2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ya kızlar niye kimse gelmedi bugün hiç buraya hepinize ne oldu?Neyse 1 saat kaldı çıkmama iyi akşamlar hepinize

slm kızlar ben geldim:) biras uzun sürdü ayrılık bu sefer ama bi kaç girebilecem:)
bende bugün karar werdim kısmet olursa 05/07/09 da ewlenmek istiorum... sadece ben karar werdim daha kimsenin haberi yok ama hahaha:) ztn tekli sayıları çok sewerim... 5-7-9 konusunda takıntım wardı... hatta 2005te tanışıp 2007de ewlenip 2009da çocuk yapmak istiyordum:)kısmet olmadı belki bu olur:)

bu arada giremediğim zmnlardaki yazıları okudum:)
mızmızcığım üzüldüm senin durumuna ama düğüne yaklaşırken gerginlikten olur böyle durumlar umarım ailesi sizin yaşayacağınız ilde deildir... herşey çok güsel olur ozmn sonuçta yılda kaç kez görürsünki... takma cnm düğünden sonra herşey yoluna girer sonuçta nişanlında gergin... ikiniz üstesinden gelirsiniz herşeyin...umarım en kısa sürede herşey istediin gibi olmaya başlar:)

burcucuğum geçmiş doğum günün kutlu olsun şekerim... kusura bakma yeni okudum ve öğrendim... yeni yaşın sana huzur sağlık mutluluk başarı para getirsin inşallah... sewdiklerinle mutlu bir ömür diliyorum sana... çoook öptüm tatlım...

ewt cnm iş hayatı bilg da ankda bırakıorum
ama bayramdan sora götüreceğim gittim yere inş
ozmn hergün yazarım ama bayrama kdr anca hftasonları

merhaba kızlar ben de hazıran sonunda evlenıcem buyuk ıhtımalle 28 hazıranda olur ama bıraz one yada bıraz daha ılerıye atılabılır tabı bellı de olmaz. daha cok var ama bazen sımdıden heyecanlanıyorum. nişanımda kurban bayramından sonra olacak Allah nasip ederse...

hayırlısı olsun cnm:) benimde daha ortada fol yok yumurta yok... ama ben karar werdim herkes adına kısmet olursa 5 temmuzda olsun istiorum:) hayırlısı neyse o olsun artık...

teşekkur ederım allah hepımıze hayırlısını nasıp etsın. 28 hazıranı da ben kendım dıyorum. nısan dıyolardı onlar ama ben hazıran dedım tamam dedıler. 28 ı uygun oluyo dedım okullar bıtıyo fılan ıyı olur yanı bakalım. sızde ısteme olayı olmadı dımı. ne zaman dusunuyosunuz nişanı?

gunaydınnnnnn
la gunlerdır burayı arıyom bee alla alla :uhm:
neyseee nasılsınzı kızlar hıc görusemıyoz evıme net bağlandı ceyızlerımı gosterdım ark bıle oldu ama bızm topıcten kımse yookk :çok üzgünüm:

hadi yaa ben de istanbula gelin geliceeemkaydirigubbakcemile3
balıkesir merkez mi canım:uhm:

yok cnm benımkısı susurluk göbel köyündenız hatta..ama yılda ıkı kez gıdıp gezıorum erdek göbel susurluk bandırma hep akraba dolu kızzhihoyyyt

gelin gelinhihoyyyt ben de buraları nasıl bırakıp gidicem istanbula bilmemmm:çok üzgünüm:

ahhh cnmmm benım annemde ordan gelın gelmıs ıstanbula sımdı ben gıdıorum oralara valla ben olsaydım orda yasayamazdım..cnm kucuk bı yerden buyuk yere alısması kolay oluyoda buyuk yerden kucuk yere alısması zor..uzme kendını buralarını cok seveceksın hatta donmek ıstemezsın merak etme..hehe..kaydirigubbakcemile2
ben ıstanbulumsuz olamam mesela..cok ısteyen oldu balıkesırden bursadan benı de ben ıstemedım

gunaydın kızzzz
kız ceyızlerını bende gormek ıstıom ne olur ne olur:Saruboceq:

gunaydın kızzzz
kız ceyızlerını bende gormek ıstıom ne olur ne olur:Saruboceq:

gostertırm anam nolcekk sankı valla bıkac ark gosterdımmm ama cok yoruldummm yerlerı yerlestırırıken faaln zaten sadece odamda bulunanları gostermıstım pıkeler tencere yemek takımım faln bızım maynak karılarr baksana merk etmıyoo turuncu alev sıcell burcu perle sıze dıyorummmm :dilcikar: :dilcikar:

ben şahsen merak ediyorum vallahiii sırnaşık şey
baksana böcük paylaşım azaldı bu günlerde... senağlama

ben şahsen merak ediyorum vallahiii sırnaşık şey
baksana böcük paylaşım azaldı bu günlerde... senağlama

evt benım olmadım bellı anam sızde canlanın azz resımlerını koyardım ama maalesef pcde dıjıtal fotomu sokcakk yer bulamadım yok galıbaa neysee akşamları acık olursanız gosterrırım cnm ne demekkk
ayrıca bugun cok kırıldım sebebını öğrenmek ıstersen yaza evlencekler bölumune bakk :çok üzgünüm:

yok cnm daha olmadı şubat düşünüoruz istemez söz nişan bi arada olsun uraşmayalım dioruz öle bakalım. bi bakımada acaba sözden bi kaç gün sora salonda nişan yapsammı diorum karar weremedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…