Burhaniye Canım bende aaa ne kadar yakınmışız:lepi:
Burhaniye Canım bende aaa ne kadar yakınmışız:lepi:
O çivi gibi soğuk denizini özledim evlenince eşimle mutlaka gelicem oraya.
düz lisemi ticaret lisesi mezunuyum bende biraz daha karıştırırsak akraba çıkcas kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 süper lise -tatlicadiarzu- ama dönemlerimiz farklı zaten sanırsam canım 81 liyim benCADIARZU
merhaba canım benim halam da ören öğretmenler mahallesinde ıturdu bir süre ben çok özledim oraları perleyi her gördüğümde aklıma geliyordu hasretimsenağlama şimdi sen de varsın.a.s O çivi gibi soğuk denizini özledim evlenince eşimle mutlaka gelicem oraya.
gelin gelinhihoyyyt ben de buraları nasıl bırakıp gidicem istanbula bilmemmm:çok üzgünüm:
gelin gelinhihoyyyt ben de buraları nasıl bırakıp gidicem istanbula bilmemmm:çok üzgünüm:
olsun canım gel sen .Ttaile gideriz biz de..Bu arad bir nevresim resmi ekledim arka sayfada kaldı bakın tamam mı bayıldım bennn:sm_cool:
canım ya buralara bi kere alıştınmı kopmak zor ama sevdiğin içinde değer dimi :asigim:ben hep burda kalıcam bu yüzden neşeleyim birazcık
olsun canım gel sen .Ttaile gideriz biz de..Bu arad bir nevresim resmi ekledim arka sayfada kaldı bakın tamam mı bayıldım bennn:sm_cool:
eweett:lepi: ne güzel çok sevindim senin adına canıma.s her yaz gelicem ama ben de:sm_cool:
yaz kış bayram hep gel canım sen :teytey:
eeeeeeeeee kızlar düğün net tarihleri belli oldumu bizim hala değil haziran sonu temmuz başı ama hangisiii fisfisfis
canım benim düğün tarihim belli 23 mayıs:asigim: bu hafatsonu düğün salonunu tutucaz (Umarım tabi pazar günü kpss sınavım var da 14:30 da çıkınca bayram alışverişi düğün slaonu nasıl yetiştiririz bilmiyorum)-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?