elısaa ağır ol kızm ben varım ustunde bakk :jeyyar:
turuncu ohh anamm şans bu olsa gerek ben herseyı kendım alcam babam sadece yaatk odamı alır bıde bılezıkler alır daa nolsunn
modem hazr laa
kızlar kredi kartıyla alışveriş yapınca işlem iptal edilince kaç gün içinde hesaba geçer bilen var mı.Çok bela bir yerden alışveriş yaptım ve aldım ağzımın payını.Şikayet edince iptal ettiler.Ama param geçmedi hesaba dün iptal etmişler
Ohhh ohhh hadi yine iyisin TuRuNCu sırnaşık şey Artık rahat rahat kalan eksiklerini giderebilirsin kuzum. Hayırlı olsun hihoyyyt
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Aşk OLsun
Pastammmm nerdeeeeeeeeeeeeeeeee
Bu Gün Benim doğummmm Günümmmm :sm_cool: :teytey: :dance:
kızlar kredi kartıyla alışveriş yapınca işlem iptal edilince kaç gün içinde hesaba geçer bilen var mı.Çok bela bir yerden alışveriş yaptım ve aldım ağzımın payını.Şikayet edince iptal ettiler.Ama param geçmedi hesaba dün iptal etmişler
hayırlı sabahlar...iyi çalışmalar kızlar yerimseniben
kızlar dün annem babamla konuşmuş turuncu beyaz eşya almak istiyor ne dersin diye.Babamda ben bu yaşta kızımın bu kadar borca girmesine göz yumamam ,ben alırım beyaz eşyasını demiş.:asigimcanım benim)
Turuncu kendi parası ile ufak tefek eksikliklerini gidersin düğüne kadar,diğer büyük şeylere karışmasın demiş Şeniz..İşte böyle kızlar.Beyaz eşyayı bikaç ay ertelemek zorundayım ama en azından alacağım modeller belli :1rolleyes:
turuncu orası kesın kımse tuttamaz benıı
ama sız benı dellrtceksınzı haa surekıl düğn hazrlığı benım konum deıl yaa uff sıkılıyomm akşam nevresımcıye gıttımm 150 ytl alcamm onu
canım bende 2 kere oldu öyle..Sipariş iptalin ne zaman oldu ?
Banka ile irtibata geçtin mi ?
Durun ben şimdi konuyu değiştireyim o halde:
KIzlar acccaaaayip saçım dökülüyor bu ara yaa senağlama Vallahi kel kalacagım yakında diye korkar oldum senağlama Ramazan geçer geçmez ilk işim doktora gidip bir kan tahlili yaptırmak olacak ama o zamana kadar ne yapsam ki fisfisfis Badem yagı sürmeye basladım geçen gün. Bir ara çam terebentin kullandım ama bir işe yaramadı. Bir de saçlarım çık uzadı. Hafif kırıklarını da aldıracagım persembe günü. Hem bu sayede cansız bölümler de biraz gitmiş olur
senağlama senağlama senağlama Ne yapacağım ben(((
Durun ben şimdi konuyu değiştireyim o halde:
KIzlar acccaaaayip saçım dökülüyor bu ara yaa senağlama Vallahi kel kalacagım yakında diye korkar oldum senağlama Ramazan geçer geçmez ilk işim doktora gidip bir kan tahlili yaptırmak olacak ama o zamana kadar ne yapsam ki fisfisfis Badem yagı sürmeye basladım geçen gün. Bir ara çam terebentin kullandım ama bir işe yaramadı. Bir de saçlarım çık uzadı. Hafif kırıklarını da aldıracagım persembe günü. Hem bu sayede cansız bölümler de biraz gitmiş olur
senağlama senağlama senağlama Ne yapacağım ben(((
dün oldu canım .Bugün ekstremde görebileceğimi söylediler.Dün bankayı aradım bugün belli olacağını söyledi onlarda bugün tekrar ararım.Senin nasıl oldu?
canım kestirmeni tavsiye ederim.Benim saçlarım çok uzamıştı uzun süre de kestirmemiştim kestirince ohh be dedim yani şimdi düğüne kadar sağlıklı uzar sen de vakit kaybetmeden kırıkları aldır bakalım ne olacak
Bu bioxcin şampuanı sadece eczaneleden alabiliyoruz sanırım değil mi TuRuNCum :uhm:
Evet canım sadece eczanelerde satılıyor.
Ama en az 6 ay kullanmalısın.Benim saçlarım az olduğundan bi şişe 3-4 ay rahat gidiyordu.
2 günde bi mutlaka yıka bide bütçen elveriyorsa bioxcin serum al.Ben pahalı diye almamıştım ama yakın zamanda alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?