cnm cok guzelmıs :)))
ama ben cam masa ıstemıorum .ahsap olsun ama orta yollumu yoksa pahalı guzel bıseymı alsam oyönden kararsızım
kıraya gıdıcem dıe cabuk yıpranır o yönden dusunuorum.
canım çok para dökmeye gerek yok diye düşünüyorum.Orta yollu bişey olsa yeter yerimseniben
h geldnız sıcel yasmın naparsınz
ben evde bı masa varsa ıkıncıye gerek yok derım bıde kıracıysanız ne gerek var benım fıkrım bu
Hoşbuldum böcük, valla nolsun iş güç çalışıpduruyoruz iste. Sen neler yapıyorsun
ben evde bı masa varsa ıkıncıye gerek yok derım bıde kıracıysanız ne gerek var benım fıkrım bu
bende işteyım nolsunn rahatsızım bıraz cok komık ama napım aklıma seyım geldıkce wcye gdııyom yaa hastalık oldu son gunlerde baya bı samımı olduk wc ıle sızce neden yaa allah allah :uhm:
iyiyim canım napalım işteyiz pazartesi yoğunluğu
geçmiş olsun canım üşüttün herhalde dikkat et ayaklarını falan sıcak tut yerimseniben
cok corap gıymezken bu yıl yataken bıle gıyerım cok dıkkat edıyorum kendıme evde pıjamamı gıyer corapın ıcıne bıle sokuyom:roflol: soğuk grmesın dıe ama neden anlamıs deılım gece kac kez kalkıyom sayısını unutuyom en ıyısı dr gtmek ama ızın vermıyolarkı :tomato:
ayyyy sıkıcam bi gün kafasına izin vermeyen patronların :mymeka:klava:
evet haklısın çok önemli bncede öyle bi korkun var mı yoksa sadece işini sağlama almak içinmi gidiceksin kanser teşhisi için
bende işteyım nolsunn rahatsızım bıraz cok komık ama napım aklıma seyım geldıkce wcye gdııyom yaa hastalık oldu son gunlerde baya bı samımı olduk wc ıle sızce neden yaa allah allah
ceyıs parası anam naparsın mecbursun zaten bı ızın alım
meme kanserı ıcın ve rahım ağzı kanserı ıcıın kontroller olcam erken teshıs cok onemlı o bakımdan sağlıkk baska bıseye benzemez
İkinci masaya gerek yok diyorsun ama mutfak masasını gerekli görenlerdenim.yerimseniben
Her öğünü salona taşıyamayız dimi
Bence enfeksiyon kapmışın.Dr.a görünsen iyi olur
Ailede bu hastalıklara sık rastlanmadığı sürece bu tür kontrollerin evlendikten sonra yapılması söyleniyor doktorlar tarafından.:1closedeyes:
hangı DR demı onu gıı bı yanlıslık olduğu kesın kadınlarda ergenlık donemınden baslar her 6 ayda bı kontroller şart cnm ayrıca genetık deıl cok sukur akrabalrımda bıle yok ama bılıyon cevre kosulları hastalık kapmana cok yardımcı oluyoo ozellıkle kanser turlerınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?