- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kızlar bugün 8 ay 7 günümüz kaldı ama ben annemi ne yapacağımı bilmiyorum.Ya dün dizide kızı evlenecek diye üzülüyordu anne baba kızları uzağa gidecekmiş annem başladı ağlmaya çok endişeliyim onun üzülmesine dayanamıyorum benim için de zor o üzüldükçe içim yanıyorsenağlama
Kızlar bileziklerden bahsedilmiş geçen sayfalarda
aldınızmı bileziklerinizi ?
kaçar tane alabildiniz fıstıklar ?
Kızlar bileziklerden bahsedilmiş geçen sayfalarda
aldınızmı bileziklerinizi ?
kaçar tane alabildiniz fıstıklar ?
Ay bilezik olayını ben de anlamadım, siz neden aldınız bilezik fisfisfis Hiç sevmiyorum bilezik yaa, o nedenle hic kendime bilezik alayım diye düşünmedim ama bir iki tane almakta fayda var tabi haklısınız. Ancak şu çeyiz telaşında, bir sürü masraf çıkarken bir de bileziğe para verir miyim bilmiyorum doğrusu. Bu arada Böcük misal senin dediğin bilezikler ne kadar? 3 lü burmadır, kelepçedir. Hiç olmadı birini alsam koysam ben de :bbo:
canım ben 3 yıldır çalışıyorum.Paramı harcamamk için altına yatırım yaptım.Daha sonra çeyiz için lazım olursa bozdururum diye düşünüyordum.Ama çok şükür çalışmaya devam ettiğim için iyi kötü alıyorum çeyizimi ve bozdurma ihtiyacım yok.Annemler kendi adlarına düğünde takacaklar o bilezikleri bana.Babam beyaz eşyayı ve yatak odasını almasaydı ben bozdurup alayım diyordum ama artık onada gerek kalmadı.Bileziği koluma takmak için değil yatırım yapmak için aldım yani..Anlatabildim mi canım ?a.s.
kızlar gelınlık ıcın bustıyer alacakmısınızzzzzz
kızlar davetıyem nasıl
kızlar davetıyem nasıl
bilmem ki :sm_confused:.Daha 10 ay var :1rolleyes:
Canım çok hoşmuş davetiyen..yerimseniben
Kızz melih kim ?Seninki erdem değilmiydi :teytey:
Bence çok kibar ve şık duruyor yerimseniben
Allahım biz sene yaza evlenecek olan gelinlere de nasip et davetiye bakacağımız günleri.... Amiiiin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?