2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

h.g roselin.. böcük nen paçalı don mu giyiyon donun çorabına kadar nasıl ulaşıyo bi bilgi versene bu konuda :)))

sorma cnm ya valla ben geçende oturdumliste yaptım inciğinden cinciğine kadar.. istediğim mobilyalar ve mutfak aletleri ev eşyaları süpürge car curt beyaz eşya ne varsa.. toplamda 25000 tutuyo hepsi.. ve biz sadece 2000 liralık kısmını halledebildik şimdiye kadar.. önümüzde daha çooookk yol var

Evet canım.beyaz eşya almaya niyetlendim şimdi.ama gözüm korktu.öyle fiyatlar çıkarıyolarki.bi de 10 taksit falan diyolar karta.daha ufak tefek bisürü şey var.ben nişanlım için de endişeleniyom.güya yaza evlencez ama eli çok sıkışık.napcaz bilmiyorum

off sorma valla sevgililerimiz için de çok zor günler bunlar.. benimkinin ailesinin de maddi durumu yok, borçları var bi ton bize hayır yok onlardan yani.. bilmiyom nolcak.. ben de bu yüzden kendi ailemi de karıştırmak istemiyom bizimkilerin durumu iyi sayılır fakat ben istemiyorum böyle olunca benimkiler de ödemesin bişeyi.. yani herbişeyi ben ve sevgilim yapmak zorundayız.. bi de ben daha çalışmıyorum bi çalışsam belki kolaylanır yani öyle umuyorum

İnşallah.ama işte gelenek olmuş ya şunu bunu erkek tarafı alır diye.o sebepten sevgilim sıkıntıya giriyo.zaten para kazanmak kolay mı şu sıralar iyice zorlaştı

sen de memurmuşsun roselin cnm ben de memur atamalarını bekliyorum.. kasım ayında çıkıcak kılavuz bakalım.. ocak gibi işbaşı olur sanırım..sen nerde çalışıyosun? bu konuda bi fikrin var mı ya da duyumun kılavuz ne zaman çıkıcak acaba?

ben şuan da sözlüyüm:) 36 ekimde sözlendik:)
31 ocakta nişan yapıcağı:)

vee 14 şubatta nikah:) ama düğün 5-6 haziran da:) yani 7 ay içerisinde olucak bunlar...:)

kardeş seni kandırmışlar sözlü mözlü değilsin sen :roflol: 36 ekim diye bi gün yok, sevgilin seni kandırmış ayol garibim de sözlüyüm sanıyo hehehe a.s.

Yok canım bilmiyorum.inşallah senin için hayırlısı olur

neler aldın isauracım sen
stres yapma cnm olduğu kadar olurkaydirigubbakcemile5

neler aldın isauracım sen
stres yapma cnm olduğu kadar olurkaydirigubbakcemile5

aşkım çamaşır makinesi aldı
bense şunları aldım : 12 kişilik yemek takımı - 6 kişilik iki adet yemek takımı , çelik tencere seti, çatal kaşık bıçak seti , battaniye , uyku seti 2 adet, nevresim takımları bikaç adet , bornoz seti , cezve takımı, ve daha bi ton şey var işte cnm.. yazmıştım çeyiz ne kadar tuttu diye bi sayfa vardı sanırım oraya yazmıştım listemi.. öyle zaten olduğu yapabileceğimiz kadarını yapıcaz fazlasında gözüm yok açıkçası

günaydın kızlarr:)))

bizde lcd tv alıcaktık ama1-2 ay sonra fiyat yarıya düşecek bekleyin dedi satıcı bizde bekliyoruz o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…