merhaba kızlarben de hazıran sonunda evlenıcem buyuk ıhtımalle 28 hazıranda olur ama bıraz one yada bıraz daha ılerıye atılabılır tabı bellı de olmaz. daha cok var ama bazen sımdıden heyecanlanıyorum. nişanımda kurban bayramından sonra olacak Allah nasip ederse...
hadi yaa ben de istanbula gelin geliceeemkaydirigubbakcemile3
balıkesir merkez mi canım:uhm:
gelin gelinhihoyyyt ben de buraları nasıl bırakıp gidicem istanbula bilmemmm:çok üzgünüm:
gunaydınnnnnn
la gunlerdır burayı arıyom bee alla alla :uhm:
neyseee nasılsınzı kızlar hıc görusemıyoz evıme net bağlandı ceyızlerımı gosterdım ark bıle oldu ama bızm topıcten kımse yookk :çok üzgünüm:
gunaydın kızzzz
kız ceyızlerını bende gormek ıstıom ne olur ne olur:Saruboceq:
gostertırm anam nolcekk sankı valla bıkac ark gosterdımmm ama cok yoruldummm yerlerı yerlestırırıken faaln zaten sadece odamda bulunanları gostermıstım pıkeler tencere yemek takımım faln bızım maynak karılarr baksana merk etmıyoo turuncu alev sıcell burcu perle sıze dıyorummmm :dilcikar: :dilcikar:
ben şahsen merak ediyorum vallahiii sırnaşık şey
baksana böcük paylaşım azaldı bu günlerde... senağlama
teşekkur ederım allah hepımıze hayırlısını nasıp etsın. 28 hazıranı da ben kendım dıyorum. nısan dıyolardı onlar ama ben hazıran dedım tamam dedıler. 28 ı uygun oluyo dedım okullar bıtıyo fılan ıyı olur yanı bakalım. sızde ısteme olayı olmadı dımı. ne zaman dusunuyosunuz nişanı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?