ayy beni de kurbanın son günü isticekler.. isteme ve söz aynı anda olcak.. benim hazır kıyafetim şimdiden cnm.. kırmızı,dizaltı,sade,japone kol,v yaka, belinde yapışık kemeri olan çok cici bi elbise aldım ben.. hanım hanımcık olcam yanii o gün :roflol: saçım da uzun nerdeyse belime geliyolar bu yüzden kahvelerde falan rahat edemem belki diye yarım toplatmayı ve uçlarına da dalga vermeyi düşünüyorum.. bi de rugan topuklu bi ayakkabı aldım siyah onu giycemşakkıdı kıyafet konusu tamam da asıl beni endişelendiren şu kahve olayıklava: kim çıkarmış şu adeti yaa dövcem vallaaa
:1shok::1shok: aman allah ım kahveyı unutmak mı unutmam dime yaa of ya ben çok heyecanlıyım aslında bır tecrübe dada atlatmıştım ama heyecanlıyım napim ya
canım benim hayırlı olsun benide geçen sene o tarihte istemilşlerdi 28 kasımda söz yapmıştık
:dance:etek gömlek giymen en iyisi şık bi terlik saçın uzunsa at kuyruğu şeklinde toplat kuaföre çok güzel duruyo ay ben bile heyecanlandım inşallah çok güzel bir gün olur sorunsuz :teytey:
peki elbise bakıcam önce istediğim gibi bişey içime sinen birşey olursa elbise alcam maşa yaptırcam
ikram da kek,kurabıye, zeytın yağlı dolma ben çok şirin küçük poçalar yapıyorum ondan yapsam da güzel olur iyi dimee
tost ekmeklerini 4e böl üzerlerine bazılarına peynir bazılarına zeytin kiminede çokonat sür üstünede kürdan tak değişik bişi olur hava katar kaydirigubbakcemile2
canım hayırlı olsun çok heyecan yapma sakin ol... saçların uzunsa maşa yaptır çok şık oluyoo ben öyle yaptırmıştım hafifte makyaj yaptırırsın bence elbise giy herkes etek bluz giyiyo zaten tabi bu benim fikrimm
ikram konusu benim de kafamı karıştırıyo şehir dışından gelcekler yemek mi yapsak diyoz ama o da olmaz çünkü evde yaklaşık 30 kişi falan olcaz nasıl sığcaz sofraya? artık ben de böle kek poğaça falan yapcam napim.. amaaan ben zaten beceriksiz gacının tekiyimdir ben yapmıcam anam teyzem yapar onları da artıkın :)))
tost ekmeklerini 4e böl üzerlerine bazılarına peynir bazılarına zeytin kiminede çokonat sür üstünede kürdan tak değişik bişi olur hava katar kaydirigubbakcemile2
ikram konusu benim de kafamı karıştırıyo şehir dışından gelcekler yemek mi yapsak diyoz ama o da olmaz çünkü evde yaklaşık 30 kişi falan olcaz nasıl sığcaz sofraya? artık ben de böle kek poğaça falan yapcam napim.. amaaan ben zaten beceriksiz gacının tekiyimdir ben yapmıcam anam teyzem yapar onları da artıkın :)))
canım çok güzel bi fikir akşama evde deniyecem:1hug:
kanepelerin nasıl yapıldığını merak etmiştim demek böyle yapılıyo
aaa aramızda 1 gün mü var evlilik için ben aynı gün sanıyordum:sm_confused:
kızlar mustakbel kayınvalıdemle konustum söz şöle olcak
bana tek taş takcaklarmış o gün 1 ay sonra falan söz-nişan olcak onun için söz takılmıcak işte böle
o da kumaş pant gömlek giy istersen dedi ıyıce kafam karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?