2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

abba cok guzel kızz koca bulsamda bende alsammm
benı sadece sıcell merak etmıss saolsunn
burcuyu ozledım ben
ayy bıde sınırlendımmm bu hafta avans haftası ama haftaya ertenmıs benımde 50 ytl takıstım var kenarda paarm var ama o bılezık almk ıcınn ayrmıstımm
alev sende paar ne durumda cnmm alısverısı unutma
turuncu buzdolabı keısnlıkle nofrost al camasr mak 7 kg al fırnda bence multının daha fazl ozellığu var ama sen bılen beyaz esya sans meselesı

canım şu an elde var 0 diyebilirim.Bayramda avans alıcaz kalanı bayram ertesi umarım borç yapmam da param kalır

yawss kızlar resımlerı nasıl buyultcem ben ?? harbiden çok kucuk olmus (( bu arada saolun kızlar benımkınden daha iyileri sizlerin olsun :saruboceq:

benim de aklımdaydın şeker:1hug:a.s.

ben 8.5 ay diye hesaplamıştım meğer 8 ay 8 günüm varmış.Bu arada kızlar dün tutacağımız düğün salonunda evlenen bir arkadaşımız vardı onun cdlerini seyrettim de hani iğneler tepsiye konur ya takı merasiminde,onlar kalpli bir yastığa iğne batırmışlardı her yerine çok hoş ve değişik ben ilk defa gördüm hoş olmuştu

abboşum , mobilyalarına bayıldım canım..
Rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin..
hadi yatak odasının resimlerini de ekle
merak ettim:CüvCüv:

abboşum , mobilyalarına bayıldım canım..
Rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin..
hadi yatak odasının resimlerini de ekle
merak ettim:CüvCüv:

saol kuzucummm benımm.. daha iyileri sana olsun insallah :Saruboceq:
yatak odam tepe mobilyanın elipso modeli valal onu cekmedim ne yalan solim netten bakarım die :) onunda kremı yokmus ama ben krem istedım die yapcaklardı yine içi kahve olcak ama hangi agac ne nedir ayrıntısını bılmıyorum :) oda yine spor klasık almadım .. du bakım tepe home web sitesinee bulunca size ya lınk atarım yada gonderırım :)

canım çok iyi yapmışsın spor almakla
10 yıl sonra klasik alırsınız:lepi:
ben netten bulamadım yatak odasının modelinikaydirigubbakcemile2
yatak kısmı nasıl alçak ve geniş mişakkıdı
ben alçak ve geniş istiyorum da:asigim:

hmm bende bulamadım ama benzer varmı dıe bakınıyodum netten :) katalog istedık vermediler musteriye vermıyoruz dediler ( karyola kısmını diosun sanırım ? benım ablamınkı senın dedınden guzel duruyor ama alısıncaya kadar hep kalkarken dizini bacagını vurmustu alısıncaya kadar birazcık bacakalrında morluklar olacak emın ol canım tepenın karyolaları çıkmıs yenı aynı mesela yatasın bazaları varya aynen öle bölmeli guzeldi ama 4e bolmusler sole 2li filan olsa neyse diceksin esya koymak için ... ayrıca ucretsiz naklıye ve montoj biz eskısehırdne aldık golcuge gidicek... dusunursen canım tepe derim sonucta adı var marka :1closedeyes: :1hug: yerimseniben yerimseniben

http://www.tepehome.com.tr/urundetay.aspx?urun=4244
komodin ve sifonsiyerin tutupta acma yerleri bununkıne benziır rengide krem bu sarı yaws :) böle yapim bare :)) birde kenarları mat metal renginde biraz kalınca cizikleri var
http://www.tepehome.com.tr/urundetay.aspx?urun=4396
benımkısı 5kapaklı ortası ortası boydan aynalı .. kapak acma yerleri gomme tutma ve yine mat metal rengınde ... yine mat metal renkli biraz kalınca cizikleri gardoropu biraz buyuk kareler halınde kesik kesik cevreliyor ... pek anlatamadım sanırım :)))
http://www.tepehome.com.tr/urundetay.aspx?urun=3006
karyolamda buna benzior yine yatak bas ucu mat metal renkli ciziklerden ölee bişi işte

kuzucummm ben şimdi çıkıyorum ortaokuldan kankalarım bize iftara gelcekler öncee şölee bi evi elden gecirim sonra mutfaga gircem yerimseniben yarına ancak goruszz sanrımm... optumm kocamannn canımcımmmm... a.s. kaydirigubbakcemile5

kızlar az önce arçelik bayisinde çalışan bir arkadaşımla görüştüm.Sabah size sorduğum soruları onada sordum.Vardığım sonuç şu.

buzdolabı no frost almaya karar verdim.Tek sebeb A sınıfı olması

bulaşık makinasında fazla programa gerek yok dedi arkadaşım.A sınıfı + tuz/parlatıcı göstergesi olması yeterli dedi.O yüzden bulaşık makinam 2 programlı kalıyor

fırında multifonksiyonlu bi fırına gerek yok dedi.Elektro fanlı bir fırın ısıyı tüm fırının içerisine yaydığı için yemeğin kurumaması ve lezzeti için yeterli dedi.Multifonksiyonluda mesela yemek pişerken fırına döküldüğünde otomatik olarak fırının kapanma ayarı varmış.Bu ve bunun gibi ufak tefek özellikler benim için gereksiz olduğundan elektro fanlı bir fırın almaya kararım değişmesi.Fırınımda yine A sınıfı

Çamaşır makinamı değiştirmeyi düşünmüyorum zaten.

Bu ay içerisinde beyaz eşyalarımı almayı düşünüyorum.Hayırlısı bakalım

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Aşk OLsun

Pastammmm nerdeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu Gün Benim doğummmm Günümmmm
:sm_cool: :teytey: :dance:

laa pastayı sen alcan bız hedıye alcezz ne ıstersın ne alam sana bı sakız yeter mı
ıyıkı doğdun bıtanemmm kıskananlar catlasın haa senın herf ne almıs napmıss yada o daha muhım

cnm hangi marka alıcaksın beyaz eşyalarını
biz de bu ay içerinde bi terslik çıkmazsa Bosch dan almayı düşünüyoruz beyaz eşyalarımızı
buzdolabı , çamaşır ve bulaşık makinesini.
fırını hepsi birden ağır gelir diye sonraya bıraktık
alacağımız modelleri belirledik
buzdolabım no frost , çamaşır makinem 1000 devir 7 kg , bulaşık makinemse 4 prglı

turuncucum gümüş renkmi alıcaksın cnm
ben kararsız kalmıştım sonradan gümüşe döndüm :))

laa pastayı sen alcan bız hedıye alcezz ne ıstersın ne alam sana bı sakız yeter mı
ıyıkı doğdun bıtanemmm kıskananlar catlasın haa senın herf ne almıs napmıss yada o daha muhım

canım kardeşimin adına bir mektup yollamış sabah uyanır uyanmaz verdi kardeşim. okudum sonra telefon açtı konuştuk balımla...
ama şimdilik bişiy yok beklemedeyim bakalımm :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…