2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım benimkinin markası bosch.
buzdolabı + fırın + bul.mak + ç.mak toplam 4000 ytl ediyor

Ben gümüş modellerin yüzeyine elimi dokundurdumda pek hoşuma gitmedi doğrusu.Şimdi hadi neysede ilerde çocuk olduğunda elinde oyuncakla makinaya çarptığında çizik çizik olacak.Satıcıyada fikrini sorduğumda gümüş renklilerde çok fazla şikayet olduğunu o yüzden beyaz seçmemi tavsiye etti.

Cnm alacağın beyaz eşyaların ürün kodlarını yazabilirmisin ?
off bnm de gümüş/beyaz konusunda kafam çok karışıyor
hem çok zevkli hemde çok zor muş eşya alması

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Aşk OLsun

Pastammmm nerdeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu Gün Benim doğummmm Günümmmm
:sm_cool: :teytey: :dance:

tatlımmmmmmmm mutttttluuuuuuuu yıllaaaaaaaaarrr sanaaaaaaa ,,,, iykiiiiiiiiiiiii dogdunnnnnnn iykiiiiiii dogdunnnn mutluuuuuuuuuu yıllaaaarrrrrrrrr sanaaaa canıkommmm sevdıklerınle beraber bir omur yasaman dilegyleee tatlıımmm optummm kocamannnnn :içelim: :içelim: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 a.s. :1hug:

ohhhh doğum günü şarkımda geldii daha ne isterim dimiii Şeniz çok teşekkür ederim canımmm:sm_cool:

gunaydınnnn çirkınlerrr
sabaha kotu basladım burnum kanadıı :bbo: neden bılmıyomm offf neyse
akşam gıttımm eve pc daha gelmemıs o gelmemıs ama benımkıler geldı -tatlicadiarzu- delırdım gıttım mağazaya en gec yarın(bugun)gelmezse asla yollamayın dedım ıstemez bu ne yaa bı haftadr beklıyoruz kız bana ne derse beğnırsınzı ayy geldı ama bız yollamadık yarın yada carsamba ıstersenız yollarız gerızekalı yaa saff ben nıye gıttım oraaya hemen gelsın dıye allam sen sabır akşama ıftardan sonra ıns gelcekk yerimseniben

bu gün açılışı ben yapim barii
GÜNAYDIN MİLLETT
Uyanın hadii topik sessiz kalmışş
herkese mutlu günler diliyorum..

Cnm alacağın beyaz eşyaların ürün kodlarını yazabilirmisin ?
off bnm de gümüş/beyaz konusunda kafam çok karışıyor
hem çok zevkli hemde çok zor muş eşya alması

canım bedne bidahaki ay alacagım beyaz eşyalarımı.. ve ben gümş düşünüyorum .. evet gümüşlerde dokunuca leke gibi kalıyo ama görüntüsü beyaza göre daha hoş bence.. temiz tutarım noalcak

hayırlı sabahlar...iyi çalışmalar kızlar yerimseniben

kızlar dün annem babamla konuşmuş turuncu beyaz eşya almak istiyor ne dersin diye.Babamda ben bu yaşta kızımın bu kadar borca girmesine göz yumamam ,ben alırım beyaz eşyasını demiş.:asigimcanım benim)
Turuncu kendi parası ile ufak tefek eksikliklerini gidersin düğüne kadar,diğer büyük şeylere karışmasın demiş Şeniz..İşte böyle kızlar.Beyaz eşyayı bikaç ay ertelemek zorundayım ama en azından alacağım modeller belli :1rolleyes:

Modemi falan hazırladınmı bacım ?

Ohhh ohhh hadi yine iyisin TuRuNCu sırnaşık şey Artık rahat rahat kalan eksiklerini giderebilirsin kuzum. Hayırlı olsun hihoyyyt

elısaa ağır ol kızm ben varım ustunde bakk :jeyyar:
turuncu ohh anamm şans bu olsa gerek ben herseyı kendım alcam babam sadece yaatk odamı alır bıde bılezıkler alır daa nolsunn
modem hazr laa

kızlar günaydın burcuözge dün giremedşim sayfaya canım geçmiş ama olsun doğum günün kutlu olsun...Nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah

kızlar kredi kartıyla alışveriş yapınca işlem iptal edilince kaç gün içinde hesaba geçer bilen var mı.Çok bela bir yerden alışveriş yaptım ve aldım ağzımın payını.Şikayet edince iptal ettiler.Ama param geçmedi hesaba dün iptal etmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…