evet melıh yazıo matbacıda orda yls yazıo dıye begendım bırde erdem yazsaydı tam super olacaktı ama kaydirigubbakcemile2
Bence çok kibar ve şık duruyor yerimseniben
Allahım biz sene yaza evlenecek olan gelinlere de nasip et davetiye bakacağımız günleri.... Amiiiin :Saruboceq:
:roflol: Allah hayrını versin kıs.Bende davetiyeler basıldı sandım sırnaşık şey
kız davetıyeler basıldıııııııı dagıtılıo bıle cnm bu netten ornek koyuyum dedım resmını cekmek zor geldıdeeeeee aynısı ısteee
ay bana bır set almıslar babaannem bıle takmazz o kadar ıgrenc sapsarıııııı bana sormadan gıdıp almıslar degıstırmıolardaaaa ıgrenc ınsanlarrr ınsan bır sorar yaaaaaaaaa bak gene sınırlendım
:))
alsınlar boşverrr sen gider değiştirirsin :)
benim koydugum resim çok sarı nette resim bulamadım benim aldıgım öyle değil buarada :):)))
19 gun kaldı kızlar benımmmmmm zaman cok cabuk gecıoooooooo ama ben hazır deılım daha
ya zaman gectıkden sonra degıstırmezler ustune para ekleme yaparsak olur oda tuzlu olur bızım ıcınnn
ama şuda var bizlerde set tarzı düğünde takıalcak altınları gelinle kayınvalide beraber çıkıp alıyor kız ne begenirse o.. haklısın kızmakta doğru değiştirirken işçiliği varya zararına bozduracaksın ozaman
ay bana bır set almıslar babaannem bıle takmazz o kadar ıgrenc sapsarıııııı bana sormadan gıdıp almıslar degıstırmıolardaaaa ıgrenc ınsanlarrr ınsan bır sorar yaaaaaaaaa bak gene sınırlendım
bana 5 adana burması takılacaktı son gunler degıstrılım lafı gecmeye basladı 12 gramdan 8 tane takalım daha gosterıslı olur dıyorlardı erdem az once agzından kacırdı megersem kardesı var ıkı tane 8 tanen olunca 6 sını anası babası takacak 2 taneyıde kardeslerı almıs gozukecektı kurnazlar para harcamamak ıcın bende degıstırmedım bunun bole olacagını bıldııgım ıcın ıyı etmısmıyım
canım annen ne diyor bütün bu olanlara ?
dekiii fazla görünsün istiyorsanız birkaç tane daha ekleyin değiştirmeyin:) de espiriylee bu şekilde.. değişme tabiki kardeşlerde bilezik takmak istiyolarsa alıp taksınlar.. :lepi:
annem ne desın garıbım sımdı bırsey dese benım huzurumu bozacaklar dıye cekıono bırsey dıyemıoooooo cok pısmanım cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gerıde donemıyorummmmm cok cırkın bır aıle bunlarrrrr yemın edıyorum bıktırdılar bakmayın bole olduguma ben gıderım pahalı secerım dıye herseyı kendı kafalarına gore alıolar delırecemmmmmm
annem ne desın garıbım sımdı bırsey dese benım huzurumu bozacaklar dıye cekıono bırsey dıyemıoooooo cok pısmanım cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gerıde donemıyorummmmm cok cırkın bır aıle bunlarrrrr yemın edıyorum bıktırdılar bakmayın bole olduguma ben gıderım pahalı secerım dıye herseyı kendı kafalarına gore alıolar delırecemmmmmm
mızmızcım sen eğer nişanlından memnunsan bu sorunlar hallolur .. bunlar yüzünden pişmanlık duyma sevdiginin görüşleri önemli.. demekki bu ailede böyle böyle yetştirilmiş böyle görmüşlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?