2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Bence çok kibar ve şık duruyor yerimseniben

Allahım biz sene yaza evlenecek olan gelinlere de nasip et davetiye bakacağımız günleri.... Amiiiin :Saruboceq:

amın ınsallah cnm o gunler yakın merak etmeyın sayılı gunler cabuk gecıoooo

bılezık olayıda erdemler 5 adana burması almıslar annemle babamda ıkı bılezık takacak

ben kendım begendım
bırı bunun gıbı bole taslı duz bırıde sole

ay bana bır set almıslar babaannem bıle takmazz o kadar ıgrenc sapsarıııııı bana sormadan gıdıp almıslar degıstırmıolardaaaa ıgrenc ınsanlarrr ınsan bır sorar yaaaaaaaaa bak gene sınırlendım

:))
alsınlar boşverrr sen gider değiştirirsin :)
benim koydugum resim çok sarı nette resim bulamadım benim aldıgım öyle değil buarada :):)))

Ayy canım senin işin de ne zor yaaa. Allah yardımcın olsun valla ama sen sinirlenme sakin ol, oh olsun oğullarını aldın işte kaydirigubbakcemile3

ya zaman gectıkden sonra degıstırmezler ustune para ekleme yaparsak olur oda tuzlu olur bızım ıcınnn

ama şuda var bizlerde set tarzı düğünde takıalcak altınları gelinle kayınvalide beraber çıkıp alıyor kız ne begenirse o.. haklısın kızmakta doğru değiştirirken işçiliği varya zararına bozduracaksın ozaman

bana 5 adana burması takılacaktı son gunler degıstrılım lafı gecmeye basladı 12 gramdan 8 tane takalım daha gosterıslı olur dıyorlardı erdem az once agzından kacırdı megersem kardesı var ıkı tane 8 tanen olunca 6 sını anası babası takacak 2 taneyıde kardeslerı almıs gozukecektı kurnazlar para harcamamak ıcın bende degıstırmedım bunun bole olacagını bıldııgım ıcın ıyı etmısmıyım

canım annen ne diyor bütün bu olanlara ?

dekiii fazla görünsün istiyorsanız birkaç tane daha ekleyin değiştirmeyin:) de espiriylee bu şekilde.. değişme tabiki kardeşlerde bilezik takmak istiyolarsa alıp taksınlar.. :lepi:

canım annen ne diyor bütün bu olanlara ?

annem ne desın garıbım sımdı bırsey dese benım huzurumu bozacaklar dıye cekıono bırsey dıyemıoooooo cok pısmanım cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gerıde donemıyorummmmm cok cırkın bır aıle bunlarrrrr yemın edıyorum bıktırdılar bakmayın bole olduguma ben gıderım pahalı secerım dıye herseyı kendı kafalarına gore alıolar delırecemmmmmm

mızmızcım sen eğer nişanlından memnunsan bu sorunlar hallolur .. bunlar yüzünden pişmanlık duyma sevdiginin görüşleri önemli.. demekki bu ailede böyle böyle yetştirilmiş böyle görmüşlerr

dekiii fazla görünsün istiyorsanız birkaç tane daha ekleyin değiştirmeyin:) de espiriylee bu şekilde.. değişme tabiki kardeşlerde bilezik takmak istiyolarsa alıp taksınlar.. :lepi:

benım anam babam su gosterdıgım bılezıklerı takacaklar ya laf edıolar onlar kotu dıye kendılerıde kurnazlık yapıooooo ınadına degıstırmedım kuyumcuda aynen ole dedı fazla tak deger bu kıza dedı ama bunlar o kadar garıplerkıııııııı yemın edıyorum onceden bole oldukları bılsem asal gırısmezdım bu ısı sımdı cok pısmanım cok gerıde donemem:çok üzgünüm:

ayy sen anlatırken ben burda delirdim inan..Nişanlın hiç mi destek çıkmıyor güzelim yaa

Canım nişanlın birşey demiyor mu bu duruma? Yani sonuçta o evde sen ve nişanlın oturacaksınız. İnsan müstakbel eşi ile seçmek ister bir ömür kullanacağı eşyalarını. Bence nişanlının da biraz aktif olup duruma müdahale etmesi lazım klava:

az once netten bu sıze gosterdıgım bılezıklerı onada gosterdım oda sordu nıye degıstırmedın o bılezıklerı dedı bende annen uzerımden gosterıs yapacaktı ızın vermedım en nefret ettıgım sey oldugunu bılıyorsun dedım ya kardeslerım de taksın dıye ole yapacaktık dedı ıyı kızdım bana kufurlerı saydı ve gıtttı kendısı annem 700 mılyonluk takıma surat etmıs sozde eder cunku onu alacak durumuz yok hemde pesın ama annem gıttı bılezıgını bozdurdu aldı erdemde ınat almıs o takımı annem surat ettı dıye ben bu bılezık ısınde ınat ettım dedım sen nasıl ınat edersın dıye kufur saydı sende yaptın dedım gene saygısızca kufurler ettı cıktı gıttı cok pısmanım kızlar yemın edıyorum donmeyı o kadar cok ıstıyorum kııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…