canım senin hesabına göre en güzel evliliğin ömrü bile 10 yılı geçmez CADIARZU
Yuva kuracaksak sinirlerimize ve anlamsız inatçılığımıza bi notka koyup saygı çerçevesinde birbirimizi anlamamız gerekir.
İnadım inat diye devam edersek o yuvada huzur kalır mı ?Alttan almayı bilmeyi,yeri gelince haklı dahi olsan susmayı bileceksin ki huzurun olsun.
kizlar neyse mizmi gitti konuyu kapatalim rabbim onun hakkinda hayirlisini versin.
Bu arada dugun gunleriniz bellimi benim dugunum ekim ayindaydi bazi nedenlerden dolayi 2009a ertlendi.
hayırlısı olsun canım..Benimde düğünüm bu sene olacaktı ama kısmet olmadı.
2009 temmuz geliniyim ben inşallah :asigim:
kızlar benım butun ceyız bıttı sayılır. mobılyaları bu ay alıcaktık dugun olmadıgı ıcın almadık nasıpse mart ayında alıcaz artık :)
sımdı kendıme calısıorum gayrı borcum falanda kalmadı.ohhh
canım çok teşekkür ederimmmmmmmmŞenizkızlar günaydın burcuözge dün giremedşim sayfaya canım geçmiş ama olsun doğum günün kutlu olsun...Nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah
günaydııııınnnnn.
canım iyi ki doğdun iyi ki varsınnn:1hug: sevdiklerinle nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun şekerimm:1hug:
canımmm çok teşekkür ederimmm :1hug:
iştee pastayı getirdim bennngamyoncuiremsu
Merhaba canım.hayırlı olsun.darısı başıma inşallah.hayırlısıyla tabi.elbette erken razervasyon iyidir.önden bi kaporo verirsiniz.canım ben hepa filtreli süpürgeleri bilmiyorum ancak kendi evime su filtreli almayı düşünüyorum.çünkü alerjik durumum var.bu süpürgelerin arkasından çıkan o koku ve görünmeyen tozlar benim boğazımı mahvediyor.en iyisi suya geçmesi tozun bence a.s
cok hastayımmmmmmmmmmmm yaaaaaa bennnnnnnnn
bende 2009 nisan ayı dıor babam bende 3mayıs ıstıorum bayramda sölucem ıkı babamada ıstedıgım zamanda olsun dıe bakalım hayırlısı gec olsun guc olmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?