2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bnde duymuştum fiyatlar yarıya düşücekmiş canımm inşallah da düşer yoksa 37 ekran tv alıp oturcaz bu gidişle -tatlicadiarzu-

bızde daha tv almadık umarım duser fıyatlar dugune kadar((
lcd olmazsa normalını alırız ayol lukse gerek yok bu pahalılıkta:)

bnde duymuştum fiyatlar yarıya düşücekmiş canımm inşallah da düşer yoksa 37 ekran tv alıp oturcaz bu gidişle -tatlicadiarzu-

bende 37 ekran var nan ceyısımde haa ne akıllı gacıyım demı mutfak ıcın almıstım yada kucuk bı odada olabılır aldık ıste naniknanik benımde tv var yanı:dilcikar:

alev nen var gulum gergın mısn nan alla alla:uhm:
sszzkk ayy darısı basımıza bee ısten ayrılmak ne guzeldr bee ama calısmakta ayrı guzell

cnm calısmak cok guzel ama ben artık ısyerıme tahammul etmemeye basladım oyuzden gun sayıyom yoksa dugun falan umrum degıllaelaelaelaelae

cnm calısmak cok guzel ama ben artık ısyerıme tahammul etmemeye basladım oyuzden gun sayıyom yoksa dugun falan umrum degıllaelaelaelaelae

işyerlerine tahamül etmek artık çok zor oldu;bugünlerde bir çok arkadaşım işlerinden şikayetçi ve kaçmak istiyorlar bazı yerlerde işçi çıkarmak için yıldırma politikası uyguluyormuş çıkartıp tazminat vermiyelim diye onları işten soğutup kendilerinin istifa etmelerini sağlıyorlarmış ne olacak bunun sonu ee evlenmek içinde para lazım çalışmak gerekfisfisfis

Şeniz h geldın nan
yaa aman dıyem elınızdekı işinizesahıp cıkın valla iş yok bızm sektorde batmka uzere tekstıl off yaa allah yardımcımız olsun ıst ıs bulmakta ole kolay deıl ayy ben bıan once ceysıı tamamlayıp altınlarımı alım yaa yoksa zor valla kocada bulsam ı olcakk askım var ıns 2009ada bıseyler olur:asigim:

gerçekten artık sadece istanbulda yaşamak çok zor iş bulunsada maaşlar kiralara ancak yetiyor

gerçekten artık sadece istanbulda yaşamak çok zor iş bulunsada maaşlar kiralara ancak yetiyor

evımız kendımızın abımle ben calısıyok yetmıyo ıkımızde ı maas alıyok kesınlıkle yetmıyo öle pahalıkı hersey bı dr gtmek 200ytl en az daha nele nler var off off benn ıst yasamak ıstemıyorum gayrıı ıns kayserıye gelın gıderım:asigim:

slm kızlar 23 kasımda ıstemeye gelıyolar ne gıycem sacımı nasıl yapcam ne ıkram edıcem

yardım edın baktım ama buna uyan bı başlık bulamadım ne yapcam ne giycem yardım edın

slm kızlar 23 kasımda ıstemeye gelıyolar ne gıycem sacımı nasıl yapcam ne ıkram edıcem

yardım edın baktım ama buna uyan bı başlık bulamadım ne yapcam ne giycem yardım edın

enee ne guzel öncelıkle hayırlı olsun :)
bence dız altı bı etek uzerınede gömlek gıyebılırsın hanım hanımcık olmus olursunŞeniz
saclarınada dalgalı fön cek yarım toplaŞeniz
bayagı akıl verdım ayoll:)
ben su saydıklarımı yapmıstım ıstemedeyerimseniben

sağol canım teşekkür ederim...
aynı fikirdeyim ama bıraz daha havalı mı olsam arkadaşım kardeşim yengem ve görümcem olcak genç kızlardan onlarda hemen hemen aynı seylerı gıyerler dıye korkuyorum
elbıse gıyım maşa mı yaptırsam yoksa eteğin modelıni havalı bısey çok şık bı gömlek bulup saclarımı masa yaptırsam ne ikram edicem
hıc sevmıyorum mağaza mağaza gezıp bıseyler denemeyı yaaa :uhm::uhm::uhm:

Son düzenleme:

cnm sık bı elbeısede olur hem bana kalırsa cok havalı bıseye gerek yok yınede sen bılırsın masa yaptırabılırsın daha bı gözel olur.
ıkram olarak bız kurabıye börek tatlı seyler yapmıstık kahveyı unutmustum ben sen unutma emı:)kaydirigubbakcemile3

ayy beni de kurbanın son günü isticekler.. isteme ve söz aynı anda olcak.. benim hazır kıyafetim şimdiden cnm.. kırmızı,dizaltı,sade,japone kol,v yaka, belinde yapışık kemeri olan çok cici bi elbise aldım ben.. hanım hanımcık olcam yanii o gün :roflol: saçım da uzun nerdeyse belime geliyolar bu yüzden kahvelerde falan rahat edemem belki diye yarım toplatmayı ve uçlarına da dalga vermeyi düşünüyorum.. bi de rugan topuklu bi ayakkabı aldım siyah onu giycemşakkıdı kıyafet konusu tamam da asıl beni endişelendiren şu kahve olayıklava: kim çıkarmış şu adeti yaa dövcem vallaaa

:1shok::1shok: aman allah ım kahveyı unutmak mı unutmam dime yaa of ya ben çok heyecanlıyım aslında bır tecrübe dada atlatmıştım ama heyecanlıyım napim ya

hahaha unutmak mı hıııımmmmm güzel fikirmişşş sositososito ben de mi çaktırmadan unutmuş gibi yapsam tek kurtuluş yolu bu sanırım yoksa kesin dökerim ben bütün tepsiyiii :sm_confused:

canım benim hayırlı olsun benide geçen sene o tarihte istemilşlerdi 28 kasımda söz yapmıştık

:dance:etek gömlek giymen en iyisi şık bi terlik saçın uzunsa at kuyruğu şeklinde toplat kuaföre çok güzel duruyo ay ben bile heyecanlandım inşallah çok güzel bir gün olur sorunsuz :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…