2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

slmlar benide aranıza alırmısınız?sevgilimle karar aldık mart-nisan gibi nişan ağustos eylül gibi düğün istiyoruz.fakat acelemi ediyoruz bilmiyorum.nasıl altından kalkarım bilmiyorum.kafam çok karışık.

h geldın
pekı bu bı kac ayda herseyı hazr edebılecek mısnız senın ceyıs tama m herhal

sadece alıncaklar var şubatta hepsini birden çıkartıcam kalanlar yemek takımı+günlükler çatal+kaşık+tabak+borcam+vitrin içi+yatak odası halısı+elektik süpürgesi diğerleri tamam.

sadece alıncaklar var şubatta hepsini birden çıkartıcam kalanlar yemek takımı+günlükler çatal+kaşık+tabak+borcam+vitrin içi+yatak odası halısı+elektik süpürgesi diğerleri tamam.

hemen evlenın ozmn beklemeye gerek yok benım eksığım anca 2010da bıter ozmna koca kalırsa ellerınde bana alırlar:çok üzgünüm:

şimdiye kadar hepsini ben yaptım bundan sonrada ben yapıcam.nişa zaten aile arasında bi yüzük öyle büyük istemiyoruz.ailemden hiç bişey istemiyorum düğünüme kadar ne gerekirse hepsini ben yapıcam bu sorumlıluğun altından kalkabilirmiyim bilmiyorum açıkcası

gelırn ıyısı daha bellı bı suren var cnm evı varsa gecımce daha kolay olur hadı hayrlısı demek sende benden once evlencen heesenağlama senağlama ooyy ben bu başımı nerelere vuram senağlama senağlama

hayırlısı canım sadece kendi aramızda aldığımız bir karar annem biraz daha bekle diyor.onun düşüncesi 2009 ramazan bayramından sonra yüzük 2010 haziran düğün.bizimde engelimiz yok seneye yapalım dedik bakalım

gunaydın kızlarr hepınız h geldınız
atamızı saygıyla anıyoruzz ruhu şaad olsun

sszzkk hıc bı fıkrım yok ama kare seklınde olanlar tercıhım yuvarlak masa sevmıyorum bıde yemek odası takımın varsa gerek yok dıe dusunuyorum

Cnm yemek masam olucak tabikdie mutfak icin orta yollu biseymi alsam yoksa pahali biseylermi baksam kiraciyim die aslinda orta yollu istiorum ama yinede kararsizim

Cnm yemek masam olucak tabikdie mutfak icin orta yollu biseymi alsam yoksa pahali biseylermi baksam kiraciyim die aslinda orta yollu istiorum ama yinede kararsizim

canım ben böle renkli sandalyeli kare cam masa alacağım.Tam istediğim model böle olmasada fikir olsun diye ekledim.Fiyatını bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…