2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Aboooooooo ben tırsıyom o testlerden falan.büyük kadınlardan duydum biliyom smear testi çok zor.hele de doktora pek gitmeyenler için sıkıntılı bi durum.Allah gerek etmesin ya

Masaya gelince ben iki olması taraftarıyım.çünkü misafirini mutfağa alamazsın, kahvaltıyı da habire salona taşıyamazsın.en iyisi mutfağa da bi küçük masa almak

Canım smear testinten korkup tırsmana hiç gerek yok.Zira smear testi son derece basit ve ağrısız bir testmiş.15-30 saniyelik bişey.Test için sadece yumuşak bir fırça veya spatula yardımı ile rahim ağız bölgesinden salgı alınıyormuş.Hepsi bundan ibaretmiş canım yerimseniben

Ben öyle duymadım canım.hemen baştan falan değil baya bi içerden alınıyomuş

nan aksama ben sorcam bunu bı dr ozmn bana dıen dr yalan mı konustu yanı nıye genc kzlar rahım ağzı kanserınden korunmak ıcın ası oluyoo benım tanıdıklarım arasında olanlar var ve bekarlar
bu işte bı yanlıslık var ama hadı hayrlısı ben gene bı dr gıdemmm
roselın saol bebem ben yksek topuklu gıymem ve yıllardr spor ayakkbı gıyerım ama hıc böle olmamıstı galıba usuttum ama kendımede cok ı bakıyoom napak daha kotusundenn allahım korusun

sor bakalım...
internette yaptığım araştırma doğrultusunda yazdım ben yerimseniben

kızlar merhaba işlerim yoğun gelemiyorum aklım sizde bu arada o elart yatak örtülerine gidip baktım yakından modellere ve cibinlik hesiyesini de gördüm ama naylon gibi duruyor kumaş bir tuhaf kumaştan anlamıyorum pek ama değişik işte o yaprak dökümü modeli süper duruyor ama çoğu model kırmızı ve mor renkte gösteriyor kendini

Uğurböcüğüm senin bildiğin de doğru.test değil o zaten.hastalıktan korunmak için aşı.ve ergenliğe geçen her genç kızın yaptırması tavsiye ediliyor.evlenmeden mutlaka yaptırılmalı sanırım.ama smear testi sadece evli bayanlar için

naylon gibi duran şey organzedir belki.. böle hafif parlak bi kumaş oluyo.. alevesen elarttan kırmızılı siyahlı bi örtü vardı modeli neslişah.. onu da gördün müü

canım katalog verdiler bana ordan bir bakayım çok model gördüm kafam karışık bakarsam resimlere hatırlarım ama siyahlı modele hiç bakamadım ben orda sahi ya canım ama az çok kestiririm kız anlattı tüm modelleri nerdeyse duruşunu falan bir tane mor var yaprak dökümü değil de rüya sanırım onu açtık morunu mükemmeldi. ama çok kabarık canım evet parlak kumaş ama pek kaliteli durmuyor gibi

rüya modelini hatırlıyorum.. benim çeyizlerimiz bölümüne kpyduklarımın içinde vardı o model.. ama ben vazgeçtim sanırım böyle şatafatlı örtülerden ya çok zor olur kullanımı diye.. pratik şeyleri seviyorum.... sanırım sade siyahlı kırmızılı bi model alıcam..

yaa ben gene yanlıs anlattım kendımı herhal sımdık meme kanserı ıcn test yaptrcm dedım ya onda evlı olmak gerekmıyo ama dığerınde bılmıyom zaten rahım ağzı derken aşıdan bahsettımmaslında daha ı bılgıler ıcn DR gtmek şart oldu

ben kırmızı koymustum bıdene hatrladın mı nan:1rolleyes: onu cok sevmıstım ben tabı cok abartılı bı susu var ama cok sevdım ne bılem ayy bende elarttan almayı dusunuyom hem ucuz hemde saen nevresım hedıyelı bakalım bıde mallaına yakından ayy zaten ben düğüne 1ay kala alcam seylerdn bırıde yatak ortusu cok dert deıl alsında şakkıdı

canım cibinlik ya da nevresim veriyor ben cibinlik istiyorum çünkü çok seviyorum cibinliği.Bu arada ben de üşüttüm sanırım kasıklarımda çok sancı var zor dayanıyorum

kızlar dikkat edin kendinizee böyle cıbıl cıbıl incecik çıkıyonuz dışarı şifayı kapıyonuz tabiiii ( annemin ağzından konuştum)

kızlar dikkat edin kendinizee böyle cıbıl cıbıl incecik çıkıyonuz dışarı şifayı kapıyonuz tabiiii ( annemin ağzından konuştum)

vallah ben evde corapımın ıcıne donumu sokuyom öle dolasıyom bugunde boğazlı gydım bıde hırka daha nolsun bee yakında üşüttup hasta olmuycam ama kızamık cıkması yakındr-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…