2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

cnm cok guzelmıs :)))
ama ben cam masa ıstemıorum .ahsap olsun ama orta yollumu yoksa pahalı guzel bıseymı alsam oyönden kararsızım
kıraya gıdıcem dıe cabuk yıpranır o yönden dusunuorum.

cnm cok guzelmıs :)))
ama ben cam masa ıstemıorum .ahsap olsun ama orta yollumu yoksa pahalı guzel bıseymı alsam oyönden kararsızım
kıraya gıdıcem dıe cabuk yıpranır o yönden dusunuorum.

canım çok para dökmeye gerek yok diye düşünüyorum.Orta yollu bişey olsa yeter yerimseniben

canım çok para dökmeye gerek yok diye düşünüyorum.Orta yollu bişey olsa yeter yerimseniben

annemde öle dedı sonucta kıraya gıdıorsun evın olunca alırsın guzel bısey dedı
baktık bızde haftasonu ama 100-150 arasıydı alayım barı önumuzdekı haftasonu saolunhihoyyyt

h geldnız sıcel yasmın naparsınz
ben evde bı masa varsa ıkıncıye gerek yok derım bıde kıracıysanız ne gerek var benım fıkrım bu

Hoşbuldum böcük, valla nolsun iş güç çalışıpduruyoruz iste. Sen neler yapıyorsun

bende işteyım nolsunn rahatsızım bıraz cok komık ama napım aklıma seyım geldıkce wcye gdııyom yaa hastalık oldu son gunlerde baya bı samımı olduk wc ıle sızce neden yaa allah allah :uhm:

iyiyim canım napalım işteyiz pazartesi yoğunluğu

geçmiş olsun canım üşüttün herhalde dikkat et ayaklarını falan sıcak tut yerimseniben

cok corap gıymezken bu yıl yataken bıle gıyerım cok dıkkat edıyorum kendıme evde pıjamamı gıyer corapın ıcıne bıle sokuyom:roflol: soğuk grmesın dıe ama neden anlamıs deılım gece kac kez kalkıyom sayısını unutuyom en ıyısı dr gtmek ama ızın vermıyolarkı :tomato:

ayyyy sıkıcam bi gün kafasına izin vermeyen patronların :mymeka: klava:

ayyyy sıkıcam bi gün kafasına izin vermeyen patronların :mymeka: klava:

ceyıs parası anam naparsın mecbursun zaten bı ızın alım
meme kanserı ıcın ve rahım ağzı kanserı ıcıın kontroller olcam erken teshıs cok onemlı o bakımdan sağlıkk baska bıseye benzemez :1closedeyes:

evet haklısın çok önemli bncede öyle bi korkun var mı yoksa sadece işini sağlama almak içinmi gidiceksin kanser teşhisi için

h geldnız sıcel yasmın naparsınz
ben evde bı masa varsa ıkıncıye gerek yok derım bıde kıracıysanız ne gerek var benım fıkrım bu

İkinci masaya gerek yok diyorsun ama mutfak masasını gerekli görenlerdenim.yerimseniben
Her öğünü salona taşıyamayız dimi

bende işteyım nolsunn rahatsızım bıraz cok komık ama napım aklıma seyım geldıkce wcye gdııyom yaa hastalık oldu son gunlerde baya bı samımı olduk wc ıle sızce neden yaa allah allah

Bence enfeksiyon kapmışın.Dr.a görünsen iyi olur

Ailede bu hastalıklara sık rastlanmadığı sürece bu tür kontrollerin evlendikten sonra yapılması söyleniyor doktorlar tarafından.:1closedeyes:

hangı DR demı onu gıı bı yanlıslık olduğu kesın kadınlarda ergenlık donemınden baslar her 6 ayda bı kontroller şart cnm ayrıca genetık deıl cok sukur akrabalrımda bıle yok ama bılıyon cevre kosulları hastalık kapmana cok yardımcı oluyoo ozellıkle kanser turlerınde

Böcük rahim ağzı kanseri ,yani pap smear testi cinsellik yaşayanlara uygulanıyor genelde.Çevre koşulları ile ilgisi yok anlıyacağın :roflol:

Bak bu da bi alıntı.yerimseniben

Kimler smear testi ile taranmalıdır?
Serviks kanseri sık rastlanan kanserlerden biri olduğuna ve tarama sayesinde hastalık ve buna bağlı ölümlerde yüksek oranda azalma saptandığına göre bütün kadınlar smear testi ile taranmalıdır.

Ancak burada herkesi aynı sıklıkta taramadan geçirmenin mantıksız olacağı aşikardır. Bu nedenle taramaya kaç yaşında başlanması gerektiği ve kimlerin hangi sıklıkta tarama işleminden geçirilmesinin uygun olacağı konusunda araştırmalar yapılmış ve serviks kanseri açısından yüksek ve düşük riskli kişilerin tespit edilmesi gerekliliği ortaya çıkmıştır.

Eskiden taramaya başlamak için 35 yaş kritik nokta olarak kabul edilmekteyken 1988 yılında Amerikan Kanser Derneği kadınları yüksek ve düşük riskli olarak iki sınıfa ayırmayı ve tarama şeklini belirlemeyi kabul etmiştir.

Yaş olarak da 35 yaş değil cinsel yaşantının başladığı zamanı esas almak gerektiğini vurgulamıştır.

Serviks kanserleri açısından yüksek riskli grup;
* Sigara kullanan
* Poligamik (çok eşli) kadınlar
* İlk cinsel tecrübesini genç yaşlarda yaşayanlar
* Human Papilloma Virus (HPV) enfeksiyonu taşıyanlar
* Doğum kontrol hapı kullananlardır.

* İLK TARAMA 18 yaşında veya cinsel aktivitenin başlangıcında
* Yüksek risk grubundaYılda bir
* Düşük Risk grubunda İlk 3 yıl yılda bir defa daha sonra 3 yılda bir.
* Kanser tedavisini takibenİlk 2 yıl 3 ayda bir 3 yıl 6 ayda bir sonra yılda bir

Bu da meme kanseri testi için

Doç. Dr. Orhan: Meme kanserinde ekstra riski olmayan bir hanımda önerilen tarama tetkikleri 20 yaşından sonra aylık kendi kendine meme muayenesi, 20-39 yaş arasında 3 yılda bir klinik olarak yapılan meme muayenesi ve kontrolü ile 40 yaşından sonra yıllık mamografi çekilmesidir. Eğer bazı risk faktörleri varsa; örneğin ailede birinci dereceden akrabalarda menopoz öncesi tanı konulmuş meme kanseri var ise o zaman bu tarama testleri doktor önerisi ile daha sık yapılabilir.

Böcüğüm geçmiş olsun.kız sen üşütmüşün.iltihap olmuştur büyük ihtimal idrar yollarında.ayakkabı tabanın inceyse bu hastalanmaya kafi.evde ne giyersen giy.inşallah tez vakitte şifa bulursun bıcırık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…