2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kapımdan dıycektım laa elım sürsmuş nolmuş sankı :dilcikar: bana bakk bıde bjk laf atasan sana ceyımı gostermemm haaa kaydirigubbakcemile

kapımdan dıycektım laa elım sürsmuş nolmuş sankı :dilcikar: bana bakk bıde bjk laf atasan sana ceyımı gostermemm haaa kaydirigubbakcemile

hahaytt işte bütün bjkliler böle şikebazsınız... kıskançsınız çekemiosunuz fbyi:CüvCüv:
oysa biz bjklileri seweriz kardeş takım deriz onlarla iyi geçiniriz ama siz öyle bencilsinizki -tatlicadiarzu-

kızlar katı meyve sıkacağı aldınızmı?
gereklimidir acaba almalı mıyım? hangisini önerirsiniz?

kız sen baya yanlış sey bıılıyon ha fblılerı turkıyedekı deıl dunyadakı hıcbır takım sevmez kardes olan takımlarda gs ıle bjkdır :dilcikar: kac kez fb macına gıttın nasıl juruldu bılnmı superlıgtan anlar msın ya uefa de bakem anlat madem mac muhabbetı acılmıss

bence öle fbliler hep bjklilere kardeş derler ama siz bizi dışlar kardeşiniz mardeşiniz deiliz dersiniz... ben sewerim çevremdeki bjklileri ama gslileri sewmem... anlaşamayız kaydirigubbakcemile
her ne kdr kabul etmesenizde bizim bjklilerle alıp weremediimiz yok... bizim takıştıımız gsliler... sonuçta siz bizi hep yenionuz... napalım bükemediimiz eli öpüozkaydirigubbakcemile2

bu arada böcükcüğün hayırdır sen pazarları takılmazdın hayrola... mesaimi war?

kızlar linenste yemek masası örtüsü dertsiz, her rengi war harikalar... ayrıca hem karesi hemde dikdörtgeni var sanırım yuvarlakta vardır ama emin değilim... çok canlı renkleri vardı çok beğendim ben... dikdörtgen olanların fiyatı-35-45 ytl idi....

slm kızlar bende haziranda düğün düşüüyorum erkek arkadasım subatta gelecek askerde....

bende aynen senin durumundayım cnm asker yolu bekliyorum... aşkım ocakta gelecek kısmetse de yazın ewlenecez... ben temmuz düşünüorum hayırlısı artık:asigim:

hala çıkmıyorr acaba yanlış adresi mi ekliyorsunuz foruma..O linkte fotoyu yükledikte sonra 3 tane alt alta adres çıkacak ya ortadakini kopyalayıp yapıştırın buraya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…