaşımla görüştüm.Sabah size sorduğum soruları onada sordum.Vardığım sonuç şu.
buzdolabı no frost almaya karar verdim.Tek sebeb A sınıfı olması
bulaşık makinasında fazla programa gerek yok dedi arkadaşım.A sınıfı + tuz/parlatıcı göstergesi olması yeterli dedi.O yüzden bulaşık makinam 2 programlı kalıyor
fırında multifonksiyonlu bi fırına gerek yok dedi.Elektro fanlı bir fırın ısıyı tüm fırının içerisine yaydığı için yemeğin kurumaması ve lezzeti için yeterli dedi.Multifonksiyonluda mesela yemek pişerken fırına döküldüğünde otomatik olarak fırının kapanma ayarı varmış.Bu ve bunun gibi ufak tefek özellikler benim için gereksiz olduğundan elektro fanlı bir fırın almaya kararım değişmesi.Fırınımda yine A sınıfı
Çamaşır makinamı değiştirmeyi düşünmüyorum zaten.
Bu ay içerisinde beyaz eşyalarımı almayı düşünüyorum.Hayırlısı bakalım
laa pastayı sen alcan bız hedıye alcezz ne ıstersın ne alam sana bı sakız yeter mı
ıyıkı doğdun bıtanemmm kıskananlar catlasın haa senın herf ne almıs napmıss yada o daha muhım
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Aşk OLsun
Pastammmm nerdeeeeeeeeeeeeeeeee
Bu Gün Benim doğummmm Günümmmm :sm_cool: :teytey: :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?