ı yaptınız desene ben evlenene kadr bedava olur
bnde duymuştum fiyatlar yarıya düşücekmiş canımm inşallah da düşer yoksa 37 ekran tv alıp oturcaz bu gidişle -tatlicadiarzu-
bende 37 ekran var nan ceyısımde haa ne akıllı gacıyım demı mutfak ıcın almıstım yada kucuk bı odada olabılır aldık ıste naniknanik benımde tv var yanı:dilcikar:
alev nen var gulum gergın mısn nan alla alla:uhm:
sszzkk ayy darısı basımıza bee ısten ayrılmak ne guzeldr bee ama calısmakta ayrı guzell
cnm calısmak cok guzel ama ben artık ısyerıme tahammul etmemeye basladım oyuzden gun sayıyom yoksa dugun falan umrum degıllaelaelaelaelae
işyerlerine tahamül etmek artık çok zor oldu;bugünlerde bir çok arkadaşım işlerinden şikayetçi ve kaçmak istiyorlar bazı yerlerde işçi çıkarmak için yıldırma politikası uyguluyormuş çıkartıp tazminat vermiyelim diye onları işten soğutup kendilerinin istifa etmelerini sağlıyorlarmış ne olacak bunun sonu ee evlenmek içinde para lazım çalışmak gerekfisfisfis
gerçekten artık sadece istanbulda yaşamak çok zor iş bulunsada maaşlar kiralara ancak yetiyor
slm kızlar 23 kasımda ıstemeye gelıyolar ne gıycem sacımı nasıl yapcam ne ıkram edıcem
yardım edın baktım ama buna uyan bı başlık bulamadım ne yapcam ne giycem yardım edın
enee ne guzel öncelıkle hayırlı olsun :)
bence dız altı bı etek uzerınede gömlek gıyebılırsın hanım hanımcık olmus olursunŞeniz
saclarınada dalgalı fön cek yarım toplaŞeniz
bayagı akıl verdım ayoll:)
ben su saydıklarımı yapmıstım ıstemedeyerimseniben
sağol canım teşekkür ederim...
aynı fikirdeyim ama bıraz daha havalı mı olsam arkadaşım kardeşim yengem ve görümcem olcak genç kızlardan onlarda hemen hemen aynı seylerı gıyerler dıye korkuyorum
elbıse gıyım maşa mı yaptırsam yoksa eteğin modelıni havalı bısey çok şık bı gömlek bulup saclarımı masa yaptırsam ne ikram edicem
hıc sevmıyorum mağaza mağaza gezıp bıseyler denemeyı yaaa :uhm::uhm::uhm:
slm kızlar 23 kasımda ıstemeye gelıyolar ne gıycem sacımı nasıl yapcam ne ıkram edıcem
yardım edın baktım ama buna uyan bı başlık bulamadım ne yapcam ne giycem yardım edın
cnm sık bı elbeısede olur hem bana kalırsa cok havalı bıseye gerek yok yınede sen bılırsın masa yaptırabılırsın daha bı gözel olur.
ıkram olarak bız kurabıye börek tatlı seyler yapmıstık kahveyı unutmustum ben sen unutma emı:)kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?