2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

elısaa ağır ol kızm ben varım ustunde bakk :jeyyar:
turuncu ohh anamm şans bu olsa gerek ben herseyı kendım alcam babam sadece yaatk odamı alır bıde bılezıkler alır daa nolsunn
modem hazr laa

canım benim babamda beyaz eşyayı ve yatak odasını alıyor sadece.Biliyorsun bilezikleri ben kendim almıştım.Yani seninkiyle aynı sayılır.Bilezik yerine beyaz eşya yerimseniben
Akşam nete gelmiyorum ama kesin kaynatırsınız siz artık.Modemde hazırsa kimse tutamaz artık seni :lepi:

canım bende 2 kere oldu öyle..Sipariş iptalin ne zaman oldu ?
Banka ile irtibata geçtin mi ?

günaydııııınnnnna.s.a.s.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Aşk OLsun

Pastammmm nerdeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu Gün Benim doğummmm Günümmmm
:sm_cool: :teytey: :dance:

canım iyi ki doğdun iyi ki varsınnn:1hug: sevdiklerinle nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun şekerimm:1hug:

iştee pastayı getirdim bennngamyoncuiremsu

Ayy canım hala ürünü göndermediler mi sana kıyamam yaaa. Vallahi ben netten sadece havale ile alısveris yaptıgım icin o detayı bilmiyorum kuzum fisfisfis

turuncum gözün aydın canım:lepi: hayırlısı olsun inşallah

turuncu orası kesın kımse tuttamaz benıı
ama sız benı dellrtceksınzı haa surekıl düğn hazrlığı benım konum deıl yaa uff sıkılıyomm akşam nevresımcıye gıttımm 150 ytl alcamm onu

Böcüğüm topic başlığı seneye yaza evlenecekler olunca haliyle konu da düğün oluyor ama :sm_confused:

Durun ben şimdi konuyu değiştireyim o halde:
KIzlar acccaaaayip saçım dökülüyor bu ara yaa senağlama Vallahi kel kalacagım yakında diye korkar oldum senağlama Ramazan geçer geçmez ilk işim doktora gidip bir kan tahlili yaptırmak olacak ama o zamana kadar ne yapsam ki fisfisfis Badem yagı sürmeye basladım geçen gün. Bir ara çam terebentin kullandım ama bir işe yaramadı. Bir de saçlarım çık uzadı. Hafif kırıklarını da aldıracagım persembe günü. Hem bu sayede cansız bölümler de biraz gitmiş olur
senağlama senağlama senağlama Ne yapacağım ben (((

canım geçen sene saçlarım avuç avuç dökülüyordu.1 yıldır bioxcin şampuan kullanıyorum ve saçlarımda gözle görülür derecede dökülme azaldı.Hiç abartmıyorum bak eskiden 50 tel dökülürken şimdi tarakta sadece 10 tel falan oluyor.Çok az yani.Tavsiye ederim yerimseniben

canım kestirmeni tavsiye ederim.Benim saçlarım çok uzamıştı uzun süre de kestirmemiştim kestirince ohh be dedim yani şimdi düğüne kadar sağlıklı uzar sen de vakit kaybetmeden kırıkları aldır bakalım ne olacak

dün oldu canım .Bugün ekstremde görebileceğimi söylediler.Dün bankayı aradım bugün belli olacağını söyledi onlarda bugün tekrar ararım.Senin nasıl oldu?

canım iki siparişimde farklı sitelerden oldu.İkisindede sitede olan nevresim takımını sipariş ettim ama daha sonra ürünün ellerinde kalmadığını söylediler.Bende para iadesi istedim.
1 hafta içerisinde ilk siparişimde iadem oldu.
Bide bu ay vardı.Onuda bugün bankaya gidip soracağım iadesinin olup olmadığını yerimseniben

evet bak ben saçlarımı uclarından kestire kestire canlandırdım geri.Bide bioxcin kullandım tabi

Tamam kızlar, zaten perşembe günü kestireceğim kırıklarımı. Bir de bioxin deneyeyim o halde.... Psikolojim çok bozuldu yaaa senağlama

Bu bioxcin şampuanı sadece eczaneleden alabiliyoruz sanırım değil mi TuRuNCum :uhm:

Evet canım sadece eczanelerde satılıyor.
Ama en az 6 ay kullanmalısın.Benim saçlarım az olduğundan bi şişe 3-4 ay rahat gidiyordu.
2 günde bi mutlaka yıka bide bütçen elveriyorsa bioxcin serum al.Ben pahalı diye almamıştım ama yakın zamanda alacağım

Napalım mecbur kullanacağız. Serumu kullanıp da sonuc alamayan birkaç arkadasım olmuştu, o nedenle seruma karsı biraz temkinliyim :1ninca: Bakalım bir de aktara gideceğim, yağlardan bir karısım yapsın versin. Onlar da işe yarayabiliyor...

kızlar bugün 8 ay 7 günümüz kaldı ama ben annemi ne yapacağımı bilmiyorum.Ya dün dizide kızı evlenecek diye üzülüyordu anne baba kızları uzağa gidecekmiş annem başladı ağlmaya çok endişeliyim onun üzülmesine dayanamıyorum benim için de zor o üzüldükçe içim yanıyorsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…