Aboooooooo ben tırsıyom o testlerden falan.büyük kadınlardan duydum biliyom smear testi çok zor.hele de doktora pek gitmeyenler için sıkıntılı bi durum.Allah gerek etmesin ya
Masaya gelince ben iki olması taraftarıyım.çünkü misafirini mutfağa alamazsın, kahvaltıyı da habire salona taşıyamazsın.en iyisi mutfağa da bi küçük masa almak
Ben öyle duymadım canım.hemen baştan falan değil baya bi içerden alınıyomuş
günaydin kizlar...........
nan aksama ben sorcam bunu bı dr ozmn bana dıen dr yalan mı konustu yanı nıye genc kzlar rahım ağzı kanserınden korunmak ıcın ası oluyoo benım tanıdıklarım arasında olanlar var ve bekarlar
bu işte bı yanlıslık var ama hadı hayrlısı ben gene bı dr gıdemmm
roselın saol bebem ben yksek topuklu gıymem ve yıllardr spor ayakkbı gıyerım ama hıc böle olmamıstı galıba usuttum ama kendımede cok ı bakıyoom napak daha kotusundenn allahım korusun
Uğurböcüğüm senin bildiğin de doğru.test değil o zaten.hastalıktan korunmak için aşı.ve ergenliğe geçen her genç kızın yaptırması tavsiye ediliyor.evlenmeden mutlaka yaptırılmalı sanırım.ama smear testi sadece evli bayanlar için
kızlar merhaba işlerim yoğun gelemiyorum aklım sizde bu arada o elart yatak örtülerine gidip baktım yakından modellere ve cibinlik hesiyesini de gördüm ama naylon gibi duruyor kumaş bir tuhaf kumaştan anlamıyorum pek ama değişik işte o yaprak dökümü modeli süper duruyor ama çoğu model kırmızı ve mor renkte gösteriyor kendini
kızlar dikkat edin kendinizee böyle cıbıl cıbıl incecik çıkıyonuz dışarı şifayı kapıyonuz tabiiii ( annemin ağzından konuştum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?