2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

benım de isteme ve söz olcak rahatsın tabı ne giyceni ayarlamışsın benım de saçlarım belıme kadar kumral allah ım yardım et nolurrr

elbisede istedğim gibi bişey bulurmuyum bilmiyorum

:1shok::1shok: aman allah ım kahveyı unutmak mı unutmam dime yaa of ya ben çok heyecanlıyım aslında bır tecrübe dada atlatmıştım ama heyecanlıyım napim ya

canım hayırlı olsun çok heyecan yapma sakin ol... saçların uzunsa maşa yaptır çok şık oluyoo ben öyle yaptırmıştım hafifte makyaj yaptırırsın bence elbise giy herkes etek bluz giyiyo zaten tabi bu benim fikrimm

çok sağol canım ya teşekkür ederim dileklerin için düğün ne zaman senin

iyiki buraya üye olmuşum

peki elbise bakıcam önce istediğim gibi bişey içime sinen birşey olursa elbise alcam maşa yaptırcam

ikram da kek,kurabıye, zeytın yağlı dolma ben çok şirin küçük poçalar yapıyorum ondan yapsam da güzel olur iyi dimee

tost ekmeklerini 4e böl üzerlerine bazılarına peynir bazılarına zeytin kiminede çokonat sür üstünede kürdan tak değişik bişi olur hava katar kaydirigubbakcemile2

ikram konusu benim de kafamı karıştırıyo şehir dışından gelcekler yemek mi yapsak diyoz ama o da olmaz çünkü evde yaklaşık 30 kişi falan olcaz nasıl sığcaz sofraya? artık ben de böle kek poğaça falan yapcam napim.. amaaan ben zaten beceriksiz gacının tekiyimdir ben yapmıcam anam teyzem yapar onları da artıkın :)))

canım bende nişanda maşa yaptırmıştım çok yakışmıştı

her ihtimale karşın yemekte yapmak gerek zaten kendi taraından erken gelıp geç kalkan olcaktır onu düşünmüyorum annem ayarlar onu ben istemede yencekleri düşünmem gerek bu konuda kendıme guvenıyorum cumartesı izin ısterım ısten

inş herşey yolunda gider keşke babamda görebilseydi bu pazar mezarına gıdıp anlatıcam herşeyi o küçük poçalarımı çok severdi onun için o poçaları kesınlıkle yapmam gerek

kayınvalıdemle işyerlerimiz komşu birazdan gidip onunla konuşcam ne yapcaz ne etcez söz takılcak mı
Ev alınır inşallah bunu çok istiyorum...

normalde etek gıymıyorsan o gunde gyme derım rahat edemezsın ama gıyıyorsa etek gıyebılırsın ama ben pantolon gıymıstım cok rahattım cunku hayatımda etek gymedım ayoll:roflol:
ayy kahveye bolbolll karabıber at emı en son enıstenınkını gotr panık yapma valla ben alıstım bee eee bu kadr cok ısterse okul bıle acarımm bu gıdısle:1closedeyes:
hem ısteme hem söz hımmm değişık bızde öle olmuyoda genelde tanısma tanısma ve ısteme ve söz dıye oluyo yanı ıkı tanısma yazdım cunku erkek aılesı gelınce kız aılesıde onlara gıder senın ohh bı tasta ıkı kuşş

nan bırak tembellığıde yemek yap bee:mymeka:hem uzaktan gelcekler hemde kalabalık olcaklar yemek sart sığmazlar dıe dusunme bı odada erkekler bı odada bayanlar yesın vala bız duzceden gelın getrdık yeemk yapmıslardı hatta kına gecesınde ben aılemden ıkı gun once gttım yaprak sardık yemeklere yardım ettım guzeldı ama bence yemek sart cnm sole anana yapsın valla yemek yapmazsan gözden düşen :1closedeyes:

bence yemek çok zor olur tabi yine kenarda yemek olur ama isteyene verirsin okadar kişiye yemek çok zor olur yemek koymaktan bulaşık yıkamaktan gına gelir bence tabi
ama kek,börek,bide makarna salatası havuç salatası falan yaparsın hem daha şık durur hemde serviste zorlanmazsın

kızlar mustakbel kayınvalıdemle konustum söz şöle olcak
bana tek taş takcaklarmış o gün 1 ay sonra falan söz-nişan olcak onun için söz takılmıcak işte böle

o da kumaş pant gömlek giy istersen dedi ıyıce kafam karıstı

canım kafan karışmasın sakin ol ama çok şık ol bu anı bide yaşıyamıcaksın beni istemeye geldiklerinde söz yüzüklerini yanlarında getirmişlerdi eyer ortam olursa sözü de yaparız diye söz şerbetini bile getirdiler.isteme oldu kahveler içildi hani verilme olayı bitince babam sözüde takalım söz için bidaha gelmenize gerek yok dedi nişan nasıl olsa olcak onlarda zaten tedbirli olduğu için yüzükler takıldı kurdele kesildi şerbet içildi
tek taşıda nişanda nişanlım takdı hediye olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…